Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Férfiak és női cipők, ruhák fórum

Férfiak és női cipők, ruhák (beszélgetés)

9. Hansika (válaszként erre: 6. - Birebora)
ma 17:01
öreg vagyok mär bohocnak---
8. libikóka (válaszként erre: 7. - Srcrss)
ma 16:54
😄
7. srcrss (válaszként erre: 2. - Libikóka)
ma 16:50
Szerintem olyan csini egy férfi női ruhában, mint mondjuk egy gorilla.
6. birebora (válaszként erre: 4. - Hansika)
ma 16:20
Miért nem?:)
5. libikóka (válaszként erre: 4. - Hansika)
ma 15:04
Mindenkinek más a zizije.
4. Hansika (válaszként erre: 2. - Libikóka)
ma 14:52

Nekem ilyesmi meg sosem jutott az eszembe...

pedig lättam mär egy ket nyarat

ma 14:25
Lewis Hamilton is egy bohóc...
ma 14:24

Függetlenül attól hogy megértem ezt az életstílust(nevezzük annak)

Azt nem értem meg miért gondolja egy hetero férfi ,hogy CSINI lenne női ruhában.

Ennyi ,,ettől függetlenül mindenki járjon abba amibe akar

ma 14:18

Most itt leszögezném , biztosan kiveri a biztosítékot sokatoknál ez a téma , de azok véleménye nem nagyon érdekel akik nem tudnak kulturáltan véleményt alkotni :)

Na téma:

Tudom, hogy eddig is létezett , viszont manapság egyre jobban terjed mint divat is és egyre nagyobb teret hódít .

Hetero férfiak szeretnek női cipőben - ruhában flangálni .

Valahol megértem és talán igazuk is van, hisz miért csak a nők járhatnak csiniben ?

Valamint férfi társaim , vajuk be azért őszintén sokunk fejében megfordult már milyen érzés is lehet egy szexi tanga vagy egy extrém latex magassarkú csizmát kipróbálni .

Viszont ha ki is próbálnád otthon majd kiderül , hogy tetszene amit tapasztalsz és szeretnéd folytatni. Akkor jönnének a problémák .

Hiszen társadalmilag megszokott normáinkból nem merünk elszakadni és félünk a valós vagy akár állszent ítélkezésektől , kritikáktól .

Valamint a legtöbben félnénk mit is szólnának szeretteink .

Első sorban azt megjegyezném nem Magyarországon élek még csak nem is Európában , így én aki egy kicsit elfogadóbb társadalomban élek nekem talán könnyebb .

Viszont érdekel a magyar emberek véleménye ebben a témában .

Ha esetleg valaki szokta is művelni ezt az élet stílust szeretném ha írna nekem privátban , egy kicsit szeretnék többet megtudni erről .

Köszi , hogy elolvastad !

Hálás vagyok ha kultúrált módon szólsz hozzá ;)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook