Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hobbi cukrászok, hol szerzitek be az alapanyagokat vagy kellékeket? fórum

Hobbi cukrászok, hol szerzitek be az alapanyagokat vagy kellékeket? (tudásbázis)

9. Alnisa (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:49

Akkor rendelj, ezer féle webáruház van, hatalmas kínálattal, jó áron. Nem olyan nagy a postaköltség, hogy azt ne lehessen megfizetni. Amúgy is ha rendelésre dolgozol, beépíted az árba.

Ezekben a boltokban is vannak kisebb kiszerelésű termékek, nem csak 20 kg kész pudingot tudsz venni.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Bozsu55)
ma 13:34
Elvileg igen..volt egy ilyen felmérés..aztán ezt senki nem tudhatja előre..akik legjobban jujj de jó lenne stb az életben nem jönnek be..:))
7. bozsu55 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:29
Ahol laksz nincs ilyen bolt....te nyitnál, gondolod kereslet lenne rá?
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:22
ma 13:15
Hobbi sütögető vagyok,kellékek bárhol vannak. Ami ezentúl nekem kell az a csokipasztilla, azt rendelem,fagyasztóba elfér.

Köszönöm az eddigi válaszokat.Ahol én élek nincs ilyen bolt es sokszor nehez beszerezni barmit is.Viszont tudom az ilyen boltban szép árak vannak..persze a minőséget meg kell fizetni.

Gondolkozom egy ilyen üzlet nyitásán.

Sok webáruház van de ha pl 1-2 dolog kellene a futar költséget is fizetni kell.

Ahova jártok ott kimérnek vagy nagy kiszerelést lehet csak megvenni?

ma 12:49
Cukrászdiszkontból az alapanyagokat, de pl. az aldis-Lidl-es táblás étcsoki is jó minőségű. Eszközöket akár kínaiban is. Vagy temu
ma 11:43
Cukrászkellékesnél

Hobbi és profi cukrászok,hol szerzitek be az alapanyagokat vagy kellékeket?

Minőségi anyagokat használtok vagy inkább próbáltok spórolni amin lehet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook