Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ki hogyan tette túl magát élete legnagyobb csalódásán? fórum

Ki hogyan tette túl magát élete legnagyobb csalódásán? (beszélgetés)

9. tulipán*** (válaszként erre: 1. - Due vite)
ma 22:12

Az, hogy a képeken jól néz ki a nő csak egy dolog. Lehet, hogy az összes retusálva/filterezve van. + manapság (nem is értem) hogy ha valaki a menő trend szerint öltözködik meg pózol meg felfújatja a száját, akkor szinte mindenki szépnek kiáltja ki. EGyáltalán nem feltétlenül szép valaki ettől. Szerintem vannak olyan nők akik alapból szépek mert az alakjuk/vonásaik szépek és vannak olyan nők akik olyanok mint a feljebb említett "trendi" nők de egyáltalán nem szépek, csak úgy csinálnak. Hatalmas különbség. Lehet, hogy ő is ilyen.

És gondolj arra, hogy semmi nem tart örökké. Most még új az élmény, minden jól megy, de ez nem marad így. Ott is meg fog fakulni a nő vagy a hapsi és az újdonság varázsa és valamelyik tovább áll(hat). Az élet így megy. Neked is lesz más vagy az is lehet, hogy ebbe a sok felszínes dologba bele ún a vőlegényed és rájön, hogy mennyivel jobb volt veled. Az élet kiszámíthatatlan.

8. Channa* (válaszként erre: 1. - Due vite)
ma 21:51
Nem tudom, hogy mi a célja a fórumodnak, de hagyd békén a srácot. Ne kukkolj, ne nézegesd mit csinál. Éld az életed.
7. Marcius15 (válaszként erre: 3. - Pulcsis)
ma 19:46
A magad nevében beszélj.
ma 19:31
Nehéz lehet, kiba nehéz. De fogd fel tini szerelemnek. Változol ő is, nem lett volna sokáig életképes. Próbálj meg továbblépni. Ő is megtette.
5. rabankari (válaszként erre: 4. - Rabankari)
ma 19:25
megtalálod te a fotókat=megtalálod te a foltodat....akart lenni
4. rabankari (válaszként erre: 1. - Due vite)
ma 19:24

Ne érezd magad rosszul.

Először is ne nézegesd sehol!

Ne tartsd vele a kapcsolatot!

Semmi értelme az összehasonlításnak, ki a szebb,ki a jobb!

Megtalálod te a fotókat,csak lassabban fog menni,ha közben velük foglalkozol!

Megjegyzem, hidd el sokaknak a természetes jön be jobban,illetve a külvilágnak villantgatók sokszor kiégett, boldogtalan emberek!

Szóval, nem foglalkozni velük és elfoglaltságikat keresni,amitől jól érzed magad!Ez most a te feladatod!

3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Due vite)
ma 19:24
Khmmm... mi nők ilyenkor szoktunk beújítani egy pasit 😄
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Due vite)
ma 19:11

Lehet már ezzel a lánnyal régebben tartotta a kapcsolatot, ő szerezte neki az állást.

Nehéz megemészteni biztos, a női büszkeség is befigyel.

Nagyon jó, hogy azt választottad, hogy befejezed az egyetemez.

Azt kívánom, hogy találj egy nagyon rendes férfit, és minél előbb gondolj arra, mi a francokat szerettél ezen a pasin?!

ma 18:42
23 éves lány vagyok és 5 évig voltam együtt vőlegényemmel, aki 28/f. Nem váltunk el haraggal, sőt mindent meg tudtunk beszélni és minden rendben zajlott. Július közepén házasodtunk volna össze, de közbejött vőlegényemnek egy állásajánlat Amerikából és ígéretesnek tűnt, ezért nem akarta veszni hagyni, én pedig nem akartam visszatartani. Még egyetemre járok és nem szeretném abbahagyni a tanulmányaimat, már úgysincs sok hátra. 2 hónapja ment Amerikába, már pár napja láttam, hogy új barátnője van, de valami iszonyat szép, mintha valami instamodell lenne (mint kiderítettem TÉNYLEG az), pedig a srác nekem mindig azt mondta, hogy mekkora gáz már, hogy magukat mutogatják az emberek félmeztelenül, aztán az új barátnője pont ugyanezt csinálja a világ szeme láttára még a 120 ezer követőjével. Egyszerűen csak rosszul érzem magam, mert nem tudom őt elengedni.. főleg, hogy ilyen lánnyal jött össze. Azt hiszem kicsit irigy vagyok, hogy őszinte legyek.. talán barátomnak az volt a baja, hogy én nem úgy nézek ki, mint az a lány. Nincs műszájam, műmellem, nincs 1 tonna vakolat az arcomon. Mindemellett feltűnt, hogy a srác minden nap felrakja instára, hogy edzőteremben van. Mármint nem az a fura, hogy odajár, mert eddig is járt, csak max egy héten 1-2 alkalommal, most reggel-este onnan szelfizik. Van, amikor barátnőjével együtt mennek és tegnap rakott ki olyan videót, hogy odanyomott a csajnak egy csókot. Ez még jobban kellemetlen volt számomra. Tök fancy helyekre járnak enni, a csaj mindenről IS csinál képet a sztorijába. Sokszor sírva nézem a képeiket, hogy milyen boldogok együtt..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook