Véraláfutás hason (beszélgetés)
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Funnygirl)
ma 19:43
A bőröm felszíne fáj nyomásra kicsit a zöld foltnál, nem a hasam
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
ma 19:41
Köszi, közben eszembe jutott, hogy tegnap szerelés miatt pakoltam létrát, széket, és éreztem, hogy megnyomódott, csak nem hittem, hogy lesz kis folt is.
5. globus (válaszként erre: 2. - Bnedora)
ma 19:24
Egyszer úgy fájt az oldalam, hogy biztos voltam benne, valami súlyos belgyógyászati betegségem van. Par nap múlva ott lett egy zöldes folt, besárgult és eltűnt a fájással együtt.
4. funnygirl
ma 18:51
Lehet vérzés is, vagy akár hasnyálmirigy gyulladás..holnap keress fel orvost..beütéstől a köldöknél ritkán haematómásodik be..hacsak úgy be nem ütöd hogy üvöltesz..
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Bnedora)
ma 18:48
Köszi. Lábamon, ritkán karomon szokott lenni. Nagyon vékony a bőröm, csak a hasamon még nem, és kicsit megijedtem.
2. bnedora
ma 18:39
Simán. Gyakran látok magamon hasonló foltokat, és nem emlékszem rá, hogy mikor ütöttem meg.
ma 18:34
Most vettem tükörben észre egy kis zöldeskék foltot a köldököm mellett. Ha megnyomom kicsit fáj. Megnyomhattam úgy, hogy nem emlékszek rá? Pl. szék?
További ajánlott fórumok:
- Akinek már volt visszér műtéte! Műtét után hány nap után csökkent a fájdalom mikor tudtad terhelni és véraláfutások mikor gyógyultak?
- A köröm alatti véraláfutást el lehet tüntetni?
- Mitől lehet véraláfutás a combomon?
- Detralex okozhat véraláfutást?
- Normális, hogy a fent középső fog kibujásakor be van vérezve, véraláfutásos a foginy?
- El nem múló véraláfutás