Hogyan essek így teherbe? (beszélgetés)
Szia Fórumnyitó!
Sok hasznos tanácsot kaptál, érdemes bejárni az említett utakat.
Azt tudnám még hozzátenni, hogy ha el tud menni a Párod egyedül, akkor nem reménytelen az eset. Meg kéne tudnod, hogy ilyenkor mire gondol, mire indul be. Őszintén kéne erről kommunikálni. Ha elfogadó vagy és bátorítod, sok mindent elmondhat, ami oldhatja a benne lévő gátat, feszültséget vagy stresszt.
Ha túl sokat csinálja egyedül, akkor lehet, hogy ahhoz van szokva, azokhoz a mozdulatokhoz, ahhoz az erősséghez. Ilyenkor nem könnyű átállítani, de sikerülhet például azzal, hogy ne csinálja egyedül. Te vedd át azt a szerepet fokozatosan; hadd hogy vezessen és mutassa meg hogy szereti. Ha már átszokott Rád, akkor próbáld finomabb mozdulatokkal Hozzád szoktatni. Hagyjatok több időt két együttlét között, mert akkor jobban feltöltődik, könnyebben elmehet. De persze legyél aktív is előjáték szintjén, hogy felcsigázd.
Közben persze próbálkozhatsz néha a hagyományos együttléttel is, de csak lazán, hogy ne legyen „kényszer”. De ha ez eddig nem ment, akkor csak néha. Lehet, hogy ez a kényszer sem hat rá jól, mert már stresszeli.
Ezt a stresszt leveheted róla, ha a „külső együttlétet” alkalmazzátok. Ilyenkor elég csak ráülnöd, és így mozoghatsz rajta és utána manuálisan bejuttathatod a „végterméket”. Ne törekedj a behatolásos változatra, hagyd azt későbbre, amikor már megszabadul a stressztől, feszültségtől és teljesítménykényszertől.
Mindkettőtöknek jó lehet így is, a hagyományos módszer elkerülésével. Ne válts át rögtön, légy türelmes, inkább „éheztesd ki”, és hagyd hogy ellazuljon és a stressztől megszabaduljon.
Segíthet a szerepjáték, a segédeszközök használata, a teljesítménykényszertől való megszabadítás bármely formája, mint például közös videó nézés vagy a felnőtt táplálás is a konkrét együttlét elkerülésével.
Szép lassan kialakulhat egy jobb összhang és bizalom köztetek és jobban megismerhetitek így egymást.
Szereted és türelmes vagy, ez érzékelhető a leírásodból; építs erre.
Drukkolok Nektek.
Remélem sikerült valamennyit segítenem.
Üdv.
A házasságot megelőzően nem voltak ilyen problémáitok?
Csak a férjed tudja, hogy mi okozza ezt a problémát. Pszichológust, szexuálterapeuta vagy kettőtök közt az őszinte beszélgetés vezetnetne eredményre.
Forduljatok szakemberhez, mert nem lehet tudni, hogy honnan származik a probléma, körbe kell járni. A gondot én nem látom "gondnak". Szerintem ez egy nagy probléma.
Az alábbi szakembereket érdemes megkeresni: urológus, andrológus, kardiológus, endokrinológus, pszichológus, szexuálterapeuta.
Az anonim fórumokkal nem mész semmire és gyerek biztos nem lesz belőle. Arról nem beszélve, hogy ha nem akarod az egész életedet így élni, akkor úgyis kell kezdeni valamit a "gonddal". Jobb lett volna esküvő előtt, de jobb későn, mint soha.
Előre elnézést, de miért mentél hozzá egy olyan férfihoz, akivel a szex sem megy?
Így max. lakótársnak szólítható és nem férjnek...
Sziasztok!
Kicsit kellemetlen téma, de kétségbe vagyok esve, ezért remélem kapok jó ötleteket.
Friss házasok vagyunk a párommal és mind a ketten szeretnénk gyereket. Viszont a férjemnek olyan "gondja" van, hogy nem áll fel neki rendesen és amiatt nem tudja behelyezni nekem. Nagyon nehezen tud csak elmenni és akkor is legtöbbször magának csinálja, de amikor elmegy még akkor se merev annyira, hogy behelyezhető legyen. Viszont így nem tudom hogyan tudnánk megoldani a megtermékenyítést.
Van esetleg ötletetek?
Előre is köszönöm a segítséget!