Biztosíték nem nyomódott le, de nincs áram a porszívó bekapcsolása után, mi az oka? (tudásbázis)
Ha hosszabbitó, ugyanaz a megszakitó!
Szerintem nem a gép hibája
Kétszer találkoztam ugyanilyen megszakitó hibával.
Nem konnektorba dugtam, hanem hosszabbitora, ekkor allt le. Majd masik helyiseg masik aramkoron levo konnektorba, igy porszivoztam.
Porzsak sem ures...
le es felnyomtam(kapcsoltam) es jooo!"
Na, azt a megszakitót cseréltetném ki egy villanyásszal
Ez a hiba még többször elő fog fordulni azzal a megszakitóval
Hurrá ha jó lett
Nem gondolnám hogy egyböl cserélni kellene a p.szívót
A megszakitókra rá van irva hány ampert birnak
Egy 2000Wattos, vagy több, gép üzem közben 8.5Ampert vesz fel, induláskor lehet akár 75%-kal is több A lökésszerű terhelést egy 10amperes automata nem szereti
Ha a villanyóra 16-25A-es akkor azt a megszakitót ahonnan a p.szívó ment 16amperesra cserélném
pontosabban azokat a megszakitót/megszakitókat amik konnektorokat látnak el 16A-esre cserélni
És a porzsák, pollenszűrő tiszatsága sem mindegy, fékezik a motort nagyobb áramfelvétel
Kedves Regin_a. Koszonom. Maris segitettel. A lakason beluli megszakitok kozul egy sem volt lekapcsolodva ezert nem ertettem.
Es az ora melketti kapcsolo sem, ami kint van.
Most, ahogy irtad, a beniteket le es felnyomtam(kapcsoltam) es jooo!
Amelyik megszakitó lekapcsolódott, kapcsolgasd le-fel töbször. Előfordulhat rossz érintkezés a megszakitón belül
Külső kapcsolótábla nem tudom mit takar ez nálad
Nálam azt hogy több megszakitó van ott felsterelve. Végig kell játszani
Ha semmi, akkor a legjobb ami neked val.szeg nincs fázis érzékelő "ceruza" vagy egy égő-foglalat-2szál drót/próbalámpa/ és azzal végigvizsgálni megvan-e a bejövő fázis minden megszakitónál
Ha a lakásban sehol nincs villany/világítás, a kapcsolgatást a villanyóránál is meg lehet ismételni
Ha sikertelen akkor regisztrált villanyszerelő mert a fogyasztásmérőben is lehet biztosíték, már ha régi fajta. Az újabb digitális kijelzősöket nem ismerem
%Regisztrált villanyszerelő azt jelenti hogy joga van a plombálást felbontani, ujat tenni és azt jelent az áramszolgáltatónak, illetve egy példányt neked is ad