Átállítottam az órákat nagy "örömömre" (beszélgetés)
Azt hittem könnyen kelek, hát nagyon tudtam volna még aludni, de szerintem csak azért mert éjszaka ébren voltam. Lassan hozzászokunk majd:)
Annyira nem volt nagy öröm 🙈
Utálom az órababrálást és esély sincs rá hogy vége legyen.
Ha valakinek ettől megy tönkre a napja, ott baj van...
A vekengést nem rád, vagy az átlag értettem, hanem hogy már a csapból is ez folyik, rádióban, híradóban, hírportálokon, de közben mindenki tudja, hogy szar, csak nem tudunk az égvilágon semmit tenni ellene. De azért még összpontosítsunk rá jobban, hogy milyen szar, hátha annak is elcsesződik a napja, aki amúgy észre se venné.
Sajnálom, hogy rosszul vagy tőle, jobbulást!
Sajnos érzem a hatásait, még a nem is halok bele.
Én nem így gondolom! Nekem ez természetellenes!
Én is azt használom! Legpontosabb! 👍
Szépemlékű Zámbó Jimmynek is a kakas lett a végzete
"Hallgat a csend."
"fecseg a felszin, hallgat a mély."
Dettó így vagyok én is.
Nem a média foglalkoztat, ez a dolguk, hanem a tények.
"Nincs elég bajunk, sulykoljuk még ezt is, hogy mennyire szar. Ha nem lenne ez a vekengés körülötte, a legtöbbünknek lehet, hogy fel se tűnne"
Erre reagáltam.
A zárójeles részt most olvastam el, tehát én is figyelmetlen voltam. "(már aki van abban a szerencsés állapotban hogy fiatal, egészséges, nem viseli meg az ilyesmi, de persze lesz ez még így se). "
Attól függ, ki hogyan reagál rá. A médiának az a feladata, hogy az embereket érintő és érdeklő témákat taglalja. Engem nem hergelnek, mert igaz, amiket írnak, és az én bosszúságaimat is megfogalmazzák. Aztán mást meg lehet, hogy felbosszantanak az írások. Mások vagyunk mindannyian, másképp reagálunk.
De kakas kellett a tyúkudvarra mindig is! 😍
Nem áll hatalmukban változtatni, tudom. De hatalmukban áll embereket hergelni vele, és meg is teszik.
Az állatokhoz: amikor volt kutyánk, az állatorvos azt javasolta, fokozatosan toljuk arrébb az etetés időpontját, ne azonnal legyen egy órával később vagy korábban az időpontja. Persze ha korábban kapta, akkor nem volt baja, de mikor később, akkor óramű pontossággal jött oda hozzánk a régi időpontban és kezdett bámulni ránk szemrehányó tekintettel, hogy mi lesz már? :)
Csakhogy nem azok hangsúlyozzák, akiknek hatalmukban állna megszüntetni. Az EU tagországok vezetői képtelenek megállapodni, hogy a téli vagy a nyári időszámítás maradjon, ezért inkább legyintettek rá. Mi meg önállóan nem dönthetünk egy unió részeként, mert nagy kavarodás lenne nemzetközi szinten, ha mindenki másképp mérné az időt. Én nem bánom, ha cikkeznek erről, mert legalább helyettem is mérgelődnek :)
Előre gyúrok rá: ma csak lazsálok ;)
Töketlen banda szó szerint mint a csigák.
Azért érzi már ő is az idő múlását.😉
Szerintem te is könnyedén megugrod:)
Engem is csak akkor viselt meg mikor a dolgos évek alatt halálosan kimerült voltam, és még 1 órával korábban is kellett kelni, hát az maga volt a pokol.
Már nyugi van. :)
Ha holnap úgy ébredek, mint ma, akkor futás lesz.
De felhúzom a vekkert, hogy tudjak kávézni :)
Engem nem visel meg. Legalábbis eddig nem volt vele bajom. Ránézek az órára, ha annyi, akkor annyi.
De én sem azt írtam, hogy nem visel meg senkit, és hogy alaptalanok ezek a dolgok, nagyon jól tudom, hogy egészségtelen. 😩 Nem tudom, lehet én fogalmazok ennyire érthetetlenül...
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Nagy elvárás, ha megkérem a gyermekemet, amikor ritkán hazajön, hogy legalább amíg étkezünk, addig beszélgessünk, és ne a tv-t nézze?
- Ítéld meg a szitut, hogy döntenél helyettem?
- Telefonprobléma. Miért fizeti helyettem? Mit tehetnék?
- Van itt valaki, aki Görögországból való? Vagy legalább beszél görögül?
- SZTE GTK hallgatók, gyertek , beszélgessünk