Veszekedés a férjem és a lányom között (beszélgetés)
Nem igazán értem, mit követett el a kislányotok, h ekkora düh fogadta. 20 éves, teljesen normális, h szexuálisan aktív. (Ha jóval fiatalabb lenne, érteném, h feldúltak vagytok, de akkor sem érdemelné ezt.)
Nem egyértelmű a számomra, h Te ezzel egyetértesz-e, vagy inkább a férjed véleményét osztod.
Mindenesetre, egyáltalán nem értem a párodat; kitagadni, elviharzani otthonról, dühöngeni? Próbálj meg a férjedre hatni, a lányodat pedig a helyedben megpróbálnám megnyugtatni. Írták, h egy bocsánatkérést is megérdemelne Tőletek. Maximálisan igazuk van, a lányod jogosan feldúlt. Ülj le velük külön-külön beszélgetni, próbálj közvetíteni kettejük között. Ami a kitagadást illeti, remélem, ebbe nem nyugszol bele. Nem is tudom, mi kellene ahhoz, h megtagadjam a gyerekemet, de ilyen esetben meg sem fordulna a fejemben. (Az sem számítana, hány éves a gyerekem, támogatnám, beszélnék Vele, inkább bízzon meg bennem, ossza meg velem, amit szükséges, minthogy attól kelljen félnie, dühös leszek, v elküldöm otthonról.)
Van olyan, aki 20 évesen még nem aktív, ehhez nyilván senkinek semmi köze, ki meddig vár. Viszont, ha visszagondoltok milyen volt 20 évesen, felteszem, Ti is kipróbáltatok ezt-azt.
"a XXI.szazadban ezt kizarolag egy begyoposodott mo-n lehet"
A hülyeség nem ismer határokat.
Nem tudom mi volt a vita tárgya, remélhetőleg nem az, hogy 20 évesen merészel szexelni.
A férjed kérjen bocsánatot a lányotoktól, csináltassa meg a kocsiját, és 2ö évesen ne akarja már nevelni, ha eddig nem tettétek! A lányotok is majd kiheveri remélhetőleg.
Nagykorú, gyakorlatilag azt csinál, amit akar.
Ezt a témát már 10-12 éves korban elő lehet hozni, legalább is én így tettem.
Anya-apa is leülhetnek megbeszélni, hogy kinek mi a véleménye. Ha pedig van kialakulóban szerelem, esetleg elbeszélgetni a gyerekünkkel erről.
20 évesen már miről beszélgettek vele?
Előbb kellett volna, és nem olyan stílusban.
A 20 éves lànyom a barátjával nemi életet él. A férjem és én elbeszélgettünk vele. A férjem mindenen feltudja húzni magát, most is ordibált a lànyommal, kitagadta a házból. Én szépszóval és higgadtan probáltam valamilyen intézkedést foganotosítani. A lányunk kivaharzott és nagyon megharagudott. A férjemben me csalódtam, mivel dühében elvitte a lányom kocsiját, amit nemsokkal késöbb feltehetőleg a dühből eredő figyelmetlensége miatt egy kanyarban csúnyán összetört.
Csalódássokkal teli napon vagyok túl, kétségek közt vergődöm. Most mit tegyek?
A lànyom és a férjem közt a legnagyobb a feszültség
Köszönöm!