Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről? (beszélgetős fórum)
Nem ezen a fórumon hallottam. :-)
Valakitől... :-) Ezután kerestem rá itt. :-) És lám, itt vagyok :-)
Gratulálok!!! Na erre majd én is kíváncsi leszek :-) De csak ha minden kötél szakad... mert most még mással próbálkozom, eddig sikeresen.
Hol vetted? Patikában lehet már kapni?
Körül-belül 2010 februárjában döntöttem el, egy ruhapróba után (majdnem sírva jöttem ki a fülkéből 85 kg-osan), hogy tennem kell valamit. Teljes életmód váltás, erre esküszöm. Nincs olyan kúra ami után, ha visszatérsz a régi étkezéseidhez, nem fogsz visszahízni. Én kerülöm a magas szénhidrát tartalmú ételeket. Cukor, liszt, kenyér, péksüti. Amit eszek: sok leves, felvágott paradicsommal vagy paprikával, főzelék keményítővel. Amikor főzök magamnak (mert férjem rá se nézne ezekre) kerülöm a liszt, olaj használatát. Pl Lucskos-káposzta: hagyma pici vízben dinsztelve, leveszem a tűzről, bele: paprika, áztatott sav. káposzta, csípős paprika, kömény, visszarakom főni. Beleraktam 2 db füst ízű kockát.
Tavaly nyáron már 62kg voltam, télen stagnálok, de az már az 55kg.
Oda kell figyelnem, de azért heti egy bűnözést megengedek magamnak.
Sikeres fogyókúrát és ezernyi kitartást kívánok.
Én két kb. két hete kezdetem el szedni. nagyon féltem, mert elég "durva " hatásokról számolnak be sokan. Én nekem semmi problémám vele. Mivel figyelek a kajára és nem szalonnát eszem szalonnával nekem nincsenek WC-gondjaim. Én általában cak délben veszek be egyet, mert akkor eszem úgymond zsírosabbat. Reggel sonkaszalámi vaj nélküli korpás kiflivel, vacsi általában gyümölcs, amiben szintén nincs zsír, így nem is veszek be tabit.
Az érdekelne, aki szedi, DE diétázik, azaz csökkentett zsírtartalmú kaját fogyaszt annak sincs semmi "durva" hatása?
Nekem rengeteg epe kövem van és én ezért féltem elkezdeni, de csak néha érzek egy kis tompa nyomást epe tájékon.
Azt is olvastam, hogy a vérkép-koleszterin értékek is javulnak ALLI után. Valakinek ezzel kapcsolatban már van tapasztalata?
kismasni
írtam privit!
Mamabogár
Sziasztok!
Nekem bevált az Alli. 2009-be szültem. Előtte sem voltam valami karcsú, de kismamaságom alatt még több kg lettem. Tavaly februárban döntöttem el, valamit tennem kell. Diétám mellé szedtem az Alli-t és működött. Sikerült 30 kg-ot leadnom. Soha nem voltam ennyire vékony (talán 6.-os koromban). 84kg-ról indultam és 53-54kg vagyok most.
annyira nem gáz, csak ne egyél nagyon zsirosakat,
én inkább reggel voltam tőle wc-n
Kaptam egy doboz Allit ajándékba (Aki vette magának, nem meri elkezdeni szedni, mert olyan helyen dolgozik, hogy a wc-re járást nehéz mindíg megoldani)
Én megpróbálkozom vele, remélem valamit használ...
Sziasztok!
Én szedtem, de kilóban nem látszott. Annyi, hogy a zsir nem marad a szervezetedben (látni is )
De a foreveres zsirégető is ezt tudja. Ismerősöm most fogyott vele és a portól 3 hó alatt 12 kg
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- MINCI-MAX nevű fogyasztó tablettáról hallottatok már? esetleg van valamiféle tapasztalatotok?
- Vércsoportok és jellemek összefüggése - hallottatok róla? Állítólag van ilyen..
- Mi a véleményetek a Slimtrax Reg- nevű bió fogyasztó kapszuláról?