Gyerek fóbia (beszélgetés)
A helyedben én is szakemberhez fordulnék. Nem, nem arra gondolok, h kezdj el gyógyszereken élni. A pszichológus pl nem orvos, így nem dolgozik gyógyszerekkel sem. Viszont, valószínűleg sokat tudna segíteni.
Azért tartom érdemesnek, mert felteszem, ez a Te mentális egészségedre sincs jó hatással. Ha jól értem, a gyereketek legalább 3 éves. Ő is érezni fogja, h nem tudsz úgy hozzáállni, magyarán; nem tudod szeretni. A házasságodra sem lehet valami jó hatással.
Ráadásul, ne adj isten ez valami rosszabba is átfordulhat.
Mert nem birom a kötöttsèget, felelőssègvállalást. Vagyis èvekig birtam semmi gondom se volt az anyasággal, de aztán jött egy fordulat ès megutáltam elegem lett belőle. Legszívesebben kilèpnèk de nem lehet. Eltelt 3 èv rá kellett jönnöm ez nem az èn világom. Akkor tudatodult bennem, hogy nem nem akarom ezt csinálni. Mi váltotta ki nem tudom.
De igen undorodom ami a gyerek elláttással kapcsolatos mindent a fèrjem csinál. Tudja mi van de azt mondta nincs kiszállás vègig kell csinálni. Így inkább ő megcsinál mindent.
Létezik, ha te ezt megéled.
Remélem, a gyermekeddel szemben nincs negatív érzelmed, csak a szituációval, hogy anya lettél.
Barátkozz meg vele!
Azt gondolom, hogy az életünket az teszi értékessé, tartalmasabbá, ha másokért is felelősséget tudunk vállalni.
Miért gyülölöd az anyaságot?