Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » OCD betegség fórum

OCD betegség (beszélgetés)

9. globus (válaszként erre: 3. - Szeretekolvasni)
ma 07:55
Szerintem OCD-nél inkább a rendezkedés kényszerű, muszáj megcsinálnia, addig nem oldódik a feszültség. Nincs benne olyan motívum, hogy hetekig nem nyúlok hozzá, mert undorodom, ez valami kevert állapot,szóval lehet ezzel együtt más IS.
8. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 7. - Srcrss)
ma 07:54
Nem fog válaszolni. Már nincs itt.
7. srcrss (válaszként erre: 1. - Niki1111)
ma 07:52

"Egy megoldás lenne, ha egyedül élnék."

Ha egyedül élnél, nem zavarna a morzsa? Elmosogatnál? Akkor ez nem is a morzsáról szól. Valójában a családod zavar.

Na tessék! Már nem is tagja a Hoxának.

Talán rájött, hogy csak figyelmet szeretett volna, vagy nem tudom. Sorra nyitotta ma a fórumait.

5. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Niki1111)
ma 07:48

"Sajnos ezen a betegsègen se terápia se dilibogyó gyógyszer nem segít." -> Ezt ki mondta neked?

Tán a betegségedet is magad diagnosztizáltad?

Mert ha nem, hanem orvos állapította meg, akkor kizárt, hogy azt mondta volna, hogy ezen a betegségen nem segít a terápia.

ma 07:44
Szakorvos kell. Kérj segitséget.
ma 07:40
Furcsák ezek a betegségek. Ezzel nem kétségbe vonom, nehogy félreértsétek. Elgondolkodtató, hogyan alakul ki az agyban egy ilyen dolog, mint a morzsagyűlölet. Biztosan összekapcsolt valami negatív élményt velük. Szerintem megfelelő orvos és a jól beállított gógyszer a megoldás.
ma 07:34
Menj orvoshoz. Ezt olvasva a pszichológus nem elég. Pszichiáter kell. Beteg vagy, ez egyértelmű.
tegnap 22:45

Ocd betegsègem van. 1 ève alakult ki. Undorodom a morzsáktól, mosatlan bepakolni a mosogatógèpbe. Így van, hogy 1 hètig is a mosogatóba gyűlik a szennyes. A mosogatótálcát 1 hónapja nem takarítottam ki undorodom tőle. Ha bepakolok a gèpbe fèl óráig mosom a kezem. Ha morzsáa asztalra teszek le tányèrt az megy a mosogatóba. Finnyás lettem vagy nem tudom.

Arra gondoltam átadom a fèrjemnem ezeket a munkákat mert akkor tuti minden nap be van pakolva, mosogató kitakarítva. De már így is a betegsègem miatt szinte mindent ő csinál. Ha ezt is átadom neki akkor tudom már sose leszek kèpes egyedül erre mert megszokom, hogy ő csinálja.

Sajnos ezen a betegsègen se terápia se dilibogyó gyógyszer nem segít.

Egy megoldás lenne ha egyedül èlnèk. De itt van kèt gyerek nem hagyhatom el ez miatt.

Van valaki aki hasonlóval küzd?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook