Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene? (tudásbázis kérdés)
B6 vitamin és gyömbér.Az utóbbi ételben, teában, aszalva rágcsa, légy kreatív.
Ülj otthon sokat az autóban.Találj ki rá programot, olvass, tanulj, hallgass zenét, vagy szundikálj.
Ez is egy edzés.
Szívesen! Remélem nyújt egy kis segítséget!
Persze, ha megnézed!
Megnézed? /Hallgatod?
Ezt hallgasd meg!
És gondold el időnként, mennyire jó autóba ülni! Amúgy meg gyakorlat teszi a mestert!
Az én középsö gyerekem egész pici korától rosszul van a kocsiban. Úgyhogy ha útnak indulunk, víz, tiszta váltás ruha, nedves popsikendö mindig van kéznél.
Érdekes egyébként, mert a Balcsira menet-jövet semmi baja nem volt! De egy kisebb kanyargós utat már nem bír ki.
Hát persze, mert erre gondolsz, nem pedig arra milyen jó autózni!
Azzá leszel amit gondolsz...
A fejleményeket is láttad magad előtt?
nem olvastam végig a fórumot, de hátha még nem mondták:
- én pl mindenféle autóillatosítótól vagyok rosszul, még akkor is ha 1000 éves ami az autóban van és (elvileg) már nem is érezni a szagát. megfigyeltem, hogy ilyenkor mindig kavarog a gyomrom (holott lehet hogy tényleg az orrommal már nem is érzem). szóval talán másnál is lehet ez egy ok, érdemes kiszedni az ilyeneket az autóból.
- hátsó ülésen mindig rosszabb utazni, mint elöl. és ott is az a tuti, ha én vezetek, akkor sosem kavar a gyomrom, csak néha akkor, ha utasként utazom. szóval érdemes az embernek saját magának vezetni, akkor szerintem jobb utazni.
Eleg aggodalmaskodo szemely vagyok..ha vmi nehezebb dolgokktl kell csinaljak akkor mar turbozom az agyam...:( es megy el az etvagyam..:(
epp most arrol probalom leszoktatni magam...
lehet ez is ok..
Én nem igazán hiszek a gyógyszerekben. tudom, hogy néha szükség van rájuk, de szerintem ez nem az az eset. Nagyon sok minden a fejben dől el. Tehát ott kell rendet tenni.
Nem egyszerű, de nem is lehetetlen!
Szerintem sirq is a Cocculine-re gondolhatott...
Remélem nem tartod magadban ha sikerrel jártál!
Mindannyian szurkolunk neked, gondolj majd erre is!!!
További ajánlott fórumok:
- Nektek nem lenne kellemetlen, ha összetalálkoznátok vele?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Hogyan hozzuk munkatársunk tudtára, hogy kellemetlen a szaga?
- Ti mit csinálnátok ilyen kellemetlen helyzetben?
- Mit tegyek? Kellemetlen a magasságom számomra :/