Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell használni a bojlert? fórum

Hogyan kell használni a bojlert? (tudásbázis)

18. Amaunet (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:24

Sajnos, nem találtam semmit a neten ami a problémádra megoldás lenne.

Azt javaslom, hogy járj el úgy, ahogyan a szerelő mondta. Ha nincs meleg vized, akkor hívd fel a szerelőt és magyaráztasd el magadnak, hogy milyen állásban kell tartanod a kapcsolót.

Lehet, hogy valamit rosszul kötött be?

A hőfokszabályzót általában egy hőfokra állítják és nem szokás tekergetni.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Amaunet)
ma 04:27
Haldu aquastic
16. Channa* (válaszként erre: 13. - Katt2)
tegnap 22:39

A vezérelt villanyóráról beszélünk, ami régen az éjszakai áram volt, ugye?

Van ilyen óránk, de nem lett semmi rákötve. Gondolom az előző tulajnak a bojlere ezen volt, mi a sima órára kötöttök azt is, mert nem szeretjük, ha nincs meleg víz.

tegnap 21:41
Fontos hogy áramot kapjon.
14. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:46
Gyártó, típus?
13. katt2 (válaszként erre: 12. - Channa*)
tegnap 20:33
A vezérelt áramot másra is használják, szerencsére jó értelemben. Amikor nagyon megemelkedik a hálózati feszültség, akkor bekapcsolják a vezérelt áramot, hogy ezzel csökkentsék a feszültséget. Azaz valahol csak vannak boylerek amik fogyasztani fognak. A nyaralónkban inkább az a különös, ha nincs vezérelt áram, mert ez nagyon ritkán fordul elő. A szomszédokban szintén.
12. Channa* (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
tegnap 20:21

Már nincs éjjeli.

Vezérelt a neve és 24 órából kb. 6 órán át ad áramot.

Mi nem használjuk.

11. Channa* (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:18

Nekem kettő van. 1 bosch és egy ARG. Egyiket sem kell kapcsolgatni, automatikusan fűti a vizet, ha lehűl. Minden napszaki villanyóránk van és nincs időzítő se rákötve.

Ezt az időzítőt nem is értem...

10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
tegnap 19:30
Felgyujthatom az egeszet a pppcsacsa?
9. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Channa*)
tegnap 19:28

Altalaban ez az ejjelire volt beallitva. Meg a futes. Es a mosast ugy tettem be az idoziton, hogy reģelre kesz legyen.

Utalom az eletem

tegnap 19:20
Van ejjeli meg nappali aram?
7. zsoffka002 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:08
IGEN! ha nem használtál a bojlerből vizet, nem hűlt le eléggé, akkor nem kapcsol be. Nem kell túl melegre beállítani a hőfokot mert többet fogyaszt mint kellene. Szerintem a szerelő tudja mit csinál...Zuhanyozz le, meglátod akkor bekapcsol!
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Tumbo2)
tegnap 18:00
Akkor most hagyjam ugyanúgy a kaocsolót ahogy a szetelő mondta?
5. tumbo2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:55
semmit majd bekapcsol magától.ha pár napig nem melegít,akkor szerelő kell.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Channa*)
tegnap 17:51
Ez egy 80 literes villanybojler.
tegnap 17:50

Milyen bojler ez?

Az enyémek is automatikusan kapcsolnak ki és be.

2. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:44
Nekem be van állítva egy bizonyos hőfokra ( nem tudok hozzáférni, mert a belsejében van ) automatikusan bekapcsol ha csökken a vízhő. Nem tudom neked milyen van? Ha nem kapcsol be átállítás után akkor nem jól lett bekötve. Szerintem...
tegnap 17:23
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni. Ma lett bekötve a villanybojlerem. Időzitőt szerelt be hozzá a szerelő. Beállitgatta különböző időpontokra. Azt mondta hogy mikor a víz kellőképpen felmelegszik akkor az időzítőn lévő kapocsót forditsam el és hagyjam is úgy ahhoz már nem kell nyulnom, én el is fordítottam.Ez kb délben volt. Azóta viszont nem kapcsol be a bojler, ez már gyanus volt ezért visszakapcsoltam az időzitőt abban a pillanatban be is kapcsolt a bojler. Én akkor ezt most nem értem. Mit csináljak azzal az időzitővel?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook