Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején? (tudásbázis)
És a többiek?
Őket miért nem rakják be osztottba?
9 emberből 2 en csináljuk így.
Ha valaki tudja a választ akkor segítsen.
Tehát kérdés.
Köteles vagyok-e elvállalni az osztott műszakot ,8-11-ig ,aztán 15-19-ig,mivel a kollégáim bejárósok,15 km-re laknak.
9 emberből 2-en csináljuk így én már 5 éve.
Hiába lakok helyben baromi fárasztó.
Van -e erre valami a munkatörvénykönyvben.
Ha nem akar foglalkoztatni a munkáltató a gyed/gyes lejárta után, akkor a gyes lejárta után 30 nappal most is felmondhat. Ez nem védettség most se! Egy nőnek ha Anya lesz, benne van a pakliban, hogy új állás után kell néznie. Akármilyen törvény van éppen érvényben. A legfontosabb, hogy legyen egy segítsége, ha újra munkába áll. És nem a portörlésre gondolok, hanem a gyerekkel kapcsolatos teendőkre pl. ha túlórázni kell, lebetegszik, nyári szünet stb... Én a nyári szünetet nagyobb problémának tartom, minthogy felmondhatnak ha lejár a gyes.
Egyébként én már vissza se mentem dolgozni, mert az első munkanapomon szóltak, hogy köszike, ennyi elég volt belőlem. Ha valaki "felesleges", mert jól megoldották a helyettesítését, akkor semmilyen törvény nem védi meg.
Ja, hogy a Minisztériumban találták ki?
Mindent értek! :)
".............és a munkaadó a jövőben sem kérhet terhességi tesztet az álláskeresőktől."
.
.
.
.
.
Én túl egy elhalt terhességen, bizony már csak 12 hetesen szóltam a munkahelyemen, amikor már nagy volt az esélye, hogy a baba megmarad. Én nem szóltam volna 7 hetesen, az tuti:(
Mondjuk nekem a főnököm is csak a vetélésem napján tudta meg, hogy terhes voltam, igaz 10 hetesen történt.
Én kismama felöl is hallottam már rossz élettapasztalatot, de azért én - mint kolléga - szinte felhördülök néha, hogy azért mert kismama valaki mi mindent enged meg magának azzal a jelszóval, hogy én most gyereket várok (munkahelyen).
Előző munkahelyen 11 emberből 3 ment szülni fél éven belül. Ahogy megtudták hogy terhesek, szépen lassan, fokozatosan elkezdtek nem dolgozni olyan jelszóval hogy minek. Ki nem rúghatnak, a pénzt így is megkapják. Ha én lettem volna a főnökük, akár kismamák akár nem, legalább elbeszélgettem volna velük. A mostani munkahelyemen 2 terhes kiscsaj van. Az egyik már nem dolgozik, róla nem tudok nyilatkozni. A másik meg csak egész nap trécsel, nevetgél (irtó zavaró módon, mintha meccset nézne, nem munkahelyen lenne), telefonon megbeszéli a 800 ismerősével hogy mi a helyzet - már a bélműködésével is tisztába vagyok ezáltal- bő egy hete ismerem!! A főnöke szólt neki, de ő lesz...., mivel ki úgy se rúghatják, még dolgozik három hónapot, oszt jó napot.
Bicskanyitogató módon változnak meg a nők - tisztelet a kivételnek-, ha babát várnak. Mintha a Föld, a Nap is körülöttük forogna. Egy-két ilyen rossz tapasztalat a munkáltatóknál, és máris kialakul a rutin: szülőképes korú nők kíméljenek! Nem csodálkozom rajta. Ha az én általam fizetett alkalmazott egész nap lógatná a lábát, úgy kipenderíteném ahogy csak bírom (ha kismama, ha nem!). Attól mert valaki babát vár még nem kell megkergülnie!
Egyébként azt a nagy felhördülést se értem, amit a kismamák munkaviszony-megszüntetése körül zajlik. NEM a táppénz, gyed, gyes stb.. alatt lenne a felmondási tilalom megszüntetése, hanem az ún védett időt törölnék el. Most pl. 30 nap táppénz után 30 nap a védettségi idő, amit alatt nem lehet felmondani. Gyes után ugyancsak 30 nap a védett idő, amit majdhogynem megegyezik a felgyülemlett szabik számával.
Dehogy veszem...Csak amikor a hátamon van a hátitáskám és csak végigrobogtam a bejárattól a pénztárig egy csokiért,amit onnan vettem le,szóval...
De egyébként igazad van,nem szoktam különösebb jelenetet rendezni,csak néha...:)
Én most, három hete voltam egy állásinterjún (felvettek :-)), de nem kérdeztek semmit tőlem, ami magánügy lenne. A gyerekemet én hoztam szóba, nem akartam zsákbamacskát árulni. Elárultam a korát is (3,5 éves). Nem vagyok a híve, hogy jujj, titkoljuk el, előbb-utóbb úgyis kiderül. Egy helyre jelentkeztem, fel is vettek :-). Tavaly ősszel is voltam állásinterjún, akkor 2,5 éves (bölcsibe frissen beszoktatott) gyerekemmel, oda is felvettek, csak sz.. volt a munkahely. Ott se titkoltam el.
Én arra a helyre is, ahonnan gyereket szülni elmentem, két évet ígértem, hogy addig nem szülök. Két héttel a két év lejárata előtt mentem el betegbe, mivel gond volt a terhességgel :-), kvázi betartottam a szavam :-).
Szerintem az őszinteség többet ér mint a stikli. Ha gondolják az egész családtól kérek vizeletmintát. Sőt, a férjem spermaképét is elkérhetik :-))).