Milyen szerelőt hívjak a nem működő bojleremhez? (tudásbázis)
Az, hogy kicserélj 4 db vezetéket nem nagy dolog,"
Az ördög meg a háttérben reszelgeti a körmét
:)
Cseréltem én már fel, villanyász létemre, fázist a földeléssel
Elég egy régifajta szinezésű vezeték és kész a baj.
Amint olvastad én a Férje vagyok Micinek. Nem városi legenda, bárki megtudja csinálni, ha van műszaki érzéke egy kicsi is. Fűtőszálról nem beszéltem, ahoz csak szaki nyúljon.
Az, hogy kicserélj 4 db vezetéket nem nagy dolog, de megspórol egy laza 10 ezrest amiért a szaki kimegy. A többi no comment.....
Városi legendát, de főleg hülyeséget ne terjessz
Szakemberen kívül senki más nem cseréli ki a fűtőszálat
Vezeték elégést meg villanyszerelő
Szia!
Nem nagy a gond, most még, de ez azért van mert kezd vízkövesedni a fűtőszál.
Menj el egy elektromos boltba, ott kapsz bojler vezeték garnitúrát. Ha van szigetelt fogód te is megcsinálhatod. Áramtalaníts az autómatánál, és szereld be a szigetelt fogóval az új vezetékeket. kb 15 perc alatt végezhetsz vele.
(Laci, Micy férje)
Villanyszerelő nem biztos, hogy tart hozzá alkatrészt, ami kell, ha csak a vezeték a baj, akkor talán meg tudja csinálni.
Én házt. gépszerelőt hívnék.
De ha elmondod neki telefonba, mi a baj, úgyis megmondja, tud-e kezdeni valamit vele...
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a baja a tv-nek? Ha szerelőt hívunk mennyiért csinálja meg, egyáltalán mennyiért néz rá a tv-re?
- Dunakeszin keresnék központi zár szerelőt autóhoz. Tudna valaki ajánlani megbízható szerelőt?
- Tud valaki Egerben jó és olcsó mosógép szerelőt?
- Borsodban tudnátok ajánlani jó villanyszerelőt, tetőfedőt (ács is kell) és kp.fűtés szerelőt?
- Olcsón, de szépen dolgozó burkolót, és vízvezeték szerelőt keresek
- Elromlott az elektromos páramentesítő készülékünk. Tud valaki szerelőt GY-M-S (vagy környéke) megyében?