Valaki használta már az anionos tisztasági betétet? (beszélgetős fórum)
hát nem tudom, lehet érdemes lenne ilyenkor szakmai segítség ha amúgy a kapcsolattal minden oké
én 10éve vagyok párommal, persze az intenzitás, vagyis a gyakoriság nem ugyanolyan mint legelején (no fiatalabbak is voltunk), de kívánjuk egymást rendszeresen - csak ne szólna közbe a munka, fáradtság...
én ajánlom neked kipróbálni amúgy az anionost, mivel tehát nekem azt hiszem terhességnél azt segített, akkor minden nap az volt bent
most vettem én is újra, és használni fogom, mert még mindig jobb mintha az orvosnak fizetek meg kúpok, krémek...
vonzódsz a párod után?
más pasik sem érdekelnének?
akkor lehet "csak" hüvely ph-d borult fel, amit jó helyre hozni, hogy ne legyen gomba
erre jó pl vitagyn krém
ilyen nekem szülés után kellett volt kis folyásom de nem volt gomba semmi, doki mondta még nem állt helyre az egyensúly
hát sajni lehet pszichés is... vagy az rásegít... én is erre gyanakszom magamnál...
de mi a gondod a sex-szel?
s akkor azért, hogy ne kelljen együtt lenni??
Love mone-osat vettem, volt valakinek a faluban igy könnyen hozzá jutottam.
Képzeld ma voltam dokinál és nincs gombám. Gyanús volt, hogy nincs folyásom, csak csipedő, enyhén viszkető érzésem. Kezdem azt hinni, hogy valóban lelki alapon jön elő nekem. Nem vagyok oda nagyon a szexért és lehet ezért? De ennek örülök, hogy nincs gombám, ezek szerint még reménykedhetek, hogy segit az almaecet amit iszok.
Viszont talált egy cisztát, remélem felszivódik.
terhesség alatt többször kellett mennem a dokihoz gomba miatt és kaptam kúpot ré
aztán azt mondtam jól van most kipróbálom, mert azért fontos a tartós használata szerintem, szóval hogy 1-2szer ez van bent, nem lesz változás hipsz-hopsz
na és miután elkezdtem használni nem lett újra gomba tünet, és a kenet is okés volt
szóval azt gondolom ez is (!) segített, mert persze a kezelés akkor is kell
Olvastam véleményeket róla, az eredetit jobbnak tartsák. Tegnap vettem, hát kiváncsi leszek segit-e. Neten biztosan tudsz rendelni.
Bocsi, de nem értettem, hogy akkor neked most segitett, vagy nem is volt gombád? :P
szia
én terhesség alatt kezdtem rendszeresen ilyet használni
többször volt gomba és akkor elkezdtem ezt használni minden nap kellett is mert több volt a folyásom is - ami ugye olyankor normális is lehet
és az is volt, 36.heti kenet vételem teljesen nega lett
sajnos nekem a forgalmazóm abbahagyta, az eddig love m-os volt
dm-ben kapható ugyanolyan jó lehet vajon?
Sziasztok!
Visszatérő hüvelygombára használta már valaki? Segitett?
sziasztok
van valakinek kapcsolata, akitől lehetne vásárolni???
Állítólag amit MLM rendszerben árulnak egy a gyártó, csak a csomagolást végzi az adott cég és különböző haszonnal adják el.
Ami a drogériákban kapható az az utánzat.
Hm, jó lenne tudni, hogy most már melyik az eredeti?
Eddig úgy tudtam, hogy LOVE MOON
Flavinnál is van, 30 db tisztasági+20 db silver törlőkendő egy csomagban 1000,-
10 db intim betét+20 db silver törlőkendő 900,-
Nagyon jó a ragasztója is, és az anyaga is.
Van egyébként valakinek tapasztalata róla?
Az egyik barántőm foglalkozik vele, kaptam ajándékba tőle 2 éjszakai tisztasági betétet kipróbálni; igazából nagy hatást nem fedeztem fel, de gondolom, kettővel nem is lehet eredményeket elérni.
Sziasztok! Hol tudnék ilyet beszerezn? (a eredetit)
Előre s köszi
Nos, még régebben én is szerettem volna venni, az "eredetiből." Utána érdeklődtem, és ekkor ezt az üzenetet kaptam-bemásolom:
Szia!
Lehet belépni a rendszerbe:van mono csomag,amiben van :16 csomag tisztasági betét(480db) vagy vegyes csomag,amiben van:5 cs.tisztasági(150db)+10 cs.nappali(100db)+4 cs.éjszakai (32 db)összesen 19 csomag(282db).Mindkét egységcsomag ára:23000Ft.Ezzel lehet minimum belépni.Kipróbálásra tudok 1-2 db-ot adni,ha szeretnéd.
Tehát be kell képni egy hálózatba, és úgy lehet csak vásárolni, egyszerre egy hatalmas csomagot, ami igen drága is.
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Rend és tisztaságmanias a férjem!
- Milyen tisztasági betétet használsz? Melyik a legjobb?