Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:) (beszélgetés)
Én meg itt!Akartalak is hívni!Itt is tuti a csapat!Benézek hozzátok!:)
Igen, sajnos :-(. Én most a "Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?" fórumban aktívkodom :-). Meg a naplómban.
Remélem, visszajönnek a többiek is, de nézz be a másik fórumra is, nagyon jó ötletek vannak és jó a csapat! Hétvégén pótolom a naplód olvasását :-)
Jobbulást kívánok, az izomláz nagyon durva tud lenni :-(! A cukorfüggőséget teljesen megértem és átérzem, furamód nekem eddig a fogyókúráknál nagy nehézséget jelentett a redukálása (elhagyni sosem tudtam), most viszont nem okozott gondot, hogy gyümölcsözzek a csoki helyett.
Talán azért, mert mostanra a fejemben is rendet raktam, és tényleg elszánt vagyok? :-)))
Mosolygós, sikeres napot Nektek!
Hogyhogy leszokás? Teljesen száműzted, vagy egészségesebbet használsz (nádcukor pl.)?
Én amikor az elmúlt hetekben kissé belemélyedtem az egészséges táplálkozás ügyeibe, beparáztam, hogy esetleg candidám van :-((. Utánaolvasok a cukor-dolognak is!
Nem ismerem Réka tornáit, de el tudom képzelni, és a beleérző-készségem hatalmas :-))), így átérzem a helyzeted. A 30 perces Norbi Duci tréing (I.) is kiakasztott annó, pedig abban semmi ugrabugra vagy nehézség nincs. Elképzeltem 40 perc Rékát :-)))).
Én (még) nem tornázom, tolom az időt, mindig van jó kifogásom, ma miért NEM csinálom. Otthon lusta vagyok nekiállni. Egyébként a spinning jött be nagyon, nincs is messze a fitneszterem, az ára is elfogadható (?), csak hát a lustaság...
De tudom, hamarosan el kell kezdenem intenzíven mozogni. Te leszel a példaképem, az tuti! :-)
Akkor ezek szerint ismered!:))Hát a wc-re is alig tudok ráülni,úgy vonszolom magam az izomláztól!!!:))
Azért mertem ennyit csinálni,mert az Add önmagad első részét is csináltam már és attól kicsi izomlázam sem vot,még elsőre sem.Hát ettől meg nyomorék lettem!!!:)))
Te tornáztál valamit?
Én sosem voltam nagy gyümölcsös. Te régebben sokat ettél? És egyiket sem kívánod mostanában? :-(
Sajna a finomság, amiről beszámoltam, nem az én kreálmányom, az irodába rendelem az ebédem. Igyekszem minden nap valami fogyisat választani (ma párizsi csirkemellet ettem csőben sült karfiollal - és egy kis kocsonyát utána, hihi).
Mindenesetre ez a tegnapi joghurtos-sült májas-wok zöldséges valami egyszerűen csúcs volt. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy veszek magamnak egy wokot... Nektek van? Használjátok?
Ügyi vagy,a kocsonya tényleg nem fogyis kaja SAJNOS!Én is imádom!Én nem sok gyümit eszek sajna,pedig kéne...Mióta megszültem nem kívánom!
Nyami!Milyen jó kis kajákat eszel!:))Én tegnap csináltam mára csőben sült cukkínit csirkemellel,és egy kicsi sajttal,alig várom,hogy megkóstoljam!Az illata jó volt,remélem fini is lett,mert ez saját találmány!:)
Szilveszter napján és tegnap én is kicsit lazább voltam, de ma már visszatértem az elmúlt hetekben megszokott étrendemhez. Számomra hihetetlen, de már hiányzott a gyümölcs tízóraira, pedig csak két napig nem azt ettem. Sosem hittem volna, hogy nem csak a csoki tud hiányozni (az furamód nem hiányzik), hanem az egészséges ételek is, de nagyon örülök neki, elhihetitek :-))
Főnököm ma reggel egy nagy tál kocsonyával lepett meg, és lehet, hogy ebédre nem fogok tudni ellenállni neki... Így vacsira marad a joghurtos, wok zöldséges sült csirkemáj (nyami).
Jó mozgást Nektek és jó étvágyat az ebédhez!
Én ma kezdtem újra bele a kontrolált kajálásba,és most megyek tornázni egyet!Már rám fér!:)
Majd jövök!Pusszantás!