Krónikus arcüreggyulladás (beszélgetés)
Szia. Ki volt ez a doktornő?
Én fel éve küzdök és begyulladt a foginyem is tőle :(
Nagyon sokat segít egy gyógynövény tartalmú tabletta:
SINUPRET.
Amúgy nezz utana a neil sinus mednek.
Direkt erre van ugy kipucolja a mellekuregeket h csak na.
Fiamnak volt folyamatosan, egy doktornőhöz kerültünk, aki egyrészt kitenyésztette a baktériumot, majd kapott egy nagy antibiotikum kúrát a gyerekem. Azt mondta, hogy ennek a kúrának a nagykönyvi ideje 14 nap(!). Utánaolvastam, s a kitenyésztett baktériumnál tényleg nem elég az 5 napos kúra, amit a gyerekorvosunk felírt, ezen felül a lehetséges legkisebb adagot írta fel, a szakorvos meg a lehető legnagyobbat, mert már túl régen küzdöttünk. Azóta sem volt ilyen gond, működött a megfelelő és megfelelően adagolt antibiotikum.
Másik, a fogaid rendben vannak? Ha ott valamelyikkel baj van, akkor is mindig visszajöhet tőle-
Évekkel ezelőtt hallottam a rádióban, egy orr-fül-gégész doktornő volt élő adásban, hallgatói kérdésekre válaszolt.
Elmondta, hogy neki magának is volt makacs arcüreggyulladása, már ő sem tudott mit csinálni, de a szomszédnénije átbattyogott hozzá két szál tormával.
Odaültette a doktornőt az asztalhoz egy reszelővel és egy tállal, majd jól leborította a fejét törülközővel, mint amikor inhalálunk, és le kellett reszelnie a tormát.
Mondta a doktornő, hogy taknya-nyála egybefolyt, de megindult valahonnan mélyről a trutyi is, kitisztult, és azóta sem tért vissza a betegség.
Egy úszózsemüveg azért eközben védi a szemet, azt nem kell bántani.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni homlok- és arcüreggyulladás esetén?
- Régóta tartó arcüreggyulladással mit lehet kezdeni?
- Krónikus arcüreggyulladás felnőttkorban
- Nátha vagy arcüreggyulladás, esetleg bőrkiütés?Mi lehet?
- Mit csináljak az arcüreggyulladásommal?
- Rostasejtgyulladásból, krónikus arcüreggyulladásból milyen módon lehet gyógyulni?