Kompetincia mérési eredmények (beszélgetés)
8. hottie (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
tegnap 14:59
Szerintem nem kellene, mert a tanuló kézségei mellett nagyrészt az intézmények/pedagógusok eredményességéről/munkájáról ad képet a kompetenciamérés.
7. Borian (válaszként erre: 4. - Cilabogyó)
tegnap 14:27
legalábbis ez a hivatalos kommunikáció
én nem hinném, hogy a tanárok kérték, egyrészt mert őket közvetlenül nem érinti és ha osztályozni kell, csak több és gyorsabb munkát jelent nekik
ezt fönt találták ki, mert... (nem akarom, hogy kitiltsanak)
6. A Nyuci
tegnap 13:07
Meg amúgy is egy szó. Helyesírás is van a kompetenciamérésen.
5. A Nyuci
tegnap 13:05
Kompetincia? 😂
4. cilabogyó (válaszként erre: 3. - Borian)
tegnap 12:03
Tegnap volt a beadási határidő. A kompetencia mérés értékelésea nevelők véleménye alapján született meg, mert ezt az új digitális mérést már annyira se vették komolyan, mint a régit, és nagyon romlottak az eredmények országosan.
3. Borian (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
tegnap 11:08
szerintem provokálsz...
még csak most zárult le a középfokú jelentkezés, hogy hová kit vettek felmajd április elején derül ki
2. Szoci2024 (válaszként erre: 1. - Evelinthunderke)
tegnap 09:44
A felvételieredmények még jóval később derülnek ki. 16 éves koráig tanköteles, így valamelyik suliba be fog kerülni. Azért akarják módosítani, mert sok gyerkőc nem veszi komolyan és nem ad bele mindent, amikor megírja... ezzel pedig a valós átlagnál rosszabb eredmények születnek. Ösztönzésnek szánják, de ez egy újabb teher is a gyerekeknek. Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
tegnap 09:13
A kompetencia mérés eredményeit nem kellene érdemjeggyé változtatni?
A fiamnak biztos jobb volna. Nem vették fel sehova. Mehet a bejelentés? Lesz valamilyen büntetés, azért mert visszautasítottàk?