Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
De még milyen ciki amikor a pasi úgy néz ki mintha a gyerekét sétáltatná... 😆
Én szívesen lennék magasabb. Alacsonyként jobban meg kell válogatni a ruhákat is, mert sok minden nem áll jól (pl. maxiruhák nyáron, bő szárú nadrágok)
Én abszolút modell alkat vagyok, sőt talán már túlontúl sovány lennék oda is, ahogy idősödöm egyre inkább nehezebb híznok, az izmot pedig veszítem mivel kényszer sportalanságra ítéltettem.
Nálam valahogy ezek a hízós dolgok sosem vagy inkább fordítva működnek 🤷♀️
A szerelem vak.
De tényleg rendben volt 😊
Hat olyan otromba, aranytalan.
Nemtom. Ha eszreveszed a nagyon magas es nagyon alacsony emberek is tudnak torzulni. Pl a nok 150 korul olyan kis rovidlabuak. A nagyon magas nok meg olyan otrombak, nagyok, nem aranyosak.
Az milyen?
Neem, nagyon belevaló volt.
Sztem is nagyon fura. Es az a ferfi is aki torpet akar maga melle. Sztem nem csak az vicces ha a pasi kisebb 10 centivel hanem az is ha a csaj ugy nez ki mint a ferfi kislanya.
Nyah de nem a kulso a fontos am sem sokaknak. Csak kiculallokent megmosolygom az ilyet
Hat nemtom. Szerintem az olyan magassaghoz (175+) kell egy modell alkat. Vekony labak, stb. Nem azt mondom h neked nincs, nem ismerkek csak ugy altalanossagban.
Mert ha egy magas no meghizik mindenhogyan hatalmas lesz es egy dongo leptu elefant. Mar bocs. A kicsi meg egy golyo.
Sztem ez a 165-170 jo. Nem vagyunk tul magasak de egy tusarkuban lehetunk azok😁🤭
Én alacsony vagyok, és szeretem így. :)
Így nagy a férfi választék. :)) Volt 165 cm-es pasim és 195 cm-es, a mostani párom és köztem pont 30 cm van.
Én 170 centi vagyok, elviselnék még minimum 5 centit. Ezért is jártam - míg tudtam - 10+ centis magassarkú cipőkben. Lapos cipőm csak strand és az edzőcipő volt.
2 legjobb barátnőm közül az egyik kosaras volt, a másik kézilabdás, én meg köztük a törpe 😕 Frusztráló.
Az alacsony nők meg sokszor ilyen 180-190 centi magas férfiakat akarnak maguk mellé. 😊 Szerintem fura, amikor egy nő a férfinak a válláig se ér.
Amúgy mindegy ki milyen magas. Túl vannak ezek a külsőségek reagálva szerintem.
Attol fugg melyik szerint. 160 centis pasinak nyilvaaan.
Naon sok ismerosom szerint a 170 centi feletti a no a jo mert “arányosabb”
De akk bekaphatjak a 10 centis sarkamat azt lecumizhatjak
En kozepes magassag vagyok szvl amugyis letojom. Nekem igy jo.
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?