Hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy elhagyott a párotok? (beszélgetős fórum)
Ha megnősült, fogd fel úgy,hogy ő már tovább lépett!
Magadat bünteted,ha ezután is őrá vágysz!
Ő mást választott, gondolom szereti is,azért vette el!Tartsd ezt tiszteletben,és nyiss más felé!
Egy régi kapcsolatom után kerek egy év kellett, hogy magamhoz térjek.... (Még akkor is azt mondtam, hogy én többet nővel nem kezdek...)
A mostani kapcsolatomnak két hónapja lett vége. Eleinte még küzdöttem, hátha van visszaút, de be kellett látnom, nincs :(
Azóta van az üresség. Hiányzik. Emese, szinte ugyanazt írtad le, amit én is érzek! :)
Egyrészt továbblépnék, néha "pánikszerűen" ismerkedem, voltam fenn társkeresőn - lehet, hogy még leszek is, bár nem nagyon bízom benne, nem vagyok kimondottan jóképű, és a csajok legtöbbjének ez számít, megnéznek és lapoznak ;)
Másrészt itt van a fájdalom, a magány, a szomorúság, a veszteség - és félek, hogy nem leszek már ugyanaz....
Most ott tartok, hogy ha jönne valaki, akinek elhiszem, hogy érdeklem, hogy kellek neki, mert picit bízik bennem és tudja, látja, milyen vagyok belül, akkor képes lennék túl lenni az exemen és szeretni ezt a valakit. Szívvel-lélekkel, odaadóan, ahogy én szeretek. Csak legyen velem....
De ehhez nekem is nyitni kell - ez most még nagyon nehéz. Küzdök....
Szerencsés vagy akkor :))
Ezt nem mindenki mondhatja el magáról :(
Sziasztok!
Engem tavaly karácsony előtt hagyott el a férjem(van egy kisfiúnk 2,5 éves)
Két hónapig ki voltam nagyon.
De jött az ötlet hogy fel rakom magam egy társkeresőre.Most is rajta vagyok az egyiken,és ha hiszitek ha nem 2hét múlva fog jönni hozzám egy srác,ez még nem is lenne fura.De a helyzet a következő,én München mellet lakom Ő pedig Londonban,és minél hamarabb szeretne velem találkozni.Annyira szimpatikus vagyok neki, minden nap beszélünk,és írunk.Nagyon nagy az összhang köztünk.Nagyon várjuk már hogy személyesen is találkozzunk,remélem minden jó lesz mikor itt lesz!!!
Szia!
Nálam semmi változás :(
Van akinek bejön ez a társkeresősdi, de nekem úgy tűnik nagyon nem :'(
Na szia!
Nem tudom olvasod e még a fórumot, de gondoltam írok neked! :)
Képzeld, nem is olyan rossz ez a társkeresős dolog.
Megismertem egy srácot, már 2x találkoztunk is. Másodjára már lementem hozzájuk, mert olyan jól sikerült az első randi.
Nem akarom elkiabálni, de talán még vannak normális pasik.
Nálad van valami változás?
Szia!
Tudod az fáj a legjobban,hogy 9 év után,annyival nem tudott megtisztelni,hogy elmondja az igazat!Ezt az "új" szerzemény meg 8 hónap leforgása alatt feleségül vette,házat építettek,meg a gyerek.Ez nekem sok.Sokk
Pontosan. Reggelente amikor felkelek akkor mindig ő az első gondolatom, és eszembe jut ez az egész hülye helyzetem :/ Mindennap így indul a napom. Esténként abból jobb, hogy annyira fáradt vagyok hogy semmire sem tudok gondolni. Tudom hogy hiányzik és fáj nekem, de elteszem magam holnapra és nem gondolok rá. Viszont egyedül fekszem le, senki nincs mellettem. Hülyén hangzik, de van amikor kitömöm magam mellett az ágyat mintha ott feküdne mellettem :$
Naplót írok, ott kiírok magamból mindent.
Hiába vagyok szép sok ember szerint, egy kapcsolathoz két ember kell. Ha nem kelti fel valaki az érdeklődésemet, akkor nem.. :/ Enélkül meg nincs kapcsolat.
És még sokáig lesz ez az üresség benned. Mert gondolom minden ébredéskor egy kínzó , hideg ürességet érzel.
De lassan elmúlik. Próbáld lefoglalni magad, sétálj, írd ki magadból a gondolataidat. Nem szabad butaságokra gondolni. Azt írod szép lány vagy:). Minden esélyed megvan rá, hogy ismét boldog legyél, és az is leszel. Ezt vedd úgy, hogy tényként írtam:)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Elhagyott férfiak!Szerintetek miért hagyott el a párotok?
- Tettétek már próbára párotok hűségességét, másnak kiadva magatokat?
- Ti, hogy jelentettétek be a terhességeteket a párotoknak?
- Ti mennyi idő után tettétek magatokat túl az exen?
- Missed ab után milyen vizsgálatoknak vetettétek alá magatokat?