Tudnátok véleményeket mondani az eredeti Crocs papucsokról? (tudásbázis)
Én már öt éve nyúzom az enyémet,elnyűhetetlen,könnyen tisztán tartható,mosógépben mosható!
Én a gyerekeknek még nem vettem csak utánzatot,mert annyit nő a lábuk,hogy minden évben,vagy akár fél évben vehetnék ujjat,ahoz meg azért drága muladtság!
De mondom nekem már öt éves,a férjemet tavaly sikerült rá beszélni és azóta hordja télen (itthon béléssel) és nyáron is!
Pedig neki nem volt szimpi,de nagyon megszerette!
SZia!
Én is használom, nekem is van, a férjemnek is és mindhárom gyerekem itthon abban futkos. Sőt, a nagyobbik lányomnak a benti cipője is Crocs az oviban. Én nagyon szeretem és a gyerekek is. A majdnem két éves ikreim könnyen le-fel tudják venni egyedül. A lábuk sem izzad vagy büdösödik bele ez is igaz. Nekem a téli csizmám és a gumi csizmám is Crocs, vettem szandált is belőle, meg papucsot. Keresztfiamnak is küldtem, ő is abban van a bölcsiben és ő is nagyon szereti, az anyukája szerint. Szóval meg vagyok vele elégedve nagyon.
Én imádom, évek óta használom őket. Van kettő, egyik bundás, kevesebb szellőzőlyukkal, a másik a nyárias, de a bunda is kivehető. Könnyű, kényelmes, strapabíró.
Ajánlani tudom!
Sziasztok. Olyanoktól várok véleményeket akiknek van, volt és használták is melegben, mindennap, nem csak strandon.
A sógornőm esküszik rá, hogy milyen jó a gyerekei abban járnak az oviban, nem izzad a lábuk nem büdösödik stb. De mivel ő márkabuzi, sajnos nem hiszek neki. Nekem a kényelem lenne a legfontosabb és hogy a gyere lába egészséges maradjon.
További ajánlott fórumok:
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Tudnátok mondani szép lányneveket?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- Amikor nemet kell/lehet mondani... örökbefogadás
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Mit tudtok mondani a müanyag abalakokról? Ellene és mellette!