Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Létezik olyan, hogy gyerekfóbia? fórum

Létezik olyan, hogy gyerekfóbia? (tudásbázis)

18. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Ea6e029e38)
febr. 23. 15:16
Akkor kerüld őket.
17. csemár (válaszként erre: 13. - 7454c77428)
febr. 23. 12:19
Artemisz alakját formálta meg a regényíró az Iszonyban, mondják.
febr. 23. 11:02
*akkor elhúzzák a csikot
15. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 14. - Globus)
febr. 23. 10:56

Igen. De ennek a fórumnak is volt előzménye, amit nem sokkal korábban ébresztett újra, mint ahogy ezt a fórumot megnyitotta.

Mondjuk már nem foglalkozom vele. Ilyenkor - amikor eltűnik az illető - már azt is bánon, hogy egyáltalán hozzászóltam a fórumhoz.

Vannak, akik sportot űznek abból, hogy ha nem a tetszésüknek megfelelő hozzászólásokat kapják, akik elhúzzák a csíkot.

14. globus (válaszként erre: 11. - Smaragdzöld 🐉)
febr. 23. 10:48

Talán ez az

[link]

Bár itt morzsákról, ocd-ről nincs szó.

febr. 23. 10:34
nem igen értem.én szerettem volna,de csak egyet.a férjedet szeretted?,az Iszonyban olvastam,már a méhében is gyűlölte volna a gyereket,mert a férjétől is iszonyodott.és,ha rá hasonlít,talán rá sem tudott volna nézni.érdekes,hogy férfi írta,hogy tudott a női gondolkodásról ennyit.
12. csemár (válaszként erre: 1. - Ea6e029e38)
febr. 23. 08:46

Három gyereket felneveltem, de nekem nem volt tőlük fóbiám soha.

Eddig nem is hallottam ilyesmiről.

Viszont: ha igaz, hogy a gyerek utáni vágy ösztönös, akkor előfordulhat, hogy fóbia lehet abból, ha felborul a biológiai egyensúly valami miatt.

Nem tudom, csak töprengek. (Annyi féle identitászavar van már..!)

11. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 6. - Enissa)
febr. 23. 08:16

Korábban volt egy nagyon régi fóruma, amit "felébresztett". Ott arról beszélt, hogy megbánta az anyaságot.

Már nem tudom, mi volt annak a régi fórumnak a címe, csak feltűnt, hogy több év után hozta fel újra. Azt, hogy akkor Niki1111 volt-e a nickje, azt nem tudom.

Nem tudom azt sem, hogy most mi volt a célja azzal, hogy egymás után 2 fórumot nyitott, aztán azzal a lendülettel törölte is a nickjét.

Nekem nem kicsit zavaros ez az egész.

10. birebora (válaszként erre: 1. - Ea6e029e38)
febr. 23. 07:46

Minden is létezik. De vegyél erőt magadon és kezeltesd magad mert nagyon csúnya vége is lehet.

Hány évesek a gyerekek?

febr. 23. 07:31
Fordulj szakemberhez, szükséged van rá. A férjed normális. Szegény gyerek:(
8. Shya
febr. 23. 01:19
Bocs, közben megnéztem a másik fórumodat. Ha jól értem, orvos által diagnosztizált OCD-d van. Tehát tulajdonképpen nem is a gondoskodás, szeretet kimutatása a fő probléma, hanem a gyerekek okozta rumli taszít Téged?
7. Shya (válaszként erre: 4. - Ea6e029e38)
febr. 23. 01:14

A helyedben én is szakemberhez fordulnék. Nem, nem arra gondolok, h kezdj el gyógyszereken élni. A pszichológus pl nem orvos, így nem dolgozik gyógyszerekkel sem. Viszont, valószínűleg sokat tudna segíteni.

Azért tartom érdemesnek, mert felteszem, ez a Te mentális egészségedre sincs jó hatással. Ha jól értem, a gyereketek legalább 3 éves. Ő is érezni fogja, h nem tudsz úgy hozzáállni, magyarán; nem tudod szeretni. A házasságodra sem lehet valami jó hatással.

Ráadásul, ne adj isten ez valami rosszabba is átfordulhat.

6. Enissa (válaszként erre: 1. - Ea6e029e38)
febr. 23. 01:13
A másik fórumon 2 gyerekről és ocd-ről beszéltél.
5. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Ea6e029e38)
febr. 23. 00:30
Szakembertől kértél segítséget?
febr. 22. 23:57

Mert nem birom a kötöttsèget, felelőssègvállalást. Vagyis èvekig birtam semmi gondom se volt az anyasággal, de aztán jött egy fordulat ès megutáltam elegem lett belőle. Legszívesebben kilèpnèk de nem lehet. Eltelt 3 èv rá kellett jönnöm ez nem az èn világom. Akkor tudatodult bennem, hogy nem nem akarom ezt csinálni. Mi váltotta ki nem tudom.

De igen undorodom ami a gyerek elláttással kapcsolatos mindent a fèrjem csinál. Tudja mi van de azt mondta nincs kiszállás vègig kell csinálni. Így inkább ő megcsinál mindent.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Ea6e029e38)
febr. 22. 23:51

Létezik, ha te ezt megéled.

Remélem, a gyermekeddel szemben nincs negatív érzelmed, csak a szituációval, hogy anya lettél.

Barátkozz meg vele!

Azt gondolom, hogy az életünket az teszi értékessé, tartalmasabbá, ha másokért is felelősséget tudunk vállalni.

Miért gyülölöd az anyaságot?

2. globus (válaszként erre: 1. - Ea6e029e38)
febr. 22. 23:43
Sajátodtól?
febr. 22. 23:28
Lètezik ilyen? Tehát anyakènt az èvek alatt meggyőlőltem az anyaságot meg ami vele jár ès írtózom a gyerekektől?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook