Nekem mindig van az autómban egy olyan cipő, amit feltudok venni vezetéshez. Kizárólag zárt cipőben vezetek. Papucs, magassarkú szóba sem jöhet nálam. Ezekben a cipőkben nem is engednék vezetni senkit. Egyszerűen balesetveszélyes.
Kb. 1 perc amíg egyik cipőt átcserélem a másikra. Ennyi ideje talán mindenkinek van.
Olyan 15 évvel ezelőtt a világból kivezettem ilyen cipőkkel, ma ott tartok, hogy egyetlen sport cipőben tudok megfelelően pedálozni :) A mezítláb nekem is bejön..
egyszer vezettem már mezítláb épp egy nem megfelelő cipő miatt, igaz csak rövid távra .......hát kicsit fura érzés volt . te gyakran vezetsz mezítláb ? neked is van esetleg olyan papucs vagy magassarkú amibe nem igazán megy jól a vezetés ?
Nektek is van olyan cipőtök , papucsotok amiben nagyon rossz , nehéz autót vezetni ? Vagy amiben valamiért nem is tudtok vezetni ? Nekem a vastag platformos cipők okoznak bosszúságot , nagyon nehezen érzem benne a pedálok megfelelő nyomásást és a nagyon magas magassarkúk , tűsarkúk 10+cm felettiek amikben nem igazán tudok vezetni , illetve a lábujjközis flip-flpo papucs ami számomra kerülendő .