Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről? (tudásbázis)
Szia!
A férjem 5, én 7 éve ezt a kávét iszom, semmiért le nem cserélném.Az unokahugomnak a gyomorproblémáját teljesen rendbe tette,a normál kávét nem bírja a gyomra, csak ezt tudja meginni.Ha még van kérdésed, írjál, vagy ide vagy privibe.
Szia!!
Lassan 3 hónapja iszom, és totál megfordult velem a világ. Eddig 12-14-órát is képes voltam aludni, és pont olyan fáradtan ébredtem mint mikor lefeküdtem. Már nem!!!! :) A max. alvásom olyan 5-7-óra lett. Sokszor ébredek fel hajnali 4-5-körül frissen, kipihenten. Régen nem volt ilyen. Bár néha magamra szólok, "hogy korán van még" de egyszerűen nem tudok visszaaludni. Elkezd pörögni az agyam, és nincs megállás.Amilyen álomkóros voltam én, most pont annyira nem. ÉLVEZEM!!!
Nekem már másik kávé nem kell!!!!
Sziasztok!
Én kb.1 hete kezdtem szedni Ganoderma kapszulát.Amit idáig tapasztaltam: nem vagyok annyira fáradt. Napi 11-12 órai munka után, hétvégén is, máskor már ilyenkor világomat nem tudtam.Viszont nincs túlfáradás miatti álmatlanság. És elég intenzív az emésztésem is.
Egyenlőre ennyi.
arab kávé, és hozzá ganoderma gomba.
Én ma ittam először.
állítólag sok mindenre jó, és DE, van benne koffein. Viszont, a koffein mértékkel fogyasztva inkább használ, mint árt.
Immunerősítő, méregtelenítő, lúgosító. A méregteleníytés pedig szinte mindennek az alapja, így nem csoda,hogy jobb alvást biztosít, hogy vérnyomást csökkent, hogy savat csökkent.
Igaz,hogy a Ganoderma kávé jó az alvásavarokra?
Van,valakinek tapasztalata erről?
Már nem ezeket fogyasztom, de nagyon jó hatása volt a pajzsmirigyemre a spirulinának - elhagytam a gyógyszert is. A GL-t szedtem, amit szopogatni kell és a cordycepset, amik sokat segítettek, de nekem nem volt elég, túlságosan súlyos volt a betegségem. A kávét csak rövid ideig ittam, inkább az íze miatt.
Akinek a cordycepset ajánlják, az nézzen utána a googleban MMS címszó alatt egy másik terméknek, mert nagyon jó vírus, baktérium, gombaölő - gazdaságos és olcsó.
Gondolom, hogy az orvosok, a gyógyszer gyártók és a természetgyógyászok többsége között nagy az érdekellentét.
Így aztán nem tudhatjuk, hogy melyik oldal képviselője szólal meg a fórumokon, Pl. ezen az oldalon.
Nagyon szeretném, ha a bizonyos érdekeket képvíselők máshol mondanának vélaményt.
Itt meg valóban csak olyanok írnának véleményt akiknek tapasztalatuk van.
Én pl. csak most kezdtem fogyasztani a garnoderma kivonatot tartalmazó kávét. Az a tapasztalatom, hogy nagyon finom a kávé. Sőt bizonyos pozitív hatását is érzem, de erről majd később, ha már tartos tapasztalataim lesznek.
Mi már pár hónapja minden nap 2 adag ganodermás kávét megiszunk (fejenként), és érezhetően tökjó hatása van. Mindig hozok pár dobozzal, hogy legyen tartalékban is,meg a családnak is...
Egyáltalán nem drága. Ugyanannyiba kerül mint egy szokványos 3 az 1-ben kávé,csak ez kellemesebb ízű és még egészséges is.