Hétfőn terhességi teszt, beültetés után 11 nappal. Szerintetek pozitív lesz vagy sem? (beszélgetős fórum)
Köszönöm!
Én már rég nem görcsölök rajta. Úgy vagyok vele, ha sikerül, sikerül, ha nem, a sors akarta így. De csodák mindig vannak.
Szuper, hogy sokat javultak az értékeid, ez nagyon pozitív.
Egy közeli barátnőmnek hasonlóan sokrétű egészségügyi problémái vannak. Sok csalódás után egy idő után elengedte a baba témát. Ezek mellett van egy nagyon nehezen kezelhető cukorbetegsége kisgyermek kora óta is. Azóta sem tudja, hogy, de végül spontán teherbe esett, és egy gondosan felügyelt terhesség után megszületett az egészséges pindurkája. Kívánom, hogy minél hamarabb te is megkapd a kis csodádat!! 🙏🏼🙏🏼
Nagyon sajnálom!! 😢😢
Talán csak placebo, de egy lombikos kismamának és nekem is bevált. Végig csináltunk egy hüvelyi ph helyreállító kúrát. Persze lehetett száz másik oka is, de talán ez is megérhet egy próbát.
Amit ő használt, nem ismerem, de az enyémnek Beliema Effect Plus a neve, és ez nem csak kezelésre, hanem megelőzésre is van. Esetleg beültetés előtt valamennyivel kipróbálhatnád, ha az orvosod is egyet ért vele.
Sok erőt kívánok neked!! 🙏🏼🙏🏼
Nagyon kedves vagy, köszönöm 😊.
Hat megkönnyebbülés, de a leszívás utáni 3 nap iszonyú fájdalmas és figyelni kell nagyon, hogy sok folyadékot kell inni és sok fehérjét bevinni a szervezetbe különben hiperstimuláció léphet fel, ami egy életveszélyes állapot is lehet.
Biztosan sikerülhet, de persze, nem lehet könnyű ez a sok várakozás. Én pozi tesztet kívánok, küldöm a csít!! 🍀🍀Jó, hogy reggel 8-kor már sorra is kerülsz.
Na, akkor a leírtak alapján egész jól bírtad a kezelést, ez szuper. Azért gondolom nagy megkönnyebbülés, amikor végre vége a stimulációnak és megvannak a petesejtek. ☺️
Reggel megyünk 8-ra,le kell adni a vizeletet, belemártják az ő hiper érzékeny tesztcsíkjukat, várni kell öt percet és mondják, hogy mi a szitu. Ha negatív, akkor megbeszéljuk a dokival a továbbiakat (akarok - e újabb stimulációt+leszívást+újabb beültetést), ha pozitív, akkor nem tudom, mert olyan még nem volt.
Kíváncsi leszek, mert nagyon nagyon sokszor kaptam negatív eredményt, szóval az ember ilyenkor már persze kissé szkeptikus, hogy sikerülhet.
Na az otthoni tesztet jobb is kihagyni szerintem, ha nagyon izgulós vagy. Egyikkel nagyon megszivattam magam, pedig csak rossz minőségű volt a teszt. 😄
Megy a drukk akkor a laboros teszthez. 💪 Eredmény estére meg is lesz? Azt hittem, mindig vérből nézik amúgy.
Szerintem nem érdemes ezt a “meddő” címkét magadra venni. Ez egy orvosi kifejezés inkább. Hormonkezelést hogy bírtad?
Ahova én járok, ott vizeletből nézik és 11 nappal a beultetes után kell mennünk.
Itthoni teszteket nem akarok csinálni, volt már elég csalódásom, szóval most inkább próbálok pozitív maradni 😊.
Amúgy köszi a drukkot meg az elismerést is nekünk, meddő nőknek!
Drukkolok, hogy pozi legyen!! ☺️🍀🍀 Lassan meg is nézed, nem? 10-12 nappal beültetés után már lehet kellene vérből hcg-t nézetni. 😉
Egyébként minden tiszteletem a lombikos hölgyeké. El tudom képzelni, mennyire kemény lehet a hormonkezelés.
Hát vannak még olyan emberek ebben a torz világban, akik tudnak örülni, izgulni másokkal együtt, örülni más boldogságának, vagy épp együttérezni a másik fájdalmaval.
Kívánom, hogy ezen az egész procedúrán ha nő vagy, sose kelljen keresztül menned. Mert ha mégis így lenne hidd el, te is izgulnál...
Sziasztok.
Tudom, hogy senki nem jós itt, csak egy vidám, izgulós beszélgetést szeretnék inditani 😊.
Második beültetésem volt ez most, kettő db, 3 napos "embriót" ültettek vissza. Kíváncsi vagyok, kinek a tippje jön majd be 😊.
Amúgy 3 éve várunk már a babára.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?