Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ki az a híresség, akit senki sem szid vagy utál? fórum

Ki az a híresség, akit senki sem szid vagy utál? (beszélgetés)

1 2
56. lolita2112 (válaszként erre: 55. - Érdekes73)
febr. 16. 23:03
igazat adok neked!
55. Érdekes73 (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 12:12
Van aki jóra használja a figyelmet.
54. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 16:18
Szerintem nincs.
53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 52. - Lolita2112)
febr. 12. 16:16
A híres embereknek nagyobb a felelőssége a köz felé.
febr. 8. 23:51
butasagnak tartom barkit szidni hisz senkise felelhet meg mindenkinek ha hires ha nem!
51. Érdekes73 (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 09:38
Nem olvastam ilyesmit. Filmes fórumokon nagy kedvenc most is.
50. Érdekes73 (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 09:36
Nem volt szent ő se a magánéletében de etalon maradt.
febr. 7. 09:09
szerintem nincs olyan
48. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Érdekes73)
febr. 7. 07:54
Persze, róla mindenkinek a törékeny nő jut eszébe. De azt olvastam, hogy összeszűrte a levet nős színésszel, illetve a házasságaiban is többször félrelépett. Volt ott is sok minden, csak kérdés, mennyire került nyilvánosságra.
febr. 7. 07:50
Brigit Bardo
46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Érdekes73)
febr. 7. 07:50
Őt sokan támadták a Weinstein botrány alatt, hogy vajon mit tudott a pacák viselkedéséről.
45. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Any73)
febr. 7. 07:47
Róla az terjedt el, hogy nőket bántalmazott fizikálisan...
44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Ae4e2771d0)
febr. 7. 07:45
Priscilla kb 14 éves volt, mikor kikezdett vele...
febr. 7. 07:25
Kevesen feddhetetlenek az itt leírt nevek közül. Senki sem hibátlan, és aki hibázik, az máris támadható.
febr. 6. 19:46
Na várjunk csak, tisztázzunk valamit. Ha valakit nem utálok, az még nem jelenti azt hogy szeretem is. Tehát azt a 3-4 hírességet leszámítva akiktől írtózom, ez mind beletartozik, mert vagy közönbös vagy szeretem, szóval igencsak hosszú lenne az a lista akiknek a nevét ismerem és nem szidom. Jó pár száz lenne az biztos.
41. Shya
febr. 6. 19:31

külföldiek közül Meryl Streep, Anthony Hopkins, Keanu Reeves...akadnak hírességek, akik visszafogott életet élnek, így nem igazán tudod őket utálni mert a magánéletük nincs kiteregetve. az más kérdés, h nem szereted mint színészt, de az ízlés kérdése.

itthonit egyet sem tudok mondani. Hofit írtátok, netes kommentek alapján még Őt sem szerette mindenki.

elterjedt az a meme Rowan Atkinsonról, h őt nem utálja senki, mert Mr. Bean-t csak szeretni lehet, pedig nem szólalt meg egész életében.

tanulság; ne szólalj meg, akkor 100% h mindenki szeretni fog, nekem legalábbis ennyi jött le ebből 😋

febr. 6. 18:59
Sztem nincs ilyen. Tuti mindnek van olya kapcsolata ahol nem kedvelik, gondolj csak bele a hétköznapi kapcsolataidba....
39. Myra (válaszként erre: 34. - Papája)
febr. 6. 17:34
Égyetértek
febr. 6. 17:21
nem tudom
37. Enissa (válaszként erre: 30. - Imisz)
febr. 6. 16:00
Nagyin megosztószemélyiség volt ő is, hogy a viharba ne utálták volna? ....amikor 2 muszlim pasiba is szerelmes volt, főleg a pakisztáni szívsebészbe.
febr. 6. 15:56
Szerintem olyan nincs.
35. libikóka (válaszként erre: 34. - Papája)
febr. 6. 15:24
Ez jó volt👍🏻:)
febr. 6. 15:21

Bud Spencer és Terence Hill.

Bud Spencer igazi példakép.

Több egyetemet végzett, 5 nyelven beszélt, sok vállalkozása volt, amiből keményen támogatta a szegényeket és a gyerekeket. Mellesleg kiváló sportoló, vízilabdázó volt és példás családapa. Nem ivott, nem dohányzott, gyűlölte a narkót és küzdött ellene.

Azt mondta az ő gázsija mindég kevesebb kell, hogy legyen, mint Terence Hillé, mert Hill igazi színész, Ő meg csak színészkedik.

Soha nem volt közöttük a legkisebb nézeteltérés sem.

Sorolhatnám még, nyugodjon békében...

33. f78a5227f0 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 6. 14:13
Hofi? Antal Imre?
febr. 6. 14:11

A címre: nem tudom, létezik-e olyan híresség, akit senki sem szid vagy utál.

Lehet, hogy én gondolok mondjuk valakire. Legyen XY. Azt nem tudhatom, hogy mások is úgy gondolják-e, hogy "támadhatatlan". Lehet, hogy pont az ellenkezőjét. Tehát máris akad olyan, aki XY-t is szidja vagy utálja

Az utálat szót ebben a vonatkozásban nem szeretem, mert utálni nem utálom még azokat sem, akik inkább hírhedtek, mint híresek.

Ettől függetlenül mondom, hogy szerintem nincs ilyen ember a földkerekségen, akit valaki ne kezdene ki, ne bírálna, ne utálkozna.

Még a híres emberek is beszólogatnak egymásnak.

Úgyhogy részemről passz.

31. tien
febr. 6. 12:40

Keanu Reeves

Michelle Pfeiffer(egy angyal)

30. Imisz
febr. 6. 12:14
Diana Ő sem él már sajnos de még nem hallottam/olvastam, hogy szidták volna. Utálni meg max. Camilla utálja.
febr. 6. 12:04
Szinetár Miklós
28. tumbo2
febr. 6. 11:45
én egyiket sem,mert nem érdekelnek.
27. Ágio8405 (válaszként erre: 23. - Ae4e2771d0)
febr. 6. 11:31
Elég undorító ahogy Priscillával bánt a lányuk születése után…..
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook