Még csak 14,4 kg ment le, de még 24-30 van hátra. Nagyon jó a siker élmény főleg, hogy amit áprilisban vettem nadrágot az már leesik rólam pedig akkor éppen, hogy be tudtam gombolni meg a mérlegen a számok is egyre lejjebb mennek. Lassú fogyás híve vagyok így próbálom a heti 1-1,5 kg-ot betartani és 10 kilónként egy kis szünet.
Köszönöm .Tigramka:Reductilt szedtem ,de csak 2 hónapig,az segített a kezdetekben,meg életmódváltás.sok torna,sok megvonás,diéta...a ygerekeknek tetszik:)de nem volt nekik drasztikus a változás,hiszen mindennap találkozok velük.
Én sem sokat, 5 kg-ot fogytam, de a jó érzés annál nagyobb. Megdícsérnek milyen csinos vagyok, milyen jól áll a ruha.
Arról nem is beszélve, hogy sokkal több az önbizalmam és olyan ruhákat is feltudok venni, amit korábban nem mertem. Nem dudorodnak a hájacskák és nem kell feszengenem mások előtt.
Jól,köszönöm...27 kilóval könnyebben nem gond a cipőbekötés meg ilyenek.Kapok magamra ruhát,neincs annyi lesajnáló pillantás,utánam fordulnak a férfiak...és nem azért hogy elszörnyűlködve röhögjenek,mekkora "tehén"vagyok...mert azért kap ilyet is az ember.:(nem mintha a kilóktól lennék valaki...
Nekem is 6 kiló ment le, és már 40-es nadrág helyett 38-ast hordok, sokkal nagyobb a látható változás, mint a mérhető!Nagyon jó érzés, hogy rég nem látott ismerősök megdícsérnek és tovább biztatnak!Lassan azt vehetek fel amit csak szeretnék, és nem kell azt nézni, miben dudorodik ki zavaróan a hasam vagy a popsim.Mindenkinek hasonló felemelő érzéseket kívánok!
Bár én még nem értem el teljes fogyást mert csak 6 kiló ment le de sokkal nagyobb lett az önbizalmam mert sokan megdicsérnek illetve pozitívum még, hogy nem fulladok olyan nagyon mint anno... szeretek kevesebb kilóval élni :)
Annyi fogyis téma van, de ilyet még nem találtam. Gondoltam, hogy ezzel is erőt adhatunk egymásnak, ha megosztjuk, hogy mennyivel jobb kevesebb kilóval élni.