Szeretném érteni a furcsa embereket is (beszélgetés)
Az csak a felszín :) Például tanulnom kell a határok megtartását, talán kicsit könnyen kiadom magam.
És inkább vagyok magamnak való, mégha itt nem is ez jön le elsősorban.
Én egyelőre magamat próbálom megérteni, az ad elég gondolkodnivalót. De érdekes a felvetésed, én is szoktam figyelni mások interakcióit, és a saját megélésem és olvasmányaim alapján fejben szoktam tippelgetni,hogy "kinek mi a sztorija". Ha ismerősi körben csinálom ezt, és utána rákérdezek akkor sokszor kiderül, hogy jó volt az irány.
Amúgy valószínűleg én is a furcsa emberek táborát erősíteném számodra :)
Rendszeresen összesodor az internet meg az élet is furcsa emberekkel. Annyira szeretném őket megérteni, de az nagyon sok idő és energia lenne, meg hát félek is, hogy olyanok helyzetekbe sodródnék, amiket aztán bánnék. Itt a hoxán is vannak olyan fórumok, ami mögött szeretném tudni, hogy mi a történet. De úgysem mondják el idegeneknek az emberek. Meg akkor kölcsönösen ki kellene nekem is adnom magam, ha a másiktól ezt várom. Azt meg persze nem szeretném, nagyon óvom a magánéletem, adataim. De sokszor látok az utcán is olyan embereket, akiket látva egész napra van gondolkodnivalóm. Milyen volt gyerekként, milyen megpróbáltatások érték, hogy jutott oda, hogy például a nyílt utcán magában ordibál? Milyen baja lehet? Milyen családi háttere? Honnan jön és hová megy?
Szoktatok ilyeneken gondolkodni? Hogy valójában milyen lehet az a másik ember pontosan, részletesebben? Át szoktátok olvasni egy-egy ember fórumait? Miért írja azt, amit? Mitől furcsa? Milyen élete volt, hogy ilyen lett?
Lehet, hogy pszichológiai pályát kellett volna inkább választanom, akkor lenne mély betekintésem egy-egy ember életébe, sorsába, okokba és okozatokba.
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.
- Erdélyben élők, Székelyek! Szeretném megismerni a kultúrát, a szokásokat, az embereket