Ki az a híresség, akit senki sem szid vagy utál? (beszélgetés)
külföldiek közül Meryl Streep, Anthony Hopkins, Keanu Reeves...akadnak hírességek, akik visszafogott életet élnek, így nem igazán tudod őket utálni mert a magánéletük nincs kiteregetve. az más kérdés, h nem szereted mint színészt, de az ízlés kérdése.
itthonit egyet sem tudok mondani. Hofit írtátok, netes kommentek alapján még Őt sem szerette mindenki.
elterjedt az a meme Rowan Atkinsonról, h őt nem utálja senki, mert Mr. Bean-t csak szeretni lehet, pedig nem szólalt meg egész életében.
tanulság; ne szólalj meg, akkor 100% h mindenki szeretni fog, nekem legalábbis ennyi jött le ebből 😋
Bud Spencer és Terence Hill.
Bud Spencer igazi példakép.
Több egyetemet végzett, 5 nyelven beszélt, sok vállalkozása volt, amiből keményen támogatta a szegényeket és a gyerekeket. Mellesleg kiváló sportoló, vízilabdázó volt és példás családapa. Nem ivott, nem dohányzott, gyűlölte a narkót és küzdött ellene.
Azt mondta az ő gázsija mindég kevesebb kell, hogy legyen, mint Terence Hillé, mert Hill igazi színész, Ő meg csak színészkedik.
Soha nem volt közöttük a legkisebb nézeteltérés sem.
Sorolhatnám még, nyugodjon békében...
A címre: nem tudom, létezik-e olyan híresség, akit senki sem szid vagy utál.
Lehet, hogy én gondolok mondjuk valakire. Legyen XY. Azt nem tudhatom, hogy mások is úgy gondolják-e, hogy "támadhatatlan". Lehet, hogy pont az ellenkezőjét. Tehát máris akad olyan, aki XY-t is szidja vagy utálja
Az utálat szót ebben a vonatkozásban nem szeretem, mert utálni nem utálom még azokat sem, akik inkább hírhedtek, mint híresek.
Ettől függetlenül mondom, hogy szerintem nincs ilyen ember a földkerekségen, akit valaki ne kezdene ki, ne bírálna, ne utálkozna.
Még a híres emberek is beszólogatnak egymásnak.
Úgyhogy részemről passz.
Keanu Reeves
Michelle Pfeiffer(egy angyal)
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Melyik hírességet engednéd az ágyadba?
- Két keresztnévből egy híresség pl:Ádám Ottó, Benedek Tibor
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Mit tennétek a helyemben? Nincs senki akitől tanácsot kérhetnék
- Egy értéktelen buta lány vagyok, akit senki sem szeret.