Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Biztosíték nem nyomódott le, de nincs áram a porszívó bekapcsolása után, mi az oka? fórum

Biztosíték nem nyomódott le, de nincs áram a porszívó bekapcsolása után, mi az oka? (tudásbázis)

8. Regin_a (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:53

Ha hosszabbitó, ugyanaz a megszakitó!

Szerintem nem a gép hibája

Kétszer találkoztam ugyanilyen megszakitó hibával.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Regin_a)
ma 17:45

Nem konnektorba dugtam, hanem hosszabbitora, ekkor allt le. Majd masik helyiseg masik aramkoron levo konnektorba, igy porszivoztam.

Porzsak sem ures...

6. Regin_a (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:36

le es felnyomtam(kapcsoltam) es jooo!"

Na, azt a megszakitót cseréltetném ki egy villanyásszal

Ez a hiba még többször elő fog fordulni azzal a megszakitóval

5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:29

Hurrá ha jó lett

Nem gondolnám hogy egyböl cserélni kellene a p.szívót

A megszakitókra rá van irva hány ampert birnak

Egy 2000Wattos, vagy több, gép üzem közben 8.5Ampert vesz fel, induláskor lehet akár 75%-kal is több A lökésszerű terhelést egy 10amperes automata nem szereti

Ha a villanyóra 16-25A-es akkor azt a megszakitót ahonnan a p.szívó ment 16amperesra cserélném

pontosabban azokat a megszakitót/megszakitókat amik konnektorokat látnak el 16A-esre cserélni

És a porzsák, pollenszűrő tiszatsága sem mindegy, fékezik a motort nagyobb áramfelvétel

ma 16:48
Lehet, a porszivot le kene cserelnem, mar nem eloszir tavarja meg az aramot nalam..
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Regin_a)
ma 16:47

Kedves Regin_a. Koszonom. Maris segitettel. A lakason beluli megszakitok kozul egy sem volt lekapcsolodva ezert nem ertettem.

Es az ora melketti kapcsolo sem, ami kint van.

Most, ahogy irtad, a beniteket le es felnyomtam(kapcsoltam) es jooo!

2. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:38

Amelyik megszakitó lekapcsolódott, kapcsolgasd le-fel töbször. Előfordulhat rossz érintkezés a megszakitón belül

Külső kapcsolótábla nem tudom mit takar ez nálad

Nálam azt hogy több megszakitó van ott felsterelve. Végig kell játszani

Ha semmi, akkor a legjobb ami neked val.szeg nincs fázis érzékelő "ceruza" vagy egy égő-foglalat-2szál drót/próbalámpa/ és azzal végigvizsgálni megvan-e a bejövő fázis minden megszakitónál

Ha a lakásban sehol nincs villany/világítás, a kapcsolgatást a villanyóránál is meg lehet ismételni

Ha sikertelen akkor regisztrált villanyszerelő mert a fogyasztásmérőben is lehet biztosíték, már ha régi fajta. Az újabb digitális kijelzősöket nem ismerem

%Regisztrált villanyszerelő azt jelenti hogy joga van a plombálást felbontani, ujat tenni és azt jelent az áramszolgáltatónak, illetve egy példányt neked is ad

Porszivo bekapcsolasa lecsapta a biztositekot, vagyis tobb helyen nincs aram a lakasban, ugyanakkor a lakason beluli es a kulso kapcsolotablan sincs lenyomodva a kapcsolo. Ezt ert valaki?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook