Arcüreggyulladás otthoni kezelésére mik váltak be? (tudásbázis)
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Cilabogyó)
márc. 4. 21:30
Igen, az nekem is van, de nagyon száraz így is a levegő. Nekem nyomás, fájdalom nem volt, csak rettenetes orrszárazság, és náthás hang, ha sikerült kifújni az orrom, akkor ijesztő volt a dolog... Ekkor kezdtem mindent, infra, inhalálás, sós átmosás, spray, de tegnap óta szedem, amit ajánlottál és fújom azt is. Kicsit szárazköhögésem lett , nagyon nehezen oldódik a cucc. :( Egyébként jó a közérzetem, nem volt lázam se, nekem a távfűtés tett be. De jön a jobb idő, többet megyek majd ki, mert levegőn szinte mindig orrfolyásom van időtől függetlenül.Szerintem használni fog.
8. cilabogyó (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 19:30
a javulás elég hamar érezhető, a kínzó nyomás, sűrű váladék alakul tőle. Az antibiotikum nekem nem szokott segíteni, mert a váladéknak ki kell ürülni, hígulni kell. Még mindig fújom az orrom, de a múlt kedd az borzasztó volt. Van az a kifőzhető zselés párna, azzal melegítettem az arcüregem, az nekem jobb, mint az infra. De a kamillás inhalálás is jó volt. Egy olcsó kis párásítóm van, illóolaj nélkül egész éjjel fújja a hideg vizes párát. Az is segít.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 04:38
Bár csak egy tasakkal.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Piroska52)
márc. 4. 04:36
Azt naponta használom
5. Piroska52
márc. 3. 22:44
ClinSin Med.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Cilabogyó)
márc. 3. 19:40
Neked mennyi idő után szokott használni?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Cilabogyó)
márc. 3. 12:29
Nagyon köszönöm. Nálam csak most jött ki sajnos, de kipróbálom.
2. cilabogyó (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 3. 12:22
Sinupret forte tabletta, gyógynövényekből. Ez mindig bevált, meg a rinofluimucil orrspray. Recept nélkül kapható. Sajnos sokat szenvedek az arcüregemmel én is.
márc. 3. 12:20
Krónikus arcüreggyulladásom van láz, fájdalom nélkül. Infrázok, inhalálok, orrüreget mosok át, tengeri orrsprayt használok. Nem szedhetek antibiotikumot. Van akinek más vált be?