Vélemények az FLP termékekről (beszélgetés)
Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van, a párom kezdte az ismerkedést kb egy éve egy clean 9-cel, én meg persze szkeptikusan figyeltem a dolgot. Aztán az lett a vége, hogy én is megcsináltam.
Egy negatívum mégis van: az aloe íze... szokni kell :)
Hagyd rá. Szegénynél valami nincs rendben. Az összes fórumot az egész neten "telehányta" a hülyeségeivel.
Egy értelmes mondatot nem képes leírni.
Fura nemrég azt mondtad, hogy abba akarjátok hagyni az flp t.
nem 2 alkalom volt, de ha annyira jó miért akartad abbahagyni te is flp t ahogy mondtad mé nyár előtt?
Sőt egyik ismerősőm géppel és gyógynövényekkel meggyógyított 5-6 embert rákból amire aloe val se jutottak semmire.
marketing az egész mlm, higított mint a 100% os gyümi lé.
Nekem egyik se vált be, a fogkrémtől úgyanúgy vérzik ínyem mint többitől, a first se használt nálam, elég drága móka tesztelgetni .
De birom, hogy jogilag összes flp tag perelhető hisz mindegyik gyógyít online is, hisz egyik se tehetné.
First nekünk is van, a Berryt most vettem, de nem igazán akarják meginni, viszont a rágótablettát dugnom kell előlük.
Jó lenne ha minél kevesebb hiányzás lenne a suliban, ezért valami tutit keresek :-)))
Köszönöm, a jótanácsot!
Szia!
Ha már konkrétan náthás,First-el inhalálom,és orrcsepként használom neki.Berryt,és propoliszt emelt adagban adok mellé.
Megelőzésként napi egy propolisz kids,és Berry.
Nagyon bevált ez a formáció,propoliszra sok anyuka esküszik,de az ára sem semmi...de megéri
Sziasztok! Nálunk a kék krémet ajánlották visszeres problémákra. A hölgy meg is vette és azt mondja neki nagyon jó.
Kérdésem lenne, hogy gyerkőcöknek mit adtok ezekben a náthás időszakokban? Mi az ami bevált és hatásos?
Köszi
Ez az információd nem jó!
Minden rendelésnek el kell érnie az 55 eurot,de nem lényeg hogy csak magadnak rendelj!Én ugy léptem be,hogy első kőrben hárman anyukák vettünk 3 gélt .Ennyiiiii.Igy az 1 gél ára volt a befektetésem,de mivel aranyat ér a többi termékkel együtt én nem bántam meg.
Szia!
Az FLP egyik előnye ez a lehetőség, a szinttartás. Bármely szintet eléred egyszer, azt örökre megtartod akkor is, ha évekig nem csinálsz semmit. Persze így az alattad lévő forgalomból nem kapsz jutalékot, csak ha hozod a havi 4 személyes + disztribútori pontod.
Sok sikert!
Sziasztok!
Nem tudom van-e itt profi FLp-s? Lenne egy kérdésem: tényleg igaz az,ha valaki eléri a 2. szintet (talán a 2 pontot) akkor ez a szint örökre megmarad,és a szint megtartásához nincs KÖTELEZŐ havi vásárlás???
Remélem érthető a kérdésem! :)
köszi
SZIA!
A PIROS KRÉM DE MELLETE TISZTO KURÁT IS KELL CSINÁLNI HOGY AZ ÉR FALAKAT ERŐSITSE ÉS A MÉREG ANYAGOT KI PUCOLJA A SZERVEZETBŐL.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Oriflame termékekről?
- Mi a véleményed a Lenkei-és a Béres termékekről?
- Mi a véleményetek a LOUIS VUITTON termékekről?
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!
- Anyukák, mi a véleményetek a scamp termékekről?