Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretném érteni a furcsa embereket is fórum

Szeretném érteni a furcsa embereket is (beszélgetés)

tegnap 21:42
Hajrá.
tegnap 14:13
Én nem. Előfordul, hogy valakit érdekesebbnek találok, és meg akarom ismerni, de általában nem érdekelnek. Legtöbbször nincs bennük semmi érdekes, csak úgy tűnik.
8. Archer84 (válaszként erre: 7. - Fülemüledal)
tegnap 12:43
Online bizalmatlanok az emberek. Mondjuk én talán pont kivétel vagyok. Én soha nem azért osztok meg infókat magamról, mert viszonzást várok, de van akinek ez is frusztráló, mármint hogy ő érzi úgy hogy most már adnia kellene. Én úgy vagyok vele, hogy akár egy buszon egymás mellett ülve is beszélgethet két idegen,ott látjuk egymást, talán még be is mutatkozunk. Nekem általában jól megnyílnak az emberek, pedig nem kérem őket erre,csak sztorizgatunk. De ezekből mindig csak rövid, fellobbanásszerű "barátságok" lesznek.
7. fülemüledal (válaszként erre: 5. - Archer84)
tegnap 12:24
Én is magamnak való vagyok, pont ezért nehéz mások életébe bekukkantani, ha én nem engedem őket az enyémbe, ők se engednek engem az övékbe.
6. Archer84 (válaszként erre: 4. - Fülemüledal)
tegnap 12:01
Nekem még szokott meglepetést okozni, mikor helyére kerül egy-egy kirakó a képben.
5. Archer84 (válaszként erre: 3. - Fülemüledal)
tegnap 12:00

Az csak a felszín :) Például tanulnom kell a határok megtartását, talán kicsit könnyen kiadom magam.

És inkább vagyok magamnak való, mégha itt nem is ez jön le elsősorban.

4. fülemüledal (válaszként erre: 2. - Archer84)
tegnap 11:58
Valószínűleg azért csinálom, mert az önmagam megértésére törekedés már unalmas, olyan régen csinálom.
3. fülemüledal (válaszként erre: 2. - Archer84)
tegnap 11:58
Te mitől vagy furcsa? Szoktam látni a válaszaid és teljesen normális tartomány. :)
2. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 11:56

Én egyelőre magamat próbálom megérteni, az ad elég gondolkodnivalót. De érdekes a felvetésed, én is szoktam figyelni mások interakcióit, és a saját megélésem és olvasmányaim alapján fejben szoktam tippelgetni,hogy "kinek mi a sztorija". Ha ismerősi körben csinálom ezt, és utána rákérdezek akkor sokszor kiderül, hogy jó volt az irány.

Amúgy valószínűleg én is a furcsa emberek táborát erősíteném számodra :)

tegnap 11:52

Rendszeresen összesodor az internet meg az élet is furcsa emberekkel. Annyira szeretném őket megérteni, de az nagyon sok idő és energia lenne, meg hát félek is, hogy olyanok helyzetekbe sodródnék, amiket aztán bánnék. Itt a hoxán is vannak olyan fórumok, ami mögött szeretném tudni, hogy mi a történet. De úgysem mondják el idegeneknek az emberek. Meg akkor kölcsönösen ki kellene nekem is adnom magam, ha a másiktól ezt várom. Azt meg persze nem szeretném, nagyon óvom a magánéletem, adataim. De sokszor látok az utcán is olyan embereket, akiket látva egész napra van gondolkodnivalóm. Milyen volt gyerekként, milyen megpróbáltatások érték, hogy jutott oda, hogy például a nyílt utcán magában ordibál? Milyen baja lehet? Milyen családi háttere? Honnan jön és hová megy?

Szoktatok ilyeneken gondolkodni? Hogy valójában milyen lehet az a másik ember pontosan, részletesebben? Át szoktátok olvasni egy-egy ember fórumait? Miért írja azt, amit? Mitől furcsa? Milyen élete volt, hogy ilyen lett?

Lehet, hogy pszichológiai pályát kellett volna inkább választanom, akkor lenne mély betekintésem egy-egy ember életébe, sorsába, okokba és okozatokba.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook