OCD betegség (beszélgetés)
"Egy megoldás lenne, ha egyedül élnék."
Ha egyedül élnél, nem zavarna a morzsa? Elmosogatnál? Akkor ez nem is a morzsáról szól. Valójában a családod zavar.
Na tessék! Már nem is tagja a Hoxának.
Talán rájött, hogy csak figyelmet szeretett volna, vagy nem tudom. Sorra nyitotta ma a fórumait.
"Sajnos ezen a betegsègen se terápia se dilibogyó gyógyszer nem segít." -> Ezt ki mondta neked?
Tán a betegségedet is magad diagnosztizáltad?
Mert ha nem, hanem orvos állapította meg, akkor kizárt, hogy azt mondta volna, hogy ezen a betegségen nem segít a terápia.
Ocd betegsègem van. 1 ève alakult ki. Undorodom a morzsáktól, mosatlan bepakolni a mosogatógèpbe. Így van, hogy 1 hètig is a mosogatóba gyűlik a szennyes. A mosogatótálcát 1 hónapja nem takarítottam ki undorodom tőle. Ha bepakolok a gèpbe fèl óráig mosom a kezem. Ha morzsáa asztalra teszek le tányèrt az megy a mosogatóba. Finnyás lettem vagy nem tudom.
Arra gondoltam átadom a fèrjemnem ezeket a munkákat mert akkor tuti minden nap be van pakolva, mosogató kitakarítva. De már így is a betegsègem miatt szinte mindent ő csinál. Ha ezt is átadom neki akkor tudom már sose leszek kèpes egyedül erre mert megszokom, hogy ő csinálja.
Sajnos ezen a betegsègen se terápia se dilibogyó gyógyszer nem segít.
Egy megoldás lenne ha egyedül èlnèk. De itt van kèt gyerek nem hagyhatom el ez miatt.
Van valaki aki hasonlóval küzd?