Ítéld meg a szitut, hogy döntenél helyettem? (beszélgetés)
"Selejtnek nevez, uvolt velem ha sirok, hogy senkit sem erdeklek ne bogjek mar.
A takarodj szot tobbszor hasznalja belem szemben."
Bocs, eddig olvastam, tovább nem.
Mi a kérdésed?!
Rúgd ki. Még ma! Ami téged ott tart, az valamifajta hamis biztonságérzet, hogy tartozom valakihez.
Te a szemében nem vagy nő. Nincs tartásod előtte, nem vagy értékes.
Rúgd ki. Csak nyerhetsz, mert 2 dolog történhet:
1.) A csávóka rájön mekkora barom volt, és hogy egy értékes nőt vesztett, és jön ezerrel, tolja a virágot talicskaszám (képletesen szólva), meg amit neked fontos, te meg visszaengeded úgy 1-2!! hónap múlva, ha addig bizonyított. Előbb nem, mert különben nem derül ki, hogy értékes vagy-e neki vagy csak kényelmes.
2.) Nem feccöl energiát a visszaszerzésedbe, éli életét.
Mindkét esetben jól jársz, ha jön utánad kitartóan és tesz érted (egy két napon, héten belül nem engedjük vissza, mert jobban fogsz szívni mint előtte), akkor lesz egy jó kapcsolatod, ha nem jön, akkor meg nem szívsz vele még évekig.
Hát szerintem vagy egy hülye szőke vagy, vagy semmi nem igaz ebből az egészből.
Miért jönne össze egy jó nő, felfele ívelő karrierrel, egy ápolatlan lúzerrel (merthogy azt írtad te már nem a szívdöglesztő időszakában jöttél vele össze), akiben még semmi szerethető sincs...
De miért tegyen a kedvére? Miért kell pont neki egy ilyen lehetetlen pasit megváltani próbálni? Rámegy a saját élete.
Inkább a saját önbizalmát kellene építgetnie, hogy az ilyen szerencsétleneket a jövőben észre se vegye.
Mert még a végén egyszer alaposabban nyomja a torkánál fogva a falhoz...
Szép lehet a csillogó szőke hajad (a nagy melledre és hátsódra nem vagyok irigy :p).
Keress olyat aki nem screenel melletted.
Van valami jó is a kapcsolatban? Komolyan kérdezem. Valami csak mellette tart nem?
Ha csak ennyi van az egészben amit leírtál, akkor ennek semmi értelme. Bocsi.
Nem szép a helyzet. Mondani könnyű, hogy hagyd ott, tudom. De olyan sok szempont teszi ezt könnyebbé, mint sok más hasonló történetben: nem laktok együtt, nincs gyereketek, nincs közös vagyon, fiatal vagy még, észrevetted a bajt. Ha szakítotok, baráti társaságot sem veszítesz, mert nem közös.
2 év megy a lecsóba, igaz. De ha később lépsz, még több fog. Mert amit leírsz, nem egy stabil, boldog párkapcsolat alapja, amire építkezni lehet, vagy akár gyereket vállalni lehet. Meg lehet próbálni, de ahhoz mindkettőtöknek gyökeresen kell változni és akarni is kéne mindkét félnek. Eddig pedig ő az akarás helyett a hazugságot választotta.
Miért nem éltek együtt 2 év után?
További ajánlott fórumok:
- Te hogyan döntenél, legyen közös baba vagy sem?
- Telefonprobléma. Miért fizeti helyettem? Mit tehetnék?
- Segitene nekem valaki 1 vigasztaló levél irásában?(nem azt kérem, h ird meg helyettem hanem csak 1 pár tippet szeretnék)
- Ha szólok a postán, hogy ne dobjanak értesítőt a csomagról és ne vegye át senki helyettem, megteszik?
- Van olyan pesti cég akik valamennyi összegért elintézik helyettem a baba papírjaival és az ellátásokkal kapcsolatos hivatalos teendőket?
- Megcsinálja-e helyettem a NAV az adóbevallásomat akkor is, ha 2013.12.15-től TGYÁS-on vagyok?