Volt 2 pozitiv terhességi tesztem, egy hónapja..3 hónapja nem jött meg, orvos szerint nem vagyok terhes, mi lehet? (tudásbázis)
Nálam is így volt mind két fiamnál,de legalább 26 terhességi teszt lett negatív.Mennyi idös ma a gyermeked?
Sziasztok!Volt egy barátnöm ott magyarországon akinek sz´ntén cisztára gyanakodtak,ki akarták kaparni,de várt vele,hál istennek,mert a ciszta ma már 17 éves nagy lány!
sztem is ciszta, csináltass ultrahangot, azzal azt hiszem ki tudják mutatni. egyébként válts orvost ha lehet ajánlani!
De igen, ha valakinek cisztája van, az okozhatja a pozitív tesztet. Azon a teszten , ami nekem kimutatta, hogy a kisfiammal terhes vagyok, ez rá is volt írva. Akkor még én is úgy gondoltam, hogy valószínűleg cisztám van:)
4 hete késik a mensesem 2 pozitív terheségi teszten vagyok túl.Az orvos csak annyit mondott hogy terheségi gyanús.De semmi normális normális vizsgálatot nem csinált.Elegem van az orvosokból!
Nekem fordítva volt. Legalább 5 negatív teszt,vérvétel-negatív. Ultrahangon sem mutatták ki hogy terhes vagyok.Ez ment egy ideig. Aztán már én is elhittem hogy nem vagyok terhes,de nem hagytam annyiba. Csináltam még egy csomó tesztet,és egyszer csak megjelent a két csík. Akkor már 8-9 hetes terhes voltam.
Igen, szerintem is az, amit Bebekriszti írt! Amúgy a terhességi teszteken fel van tüntetve, hogy mi okozhat álpozitív eredményt, HCG tartalmú gyógyszerek vannak felsorolva és szerepel a hamis pozitív teszt okozójaként a ciszta is. Nekem is volt ilyenem 17 évesen, de magától távozott a szervezetemből, az orvosom pedig kételkedett benne, hogy az lett volna, mert szerinte meddő vagyok. Beletörődtem ebbe, aztán most 20 évesen mégis anya leszek, szóval nagy valószínűséggel nekem is ez volt a bajom (igaz, nem 100%). Amint azt az én esetem is mutatja, emiatt nem kell félni a későbbi problémáktól, ha megtalálják a cisztát, kioperálják, 2-3 hónap múlva próbálkozhattok, ha akartok babát! És össze is fog jönni! :)
Ha van petezsák akkor valamikor régebben megfogant a terhesség csak időközben elhalt és a benne lévő "kezdemény " átalakúlt cisztává.Azért pozitív a teszt,mert amikor megfogant a baba és beágyazódott akkor azonnal elkezdődött a hcg termelés,de időközben vmi baj történt,a terhesség nem fejlődött tovább,viszont a hcg még benne maradt a véráramban.Valószínűleg ez történhetett.A hcg csak nagyon sokára ürül ki a szervezetből...és ezért poz.még mindíg a teszt.Ezt tényleg csak műtéttel lehet rendbehozni....de ne aggódj,utána nemsokkal próbálkozhattok újra.
Méhen kívüli???Hasfalban ,hasűrön belüli???
Na, de attól még nem lesz pozitív a teszt!!! Biztos nem baba??? Vagy mit mondanak a pozitív tesztre? Mert elvileg nem téved a teszt, max. ritka pajzsmirigybetegségre utalhat, ha nem vagy terhes. És mi van a vérvétellel? Az alapján sem?
elmentem tegnap megint délután magánrendelésre és azt mondta a doki hogy a petezsákban 4szer 10 mm-es vérömleny látható azaz cista amit gyogykaparással ki lehet szedni,,tehát a harmadik orvos 10000-ezerért megmondta hogy mi bajom van szoval enyit a z orvosokrol...
Én is nagyon kíváncsi vagyok...
Állítólag gyerekei vannak...akkor már lehet tapasztalata...
Na én is kíváncsi vagyok.Az biztos, hogy én nem hagynám annyiban a dolgokat.Akár minden nap elmennék a dokihoz (halálra idegesíteném) de legalább kiderítené hogy mi van!!!!
És a vérvételnek mi lett az eredménye?
igen voltam vérvételen is,rákszürést is csinált jövöhét hétfön kell visszamenem hozzá..de am és sem érzem ugy mint ha terhes lénnék...
Vérvételen voltál?
A tesztek tévedhetnek, a vérvétel nem.
Ha kimutatják a HCG-t terhes vagy, ha nem akkor rossz volt a teszt, és más lehet a gond
Menj el egy harmadik orvoshoz is!
Mit mond ilyenkor a doki??? Ez természetes, vagy mi???
Ááá, agyam eldobom, komolyan...
az egyik kolléganőm lányának volt így.16 hetes volt,mikor megtalálták a babát.Azóta megszületett,jól vannak....
Neki is azt mondták,hogy "beképzeli magának".
Mondtak valamit a pozitív tesztedre?
De hat az orvos, mit mond? Tenyleg erthetetlen, de egy orvosnak kellene valami okosat mondania.
volt -2 pozitiv terheségi tesztem mensesem 3- honapja nem volt elmentem 2- orvoshoz és azt mondták hogy terheség gyanuja sincs de még ultrahangon sem látták nrm tudom mit kellene még tennem de mér minden rosszra gondolok...
tehesé gyanuja sem látszik nem tudom mit kellene tennem
Volt 2-pozitiv terhességi tesztem de már egy honapja..3- honapja nem jött meg jártam 2- különbözö orvosnál ultrahangon is voltam de még a te
További ajánlott fórumok: