Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ezek a cipők, papucsok... fórum

Ezek a cipők, papucsok... (beszélgetés)

20. Myra (válaszként erre: 17. - L’Engel)
márc. 19. 15:13
Helyesen teszed
19. Magda (válaszként erre: 16. - Enissa)
márc. 19. 12:21
Teljesen megértem, hogy a papucsban vezetés nem könnyű! Nekem is voltak hasonló tapasztalataim, amikor a legtöbb papucs egyszerűen nem volt kényelmes vezetés közben. Nemrégiben próbáltam egy párat a Grubin márkától (de a Batz és Scholl papucsokat is kipróbáltam), és meglepődtem, mennyire jól működtek, még vezetés közben is. Jó megtalálni valamit, ami kényelmes, és nem érzem magam túl ügyetlennek a pedáloknál. Szerintem igazán a stíluson és a megfelelő illeszkedésen múlik, de néhány lehetőség tényleg nagy különbséget jelent.
18. Gabó007 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 24. 17:50
A platformos talp kizárva , nem érzem a pedálokat . Volt egy sportcipőm ami eléggé vastag merev talpal rendelkezett , kényelmes volt viszont nem bírtam benne vezetni . Aztán a lábujjközis papucs a másik amit inkább leveszek ha vezetnem kell . Magassarkúval azért elbírok egy bizonyos határokon belül . De sok függ amúgy attól is hogy a kocsiban hogy állnak a pedálok , egy kisbuszban furgonban máshogy áll a lábad a pedálokra mint egy sportkocsiban ahol szinte nyújtott lábbal ülsz .
17. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 22. 22:06
Én tartok egy leselejtezett edzőcipőt az autómban. Az ott mindig kéznél van és felvehetem vezetéshez, ha amúgy az ahhoz nem legmegfelelőbb lábbeliben indulnék el otthonról.
16. Enissa (válaszként erre: 12. - Lolita2112)
febr. 22. 14:05

Elvileg nem lehetne itthon sem, még elméletben tanultam is, de a gyakorlatban ki látja?

Ahogy motorozni is veszélyes papucsban és azért nem 1 motorost láttam papucsban a nyáron, és nem robogó, nem is értettem. Többmilliós motor alatta és papucs.

15. LBO (válaszként erre: 14. - Levarosbukta)
febr. 22. 13:23

Mivel nem állandóan vagyok magassarkúban, így nem is kell állandóan cserélgetnem.

Régóta van jogsim, imádok is vezetni és tudok is. Nem az ötvennel tötyörgők közé tartozom, de magassarkúban, papucsban kizárt hogy vezessek.

14. levarosbukta (válaszként erre: 5. - LBO)
febr. 22. 09:45
Jól is néznék ki ha állandóan cserélgetni kellene a cipőimet a vezetéskor. Tűsarkúban vizsgáztam. Majdnem összeesett a vizsgabiztos mikor meglátta. De simán ment minden. Teljesen mindegy mi van a lábamon, papucs, cipő, szandál egyre megy.
febr. 21. 23:02
nem lehet vezetni.bocsanat a gepelesi hibaert!
febr. 21. 23:01
nalunk mezitlab egyentalan nem leget vezetni es semilyen papucsban sem,mert veszelyes.biztos talalsz azert vmilyen cipot amiben kenyelmesen tudsz vezetni.
11. LBO (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
febr. 21. 21:09

Jó, akkor kettő perc. De tök mindegy hány perc, a lényeg, hogy erre szerintem mindenkinek kellene hogy legyen ideje.

Ha fosol a vezetéstől, még véletlenül se ülj a volán mögé!

10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
febr. 21. 19:16
..ha n3m cwinalod meg foleg
febr. 21. 19:15

Regen az oktatom mondta: ne parazz, ha rossz iranyba mesz, csak csinald hatarozottan! Es ugy kell.

Valaki barhonnan masrol elrontotta az egyitanyut.

Ha az apam lett volna, vagy en, villogot volna nekik, hogy huzzanak, anig o felre allt.

Egy dugot megoldani nem agysebeszet.

8. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - LBO)
febr. 21. 19:06

Hol van egy perc magassarkut ledobni, masikat fel?

A rosszabb, hogy 6 ev utan a rossz iranybol szallnek be.

Es amiatt meg mindig fosok a vezetestol.

febr. 21. 19:02
En ilyenben nem vezettem, de az ules alatt elfer egy balerina.
6. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 18:52

Papucsban nem vezetek.

Magassarkúban vezettem, tönkrement a sarka megkopott a bőr. Így felejtős.

Nyáron gyakran vezetek mezítláb, de én ha lehet otthon is mezítláb vagyok.

5. LBO
febr. 21. 18:34

Nekem mindig van az autómban egy olyan cipő, amit feltudok venni vezetéshez. Kizárólag zárt cipőben vezetek. Papucs, magassarkú szóba sem jöhet nálam. Ezekben a cipőkben nem is engednék vezetni senkit. Egyszerűen balesetveszélyes.

Kb. 1 perc amíg egyik cipőt átcserélem a másikra. Ennyi ideje talán mindenkinek van.

4. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 21. 18:09
Olyan 15 évvel ezelőtt a világból kivezettem ilyen cipőkkel, ma ott tartok, hogy egyetlen sport cipőben tudok megfelelően pedálozni :) A mezítláb nekem is bejön..
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
febr. 21. 18:02
egyszer vezettem már mezítláb épp egy nem megfelelő cipő miatt, igaz csak rövid távra .......hát kicsit fura érzés volt . te gyakran vezetsz mezítláb ? neked is van esetleg olyan papucs vagy magassarkú amibe nem igazán megy jól a vezetés ?
febr. 21. 17:54

Egyszerű, ezeket akkor ne használd!

Én szeretek mezítláb vezetni, nem télen természetesen.

febr. 21. 17:43
Nektek is van olyan cipőtök , papucsotok amiben nagyon rossz , nehéz autót vezetni ? Vagy amiben valamiért nem is tudtok vezetni ? Nekem a vastag platformos cipők okoznak bosszúságot , nagyon nehezen érzem benne a pedálok megfelelő nyomásást és a nagyon magas magassarkúk , tűsarkúk 10+cm felettiek amikben nem igazán tudok vezetni , illetve a lábujjközis flip-flpo papucs ami számomra kerülendő .

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook