Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Véraláfutás hason fórum

Véraláfutás hason (beszélgetés)

14. funnygirl (válaszként erre: 13. - Enissa)
febr. 5. 21:58
Nem vagyok hajlandó veled a továbbiakban vitázni..úgy érzem semmi értelme.. valószínű ilyen voltál egész életedben és mostmár ilyen is maradsz. Szép estét
13. Enissa (válaszként erre: 11. - Funnygirl)
febr. 5. 21:54

🤦‍♀️

Jájj, de a lelkembe tiportál, erez is vágok magamon, kedves ápolandó, ápoló. 😆

Tudod mit szoktak mondani? És én is csak segíteni szeretnék rajtad, nyugodjál le és attól majd megnyugszol!

12. libikóka (válaszként erre: 11. - Funnygirl)
febr. 5. 21:40
Toporzékolj is mellé.
11. funnygirl (válaszként erre: 10. - Enissa)
febr. 5. 21:38
Előbb rohamkocsi...gondolkodj el szerintem hogy ki szólt be kinek először...nem láttunk képet a hasrol, a távolból kép nélkül, a tapasztalataimra tudtam hagyatkozni, te pedig beleallsz az emberbe mikor én csak segíteni akartam..nem fogom vissza szívni..az vagy aminek neveztelek!!!!!
10. Enissa (válaszként erre: 9. - Funnygirl)
febr. 5. 21:36
Nem nem véglényeztelek, nem tudod az indulataidat kezelni, na te keress fel egy orvost minél előbb!!!!
9. funnygirl (válaszként erre: 8. - Enissa)
febr. 5. 21:31
Sose lehet tudni mitől olyan, és mivel nem emlékezett még az elején hogy beütötte ezért gondoltam ezt. Ez az egyik.. másik... nővér voltam és sok ilyennel találkoztam..de mivel eszébe jutott hogy beverte a létraba stb így nincs miről beszélni...harmadszor pedig ezzel a hozzaszolasoddal hogy rohamkocsi meg ilyenek kiállítottál magadról egy bizit..megpaskolhatod a valladat..most pedig ülj le egyes!! Te rosszindulatú véglény!!!
8. Enissa (válaszként erre: 4. - Funnygirl)
febr. 5. 21:09
A helyedben rohamkocsit javasoltam volna, hogy hívjon, biztos, ami biztos.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Funnygirl)
febr. 5. 19:43
A bőröm felszíne fáj nyomásra kicsit a zöld foltnál, nem a hasam
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
febr. 5. 19:41
Köszi, közben eszembe jutott, hogy tegnap szerelés miatt pakoltam létrát, széket, és éreztem, hogy megnyomódott, csak nem hittem, hogy lesz kis folt is.
5. globus (válaszként erre: 2. - Bnedora)
febr. 5. 19:24
Egyszer úgy fájt az oldalam, hogy biztos voltam benne, valami súlyos belgyógyászati betegségem van. Par nap múlva ott lett egy zöldes folt, besárgult és eltűnt a fájással együtt.
febr. 5. 18:51
Lehet vérzés is, vagy akár hasnyálmirigy gyulladás..holnap keress fel orvost..beütéstől a köldöknél ritkán haematómásodik be..hacsak úgy be nem ütöd hogy üvöltesz..
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Bnedora)
febr. 5. 18:48
Köszi. Lábamon, ritkán karomon szokott lenni. Nagyon vékony a bőröm, csak a hasamon még nem, és kicsit megijedtem.
febr. 5. 18:39
Simán. Gyakran látok magamon hasonló foltokat, és nem emlékszem rá, hogy mikor ütöttem meg.
febr. 5. 18:34
Most vettem tükörben észre egy kis zöldeskék foltot a köldököm mellett. Ha megnyomom kicsit fáj. Megnyomhattam úgy, hogy nem emlékszek rá? Pl. szék?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook