Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Az alacsony HCG szint jelezhet valamit előre? fórum

Az alacsony HCG szint jelezhet valamit előre? (tudásbázis)

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - SsueB)
tegnap 20:57
Igen tudom hogy a 10es tesztet hasonlítom a 25öshöz..30-31 napos a ciklusom és január 14 volt az utolsó menstruáció. Dokihoz még nincs időpont mert pont ez az amit te is írsz hogy nem látna semmit.
4. ssueB (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:18

de ugye azt látod te is, amit írsz? :)

Hogy a 10-es tesztet hasonlítod a 25-ös erősségűhöz :)

A 25 az első időben sosem lesz olyan, mint mikor már a 10-es leugrik.

Az is lehet, hogy kémiai terhesség, nem tud rendesen beágyazódni, és kicsit később, de meg fog jönni.

Pontos 28 nap mindig a ciklusod? Ez akkor még csak a 36. Lehetett késői ovu, ami miatt később mutatja a teszt.

Ha biztosra akarsz menni, vérvétel, majd 2 nap múlva megint.

Azokból a számokból sokkal jobban lehet látni, mint a vizelettesztekből.

Dokihoz van már időpontod?

Ilyenkor még sok mindent ő sem látna, csak a helyét tudná megállapítani.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - SsueB)
tegnap 19:28
Vizelet alapján például a 10es teszt szépen mutatja de a 25ös eléggé halvány és ma van a nyolcadik napja hogy nem jött meg és a harmadik nap után lett elsőnek halvány pozitív rá 2 napra is teszteltem de ugyan úgy halvány és azóta is halvány. Vérvételen még nem voltam de attól is tartok hogy méhen kívüli mert annál is lassan nő a hcg.
tegnap 19:24

milyen tesztek alapján? vér vagy vizelet?

az a baj, hogy nem erősödik a csík, vagy...?

nekem mikor ilyen volt, akkor 7 hetesen leállt a fejlődésben. Ez a 9. héten derült ki.

Nem feltétlenül ez van Nálad is, de tapasztalatokra voltál kíváncsi.

Ettől függetlenül lehet minden rendben, csak a teszt nem olyan erős, mint várnád.

Merthogy ha minden rendben van, a hcg szintje 2 naponta nagyjából duplázódik.

béta hcg-re vérvétel 2nap eltéréssel válasz lehet a kérdésedre, ha bizonytalan vagy.

tegnap 18:47

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy nálatok volt-e már olyan hogy nagyon lassan nőt a hcg-tek a tesztek alapján de egyébként uh-n meg minden rendben volt a babóval? Körülbelül 5 hetes és 1 napos vagyok most. Válaszaitok előre is köszönöm szépen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook