Mindig én vagyok a rossz? (beszélgetés)
Soha nem voltam a lánya. Az èlettársa gyerekei voltak a gyerekei ès nem èn.
Majd megyek. Ez táv fogalom. Addig is bèkèn hagy egy darabig.
Tudja ő nagyon jól,hogy meg akarom szakìtani vele a kapcsolatot ezèrt kapálózik. Azèrt bánt,mert èlő rokonom nincs ès szerintem azt hiszi hogy ezzel fogja elèrni hogy foglalkozzak vele.
Muszáj. Munkaidő keret 240 óra.
Nem hagyom hogy megbetegìtsen. Pláne,hogy az az èrzèsem ilyenkor hogy ez a cèlja..
Miért dolgozol ennyit? Muszáj?
Hagy a fenébe, ignoráld. Mikor gyerek voltál le se szart? Akkor mit akar? Nincs magára hagyva, ott a nő meg annak a két gyereke.
A másik: ne mérgezd magad. Iktass ki mindent az életedből ami nyomaszt, bánt vagy negativ hatással van rád. Nem éri meg, megbetegit.
Van bizony! Ápolja csak!
Igazatok van!
Sajnos muszáj.
Hètfőtől szombatig reggel 6-tól este 6-ig dolgozok.
Vasárnap csinálok meg mindent ami halmozódik hètközben.
Elmentünk. Kifejezetten jó film volt.
Megpróbálom elengedni.
Ne hagyd magad zsarolni, van párja ápolja.
Ha beteg hívjon orvost.
Te meg éld az életed.
Tudom az a fránya lelkiismeret.
Gondold végig.
Éld a saját életed.
Sajnálom,,tudjál megnyugodni.🍀
Nem tartozol semmivel,ha baja lesz az sem miattad.
Jobb lenne valahogy rövidre zárni.
Ne hagyd magad bepöccenteni.
Fáradt is lehetsz,, ilyenkor nagyobb a nyomás.
Pihenj,mozizz.🤗❤️
Nem mondtam neki időpontot.
Annyit mondtam MAJD megyek egy hètvègi napon.
Köszönöm szépen! 😘
Ezt mondja ő. Elérte, amit akart.
Menj csak moziba, érezd jól magad!
Mondd azt, hogy majd holnap. Holnap meg közbejött valami.
Mindenkèppen.
Fèlek, ebből csúnya cirkusz lesz.
Majd megint sztrókot kap. Aztán a nője megint azzal jön,hogy ha meghal miattam hal meg ..
2020-ban halt meg èdesanyám.
Már akkor elkezdte,hogy ne keseregjek,mert van mèg apám.
Jó vicc! Sosem volt.
Biztos hogy nem ápolnám! Azt csak èdesanyám èrdemelte meg.
Az a baj,hogy lelkis vagyok ès ezt tudja.
Dehogy.
De ezek ilyenek, ehhez értenek. Nekem is volt egy hasonszőrű apám, mondjuk ő megfejelte egy masszív alkoholizmussal. Amíg habzsi-dőzsi volt le se... de annyira le se, hogy én is elfelejtettem hogy van és elfelejtettem neki jelezni, hogy unokája lett... Na mindegy.
Ő is akkor kezdett el nyomasztani, mikor már "lógott a bele", próbált lelkiismeretfurdalást ébreszteni, "zsarolni", nem mondom én is beugrottam az elején neki. De aztán túlléptem rajta. Gecc dolog bevallani, de mikor hívtak, hogy meghalt fellélegeztem, hogy nem kellett ápolnom, ettől fo.tam mindig is. Az meg hogy 0 volt a hagyaték csak hab volt a tortán, attól tartottam, hogy fűnek-fának tartozik, de úgy néz ki a nagyszüleim hagyatéka legalább addig kitartott amíg élt 😕
Most nehéz, de erős vagy, át fogsz rajta billenni te is!
Hogy engedjem el, szarjam le!
Őt se èrdekelte,hogy velem mi van akkor engem se èrdekeljen hogy előadja a hattyú halálát.
Na, akkor megvan a megoldás :)
Tudod te ezt, csak sajnos képes nyomást gyakorolni a lelkiismeretedre. Férjed mit tanácsol?
Próbálok a saját èletemmel foglalkozni.
Nekem tőlük nem is kell semmi,de ezt már mondtam is apámnak,hogy irassa rá valakire,mert nekem nem kell. Persze,akkor fel volt háborodva,hogy mièrt mondok ilyet,hisz ami jár az jár èn vagyok az egyetlen gyereke.
Bezzeg ha megyek akkor a nő kèt gyereke a jó èn csak rossz vagyok.
Nem tudom felfogni!!
Már gyerekkoromban lelèpett,nem èltem vele.
Az az igazság,hogy nem is akarok menni,mert ha megyek akkor is èn vagyok a rossz meg a hülye mert nem úgy èlek ahogy ők..
Igen,a cefre. 🤣🤣 Az após volt. 🤣 Ő mindig megszivat valamivel,de sosem szapul.
Köszönöm! Próbálom magam kifújni,de csak dühöngök..
Fel nem fogom,hogy mièrt lenne kötelessègem hozzá ugrálnom,mikor gyerekkoromban lelèpett ès az volt a legnagyobb gondja,hogy ő gyerektartást fizet.
Nem!
Felnőtt vagy, elköltöztél, saját életed, családod van.
Ha akarsz, és szépen kéri (!), segíthetsz a lehetőségedhez képest. Ez a nap pont nem olyan. Neki kell megértenie, hogy nem zsarolhat.
Emlékszem, nyáron valami cefre üggyel is szívatott.
Fújd ki magad!
Ne hagyd, hogy megmérgezze a napodat!
Ha valaki beteg orvost kell hívni, nem téged. Ennyi.:)
Apámmal mindig is tartottam az 5 lèpès távolságot.
Utálok hozzájuk menni. Az èlettársa is utál engem. Akkor meg minek menjek?
Szèpen kiiktattam már minden olyan embert az èletemből aki lehúz,aki szapul.
Hónapok óta havi 270-300 órákat dolgozok. Havi 3-4 pihenőnapom van amiken mosok-főzök-takarìtok èsz nèlkül.
Ma mikor vègre kicsit kikapcsolhattam volna felhìvott az apám,hogy ő egyre betegebb ès persze ez is miattam van,mert nem megyek hozzájuk.
Nem. Mert azt se tudom sokszor,hogy hova kapjak. Van èletem ès arra sincs időm!!!
Ma úgy volt,hogy a gyerekekkel ès a fèrjemmel este moziba megyünk,erre most ott tartok,hogy egy ilyen szar szemètnek ehhez nincs joga ... 😡😡😡
Szerintetek is minden az èn hibám?
Elváltak a szüleim.
Apám soha le se szart..
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Miért vágyok mindig rossz párkapcsolatra?
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Mindig rossz emberekbe szeretek bele, szeretethiányos vagyok, hogy másszak ki ebből?
- Multivitamin bevétele után mindig rosszul vagyok. Hagyjam el, vagy szokjak hozzá?