Ti mennyi idő után tettétek magatokat túl az exen? (beszélgetős fórum)
Ugyanígy érzek én is.
De jó,hogy mások is vannak,akik így éreznek.
..Fogalmam sincs. De én mindennap Ő-t válaszom..
Érdekes!? Az egyik nagyon szeret, a másikat nagyon szeretem!! /fura a szív/
Sziasztok!
Az első "szerelmem után én is kb. 1 évig szomorkodtam...(A következők után kiderült, hogy nem is volt olyan nagy szerelem..)
A másik 2 exem után 2-3 hónapig...
Jelenleg van egy lassan 2 éves kapcsolatom...2 év után is nagyon szerelmesek vagyunk, már szinte együtt is élünk..ugyhogy remélem vele fogom mostmár leélni auz életem..Megvan rá az esély mert ő is így szeretné...
(De ha ennek vége lenne háát nem is tudom, lehet még az 1 év szonmorkodás is kevés lenne..100%ig biztos vagyok benne, hogy mély depresszióba esnék, nemtudom elképzelni az életemet nélküle)
uhh...ez szép.... sosem értettem ha nem működik minek erőltetni meg megycsalni a maásikat....
sok sok ex(vagyis több mint én azt naiv kislányként elképzeltem h lesz:DD) de első komolyabb nagy szerelmemen viszonylag hamar...pár hét, de egy nagyon fontos barát jelenléte nélkül nem ment volna. Ahogy a mostani "kapcsolat-változást" nélküle nem vészeltem volna át:)))))
Nálam 5 hónapja történt, viszont már van párja.
Bár nem igazán vannak együtt, mert mondta, hogy csak ritkán találkoznak.
Viszont mi is tartjuk a kapcsolatot, 3-4 naponta beszélünk. És mindig olyan jól elvagyunk, viszont csak "barátok" vagyunk.
Szeretném ha újra együtt lehetnénk, mint rég.
Tapasztalatokat várok.
Az újrakezdésről is.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy elhagyott a párotok?
- Tettétek már próbára párotok hűségességét, másnak kiadva magatokat?
- Ti, akik lefogytatok! Fogyókúra után hogy érzitek magatokat lelkileg?
- Életmódváltás/diéta alatt, ha szórakozni mentek isztok alhokolt? Megbírjátok állni, hogy a buli után közvetlenül ne egyétek tele magatokat?
- Hogy érzitek magatokat a súlyfelesleg leadása után?
- Missed ab után milyen vizsgálatoknak vetettétek alá magatokat?