Meg tudnál bocsátani? (beszélgetés)
Azota se vagyunk egyutt. Kb 5 nap utan felkeresett azota naponta ir de normalisan h o meg akarja oldani es gondoljan meg magam
Ha nincs bizalom az milyen kapcsolat??
Semmilyen!!
Kossonom. Mar vegul vege van azota
nem ha olyan rossz tulajdonsagai vannak ,mint amit leirtal kedves forumnyito!
Na pontosan ezért nincs gerinced, hogy értsd: tartásod!
O is nagyon varatlanul jott. Nehez mert nem rossz ember sot…. Viszont akarmilyen jo is volt hozzam nem kell elturnom a tiszteletlenseget, megalazast. Koszonom
Gondolj arra, hogy sokkal jobbat érdemelsz ! Nem szabad ilyen " gyàrihibás" férfire pazarolnod az idődet, érzelmeidet ! Sokszor olyankor jön Veled szembe a Neked való társ, mikor nem is számítasz rá ! 🙂
Szakitottunk. Nagyon szepen koszonom enis remelem hogy szerencsesebb leszek. Minden jot .
Ezt csak 1x kell elhatározni..és kitartani a döntés mellett.
Igazán nincsmit!Szerencsésebb választást kívánok,ha újra kapcsolatba kezdesz.
Koszonom. Es igazatok van akik irtak mindenkinek! Tegnap ismet megnutatta az igazi enjet…. Ezert ma amint vegez a munkabol mehet is el innen . A cuccat mar osszepakoltam!
Pedig nem fog változni,max ideig óráig.Minden embernek van egy alap jelleme.
Ne ringasd magad illúziókba vele kapcsolatosan(az olvasottak alapján ítélve).
Gerince neki nulla nem nekem! Meg csak bosszubol se tettem semmit ellene… es igen szenne alaz es hulye es gyenge vagyok igy van ezert kellenek a megerositesek
Szénné aláz de neked így jó. Gerinced 0.
Igen sajnos mar eltelt jo par honapnde minden nap eszembe jut mert ki se neztem volna belole … es kitudja mennyi mindenrol nem is tudok meg.
Nem koltoztem vele ossze mert pont akkor derultek ki dolgok tehat azota is kulon elunk csak igt van 0-24 velem az en alberletembe de neki is van sajatja. Nem vagyok hulye teljesen…
Nem koltoztem vegul el hozza mert akkor bukott le. Sajat alberletben elek. Nem a penz diktal ebben a kapcsolatban.
Koszonon ezek a megerositesek kellenek ! Es ezzel erosititek bennem azt amit mar tzdok csak jol akarok donteni a masik meg az h gyenge vagyok lelkileg.
Igen igazad van csak nehez…
Sajatjara barmikor megeskudik de a gyerekeere azota se
Elfogadni igy nem! Hatarozza es kotelezze el magad vagy pedig engedjuk el egymast…. Ma beszelgettem vele errol vegre lehetett!
Sajnos az a szexpartner keresés is függőség, aki elkezdi, belemerül, több nővel izgatják egymás fantáziáját, sajnos nem tudja abbahagyni.
Fogsz még szenvedni mellette, ha maradsz, mindig kattogni fog rajta az agyad, sose leszel felszabadult, boldog.
Sok múlik azon miről van szó.
"Azota mar egyutt vagyunk 1 eve"
Leírtad, így költöztél össze vele, és egy éve így van. Akkor csak jó neled vele, a franc se költözött volna ilyennel össze.
Főleg, hogy a gyereke életére esküdözik, ilyentől felfordul a gyomrom. Olyan bizonyos nációhoz kötöm.
Nem tudja! Mint olvastad albérletből költözött a pasihoz. Nincs pénz újra albérletbe menni. Minimum két havi kaukció, plusz nem árt ilyenkor még két havi tartalék ami gondolom nincs. Ezért marad a siránkozás. Hagyjátok meg neki.
Akár megcsalt, akár nem, téged semmibe vesz, nem tisztel. Ritkán mondok ilyent, de tipli.
A te időd,életed,,ha van pazarolni valód,,tedd.
Én a jellemtelenséget elutasítom. Elsőre!
"Gyereke életére esküdött" ez már sokat elmond róla, akkor már miért nem a sajátjára?
További ajánlott fórumok: