Vérzés korai terhesség alatt, az orvosok szerint nincs baj. Nektek mi a véleményetek? (tudásbázis kérdés)
Én is vérezgettem, sajnos vetélés lett a vége a 8.héten. Nekem azt mondta a dokim, hogy a természet megoldja az első 3 hónapban, ha beteg a magzat kilökődik. Ő szerinte nem volt mit tenni. Ikerterhességnek indult, egyik magzat kilökődött, másik felszivódott. Azóta született 2 gyönyörű egészséges fiam, 5 és 2 évesek.
Remélem minden rendben lesz hugodnál.
A kolléganőm vérzett,pontosabban megvolt neki a terhessége elején.Ha nem tesztelt volna pozitívat,észre sem vette volna hogy terhes.1 hónapja egészséges kisbabát szült.
Nem feltétlenül jelent problémát a vérzés.
Itt az én esetem.Semmi kórós tünetem nem volt,nem véreztem,minden terhességi tünetem megvolt,mégis elveszítettem a babám,és észre sem vettem.(megállt a szíve,elhalt,és nem indult be a vetélés)
További ajánlott fórumok:
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Saját tapasztalat szerint, milyen következménye van a terhesség alatti rózsahimlőnek?
- Hétfőn terhességi teszt, beültetés után 11 nappal. Szerintetek pozitív lesz vagy sem?
- Volt 2 pozitiv terhességi tesztem, egy hónapja..3 hónapja nem jött meg, orvos szerint nem vagyok terhes, mi lehet?
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?