Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ezek a cipők, papucsok... fórum

Ezek a cipők, papucsok... (beszélgetés)

tegnap 23:02
nem lehet vezetni.bocsanat a gepelesi hibaert!
tegnap 23:01
nalunk mezitlab egyentalan nem leget vezetni es semilyen papucsban sem,mert veszelyes.biztos talalsz azert vmilyen cipot amiben kenyelmesen tudsz vezetni.
11. LBO (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
tegnap 21:09

Jó, akkor kettő perc. De tök mindegy hány perc, a lényeg, hogy erre szerintem mindenkinek kellene hogy legyen ideje.

Ha fosol a vezetéstől, még véletlenül se ülj a volán mögé!

10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
tegnap 19:16
..ha n3m cwinalod meg foleg
tegnap 19:15

Regen az oktatom mondta: ne parazz, ha rossz iranyba mesz, csak csinald hatarozottan! Es ugy kell.

Valaki barhonnan masrol elrontotta az egyitanyut.

Ha az apam lett volna, vagy en, villogot volna nekik, hogy huzzanak, anig o felre allt.

Egy dugot megoldani nem agysebeszet.

8. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - LBO)
tegnap 19:06

Hol van egy perc magassarkut ledobni, masikat fel?

A rosszabb, hogy 6 ev utan a rossz iranybol szallnek be.

Es amiatt meg mindig fosok a vezetestol.

tegnap 19:02
En ilyenben nem vezettem, de az ules alatt elfer egy balerina.
6. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:52

Papucsban nem vezetek.

Magassarkúban vezettem, tönkrement a sarka megkopott a bőr. Így felejtős.

Nyáron gyakran vezetek mezítláb, de én ha lehet otthon is mezítláb vagyok.

5. LBO
tegnap 18:34

Nekem mindig van az autómban egy olyan cipő, amit feltudok venni vezetéshez. Kizárólag zárt cipőben vezetek. Papucs, magassarkú szóba sem jöhet nálam. Ezekben a cipőkben nem is engednék vezetni senkit. Egyszerűen balesetveszélyes.

Kb. 1 perc amíg egyik cipőt átcserélem a másikra. Ennyi ideje talán mindenkinek van.

4. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:09
Olyan 15 évvel ezelőtt a világból kivezettem ilyen cipőkkel, ma ott tartok, hogy egyetlen sport cipőben tudok megfelelően pedálozni :) A mezítláb nekem is bejön..
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
tegnap 18:02
egyszer vezettem már mezítláb épp egy nem megfelelő cipő miatt, igaz csak rövid távra .......hát kicsit fura érzés volt . te gyakran vezetsz mezítláb ? neked is van esetleg olyan papucs vagy magassarkú amibe nem igazán megy jól a vezetés ?
tegnap 17:54

Egyszerű, ezeket akkor ne használd!

Én szeretek mezítláb vezetni, nem télen természetesen.

tegnap 17:43
Nektek is van olyan cipőtök , papucsotok amiben nagyon rossz , nehéz autót vezetni ? Vagy amiben valamiért nem is tudtok vezetni ? Nekem a vastag platformos cipők okoznak bosszúságot , nagyon nehezen érzem benne a pedálok megfelelő nyomásást és a nagyon magas magassarkúk , tűsarkúk 10+cm felettiek amikben nem igazán tudok vezetni , illetve a lábujjközis flip-flpo papucs ami számomra kerülendő .

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook