Ti, hogy jelentettétek be a terhességeteket a párotoknak? (beszélgetés)
Termőtalaj - megtermékenyült még.:)
Költői szabadság. :)
Csak a kedvedért elemzek egy vicces, direkt nem bonyolult verset.:D Te nem tudsz lazítani, ne gondold már hogy ez végletesen komoly. Humorérzék manapság kihajlófélben van.:)
"Ketten vagyunk, mégis hárman,
Bennem van mit úgy kívántam.
Te kívántál, S én Tégedet,
Imádtam a kéjlécedet. :D"
Remélem eddig tiszta, semmi bonyolult dolgot nem akartam kifejezni, belevinni a tejút gondolatát, sem a méheket, sem a virágokat, még kevésbé a dolgozó herét, elvégre ki akar méhészkedni?
Nincs sok magvas gondolatom,
A magod bennem hordozgatom.
Szívem földje termőtalaj,
Lesz egy kicsink, örülj hamar! :D
a második rész úgy kezdődik, hogy: Nem akarom túlspilázni, és kevés lenne szavakkal kifejezni, hogy terhes "lettem". "szívem földje termőtalaj", megtermékenyült még, szerelemgyermek.
Viszont abban igazad van, hogy rímel. :)
Hát neharagudj de ez a magvas gondolat elég visszataszító :)
Ráadásul nem értem mi a köze a "gondolatnak", a mag "benne hordozásának" egymáshoz?Ellentmondó...
Szíve a termőtalaj,és abba ment a kéjléc magja össze-vissza írsz fasz.ágokat :)
Bár rímel, csak értelme nincs...
Ketten vagyunk, mégis hárman,
Bennem van mit úgy kívántam.
Te kívántál, S én Tégedet,
Imádtam a kéjlécedet. :D
Nincs sok magvas gondolatom,
A magod bennem hordozgatom.
Szívem földje termőtalaj,
Lesz egy kicsink, örülj hamar! :D
elküldtem mms-ben a teszt képét..nem bírtam megvárni,hogy hazajöjjön az egyetemről :) örült,de annyira meg nem lepődött,reméltük,hogy sikerül :)
kiscipőt semmiképp sem adtam volna,azt már jóval korábban eldöntöttem.
Az elsőnél személyesen közöltem, hogy : apuka leszel! Nem lepődött meg, sőt azt mondta, hogy tudta, látszott rajtam valami.
A másodiknál telefonon mondtam el, hogy jön a tesó, mert nem volt otthon, vidéken dolgozott.
A harmadiknál sms-t küldtem, mert akkor meg éppen kórházban volt.
Tervezni lehet,de ha ott a pillanat úgyse ez jut eszedbe :) Legalább is én így voltam. Elterveztem,hogy kap 1 kis cipőt szépen becsomagolva.
Mikor ott volt a 2 csík úgy örültem neki,hogy nem bírtam volna úgysem ki.
Írtam neki 1 sms-t mert dolgozott ezzel a szöveggel:
Szia Apuka.Igen nagyon úgy néz ki apa leszel.Nagyon szeretlek.
Elmondtam neki mit terveztem azt mondta így volt a legjobb mert a legelső pillanattól tudta :)
En megmutattam neki a ket csikot:)
Fogalma sem volt rola,mit jelent XD
Mtam,hogy kisbabank lesz!
Pont eleg ill.kell az a 9honap,amig emesztik a szulok,plane az apuka!
Sok sikert es boldog babavarast!
:DD
Hogy összekeverem valakivel. Mindez magázódva. :)
Felcsináltál bakker!
Ült volna be a kocsiba, én meg ordítottam le neki a negyedikről.
Én úgy akarom majd, hogy egy borsószemet beleteszek egy szatén kis tasakba, mellé pedig ezt írom: Még csak ekkora vagyok, de 9 hónap alatt nagyra növök.
Most ez a terv, de még módosulhat:)
Mi anyósoméknak egy album kíséretében ezt az idézetet adtuk:
"A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi."
Nem egészen az,amit írtál de szerintem aranyos. :)
Mellékeld a pozitív tesztet a gólyához, az is a babától van.:-)
Az én párom nem mozdult el egyik terhességi teszt felől sem, amíg nem mutatott valamit. Kérte,hogy akkor csináljam,ha otthon van. Nekem is jobb volt vele örülni rögtön.:-)
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Hogyan érjem el, hogy 18 év után is tetsszem a páromnak, ha a terhességek miatt elhíztam?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Igaz-e vagy tévhit, hogy ha a kismama sokat simogatja a terhesség alatt a hasát, az koraszülést okozhat?
- Mikor jelentettétek be a terhességet?