Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Gyerek fóbia fórum

Gyerek fóbia (beszélgetés)

8. Shya
ma 01:19
Bocs, közben megnéztem a másik fórumodat. Ha jól értem, orvos által diagnosztizált OCD-d van. Tehát tulajdonképpen nem is a gondoskodás, szeretet kimutatása a fő probléma, hanem a gyerekek okozta rumli taszít Téged?
7. Shya (válaszként erre: 4. - Niki1111)
ma 01:14

A helyedben én is szakemberhez fordulnék. Nem, nem arra gondolok, h kezdj el gyógyszereken élni. A pszichológus pl nem orvos, így nem dolgozik gyógyszerekkel sem. Viszont, valószínűleg sokat tudna segíteni.

Azért tartom érdemesnek, mert felteszem, ez a Te mentális egészségedre sincs jó hatással. Ha jól értem, a gyereketek legalább 3 éves. Ő is érezni fogja, h nem tudsz úgy hozzáállni, magyarán; nem tudod szeretni. A házasságodra sem lehet valami jó hatással.

Ráadásul, ne adj isten ez valami rosszabba is átfordulhat.

6. Enissa (válaszként erre: 1. - Niki1111)
ma 01:13
A másik fórumon 2 gyerekről és ocd-ről beszéltél.
5. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Niki1111)
ma 00:30
Szakembertől kértél segítséget?
tegnap 23:57

Mert nem birom a kötöttsèget, felelőssègvállalást. Vagyis èvekig birtam semmi gondom se volt az anyasággal, de aztán jött egy fordulat ès megutáltam elegem lett belőle. Legszívesebben kilèpnèk de nem lehet. Eltelt 3 èv rá kellett jönnöm ez nem az èn világom. Akkor tudatodult bennem, hogy nem nem akarom ezt csinálni. Mi váltotta ki nem tudom.

De igen undorodom ami a gyerek elláttással kapcsolatos mindent a fèrjem csinál. Tudja mi van de azt mondta nincs kiszállás vègig kell csinálni. Így inkább ő megcsinál mindent.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Niki1111)
tegnap 23:51

Létezik, ha te ezt megéled.

Remélem, a gyermekeddel szemben nincs negatív érzelmed, csak a szituációval, hogy anya lettél.

Barátkozz meg vele!

Azt gondolom, hogy az életünket az teszi értékessé, tartalmasabbá, ha másokért is felelősséget tudunk vállalni.

Miért gyülölöd az anyaságot?

2. globus (válaszként erre: 1. - Niki1111)
tegnap 23:43
Sajátodtól?
tegnap 23:28
Lètezik ilyen? Tehát anyakènt az èvek alatt meggyőlőltem az anyaságot meg ami vele jár ès írtózom a gyerekektől?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook