Létezik olyan, hogy gyerekfóbia? (tudásbázis)
Igen. De ennek a fórumnak is volt előzménye, amit nem sokkal korábban ébresztett újra, mint ahogy ezt a fórumot megnyitotta.
Mondjuk már nem foglalkozom vele. Ilyenkor - amikor eltűnik az illető - már azt is bánon, hogy egyáltalán hozzászóltam a fórumhoz.
Vannak, akik sportot űznek abból, hogy ha nem a tetszésüknek megfelelő hozzászólásokat kapják, akik elhúzzák a csíkot.
Három gyereket felneveltem, de nekem nem volt tőlük fóbiám soha.
Eddig nem is hallottam ilyesmiről.
Viszont: ha igaz, hogy a gyerek utáni vágy ösztönös, akkor előfordulhat, hogy fóbia lehet abból, ha felborul a biológiai egyensúly valami miatt.
Nem tudom, csak töprengek. (Annyi féle identitászavar van már..!)
Korábban volt egy nagyon régi fóruma, amit "felébresztett". Ott arról beszélt, hogy megbánta az anyaságot.
Már nem tudom, mi volt annak a régi fórumnak a címe, csak feltűnt, hogy több év után hozta fel újra. Azt, hogy akkor Niki1111 volt-e a nickje, azt nem tudom.
Nem tudom azt sem, hogy most mi volt a célja azzal, hogy egymás után 2 fórumot nyitott, aztán azzal a lendülettel törölte is a nickjét.
Nekem nem kicsit zavaros ez az egész.
Minden is létezik. De vegyél erőt magadon és kezeltesd magad mert nagyon csúnya vége is lehet.
Hány évesek a gyerekek?
A helyedben én is szakemberhez fordulnék. Nem, nem arra gondolok, h kezdj el gyógyszereken élni. A pszichológus pl nem orvos, így nem dolgozik gyógyszerekkel sem. Viszont, valószínűleg sokat tudna segíteni.
Azért tartom érdemesnek, mert felteszem, ez a Te mentális egészségedre sincs jó hatással. Ha jól értem, a gyereketek legalább 3 éves. Ő is érezni fogja, h nem tudsz úgy hozzáállni, magyarán; nem tudod szeretni. A házasságodra sem lehet valami jó hatással.
Ráadásul, ne adj isten ez valami rosszabba is átfordulhat.
Mert nem birom a kötöttsèget, felelőssègvállalást. Vagyis èvekig birtam semmi gondom se volt az anyasággal, de aztán jött egy fordulat ès megutáltam elegem lett belőle. Legszívesebben kilèpnèk de nem lehet. Eltelt 3 èv rá kellett jönnöm ez nem az èn világom. Akkor tudatodult bennem, hogy nem nem akarom ezt csinálni. Mi váltotta ki nem tudom.
De igen undorodom ami a gyerek elláttással kapcsolatos mindent a fèrjem csinál. Tudja mi van de azt mondta nincs kiszállás vègig kell csinálni. Így inkább ő megcsinál mindent.
Létezik, ha te ezt megéled.
Remélem, a gyermekeddel szemben nincs negatív érzelmed, csak a szituációval, hogy anya lettél.
Barátkozz meg vele!
Azt gondolom, hogy az életünket az teszi értékessé, tartalmasabbá, ha másokért is felelősséget tudunk vállalni.
Miért gyülölöd az anyaságot?