Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet? (beszélgetés)
marcibaba
Székleted rendben van?evés után közvetlen jelentkezik a hányás?
Vezess naplót mit ettél egy héten átt,és mik voltak a tüneteid.
S.O.S menj dokihoz, mert bármi bajod lehet. Ha az adott doki nem talál semmit, menj másikhoz, mert ok nélkül nem lehetnek ilyen tüneteid!
Más: egy munkatársammal ok nélkül kitoltak, eltiltották egy adott munkaterületről, mert egy kicsi hibát csinált. Ez azért volt, hogy a főnök olyat tegyen oda, aki a kedvence, már előre mondta neki, hogy gyere a mi sorunkra csomagolónak. Eltiltották onnan, jött mellém dolgozni. Jól megvoltunk, szerette csinálni a melót, de idegesítette, hogy kib@sztak vele, mert más is követett el hibát, még se tettek vele ilyet. Mindig szorulásos volt, mint én. Később nekiállt fájni a hasa, hasmenése volt, mint a víz, ment minden vizsgálatra, de sehol semmit nem találtak. Egy gyomorvérzés miatt bekerült a kórházba, ott kezdték megállapítani, hogy hasnyálmirigy rákja van, de túl későn... Kb. ma 3 hete volt a temetése...
Neked nem ezek a tüneteid, de ez csak egy példa, hogy mielőbb járj utána a dolgoknak, mert a mai orvosok nem valami jó szakemberek...
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked! :)
Szia!
Nem változtak mostanában az étkezési szokásaid? Nincsenek magánéleti problémáid?
Nekem is ugyanez volt a helyzet egy időben, konstans hányingerrel küszködtem, idővel elmúlt.
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Reggeli hányinger, terhesség kizárva. Mi lehet?