Telefonprobléma. Miért fizeti helyettem? Mit tehetnék? (beszélgetés)
Arra is gondoltam már, hogy beszerzek egy új telefont, a mostanit meg nem használom egyáltalán. Úgy "csak" havi 2000Ft-ot kéne neki fizetnie helyettem és a számlakimutatáson látná úgy is, hogy egy percet sem beszéltem le, meg egy sms-t sem küldtem.
Ezt látom egyenlőre a legjobb megoldásnak. Szerintetek?
Szerintem az nem kezdeményezés, ha felhívod, hogy tisztázzátok a helyzetet. Akkor legalább a lelkiismereted nyugodt lehet, Te szóltál, ő meg eldöntheti, hogy veszni hagyja a pénzt, azaz fizet helyetted is, vagy elmegy érte ezután minden hónapban.
:o))
Én felhívnám még egyszer és megbeszélném vele újra, hogy akkor most hogy is legyen. Nem könyörögnék, egyszerűen tisztáznám a helyzetet.
De ha nagyon elszánt vagy, Te is elvihetnéd neki a pénzt, hisz tudod, mennyit kéne adnod .....
Egy életem, egy halálom, ide is kiírom a gondomat. :)
Barátommal 3 hónapja szakítottam, mert kiderült, hogy bizony félre kacsintgatott. Elég csúnya elválásunk volt pofonokkal fűszerezve.
Na most mi annak idején vettünk közös telefonokat közös szerződéssel. A hűségnyilatkozat 2 évre szól, idén decemberbe fog lejárni.
Megbeszéltük, hogy havonta jön a pénzért, ne neki kelljen fizetnie az én részletemet is.
Azóta nem tudok róla semmit! Egyszer írt sms-t a szülinapomra..de annyi.
Viszont én mostanában igen aktív életet élek, és a telefonszámla bizony egyre magasabbra kúszik, így a fizetnivaló is. Lassan már nekem kellemetlen, hogy ő fizeti azt is, amit én beszélek le havonta.
Megfogadtam, hogy nem fogok neki könyörögni, hogy jöjjön a pénzért(elvégre az ő kára), de ugyanakkor kissé hülyén is érzem magam.
Szerintetek miért viselkedik ennyire idiótán? Nem gyerekes ez egy kissé?
Számlát én nem kapok, minden az ő címére megy. Az ő nevén vannak a telefonok is. Én csak sms-t kapok havonta a közös befizetendő összegről.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Ítéld meg a szitut, hogy döntenél helyettem?
- Segitene nekem valaki 1 vigasztaló levél irásában?(nem azt kérem, h ird meg helyettem hanem csak 1 pár tippet szeretnék)
- Mit tehetnék még ha nem fizeti a gyerektartást?
- Ha szólok a postán, hogy ne dobjanak értesítőt a csomagról és ne vegye át senki helyettem, megteszik?
- Van olyan pesti cég akik valamennyi összegért elintézik helyettem a baba papírjaival és az ellátásokkal kapcsolatos hivatalos teendőket?
- Megcsinálja-e helyettem a NAV az adóbevallásomat akkor is, ha 2013.12.15-től TGYÁS-on vagyok?