Elhagyott férfiak!Szerintetek miért hagyott el a párotok? (beszélgetés)
Vicces :) Az jutott eszembe, hogy egy barátnőm 2 hónapja van együtt valakivel, és nemsokára véget vet a dolognak. Mert a pasi túl nyomulós, smseket ír, meglóg a munkából pár percre, hogy puszit adjon, hogy 5 percig búcsúzkodik, ölelés, puszik, amikor elmegy otthonról, hogy ölelgeti pl főzés közben. Más nő meg örülne ennek :)
Na most ez a srác is jól össze lesz zavarva :D Hogy mégis mi kell a nőknek? :)
Már bocsi vkj77, de pont te mondod ezt, aki - én úgy látom - nem becsüli meg azt a férfit, aki szereti?
Jó ha tudjátok, hogy A FÉRFIAK NEM SZERETNEK SMS-T ÍRNI!
Ha írnak is, nagyon röviden és lényegretörően.
Máshogyan mutatják ki az érzelmeiket.
És különben is, mi volt akkor, amikor még nem volt sms? Akkor még elég volt az összebújás, a csók, ölelés stb. Most meg már ez sem elég.
A nőknek semmi sem elég!
Ha nincs probléma, akkor kerestek...
Gratula
Hm, nálunk mindig nekem van sérelmem, vagy bajom stegénykémmel, pedig egyre több dolgot tesz meg miattam. Bár fél év után most voltam először náluk... viszont én húztam eddig és nem is vágyok ezután se gyakrabban, és nemcsak azért, mert messze lakik és még kocsival se nagyon szeretek utazgatni (még akkor sem, ha visznek :) )
Viszont az igaz, hogy a pasik jobban szeretnek telefonálni, mint sms-ezni. Az enyém minden reggel és mostanság délben is küld sms-t, este pedig hív (most h írom, rajöttem h mindig ő ír elsőnek... szegény) viszont ezek az üzenetek szinte mindig egyformák, mint "szeretlek" és ennek hosszabb, másabb változatai, vagy "szép reggelt" délben "jó étvágyat" stb... de ha írok neki ilyen szépelgésen kívül valami megválaszolandó frappánsat inkább hív, vagy nem is reagál rá, csak az iménti frázisokkal. :) Magyarul: hiába ír sokszor, mégsem azt, ami igazán feldobna = ez sem olyan jó. De kinek a pap, kinek paplan, azért így is nagyon aranyos és egyre jobban szeretem. :)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy elhagyott a párotok?
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- Hogy találhatom meg az elhagyott telefont?
- Egy elhagyott gyermek története