Tényleg létezik gyors fogyás, lógó bőr nélkül? (beszélgetés)
A terhességtől nekem is csíkos lett a hasam, mert sokat híztam. Azok is szépen elhalványulnak és a bőr is visszahúzódik. Nem hiszem, hogy rögtön plasztikára kellene gondolni.
Én mindenképp a mozgást javaslom első körben.
Ne vitatkozzunk! :)
Én elhiszem. Kíváncsi vagyok ismerősömre, hogy a bőre mikor rendeződik.
Remélem tényleg fog!
Nem, nem csak vízen, sőt!
Beteg voltam. Anyagcsere felgyorsult, így a sok-sok evés mellett is csak fogytam. Félelmetes volt.
Számomra felfoghatatlan, hogy ennyit fogyjon valaki ilyen rövid idő alatt? Még is hogy?
Csak vízen éltél?
Jó alkatod lehet, de rendesen jojózol is.......
Persze, ha betegség akkor sajnos lehetnek gondok.
Farmerben szerencsés vagy :) rám soha a büdös életben nem fog feljönni egy 29-es farmer :D
"sajnos nem tudnak mit tenni" - ezzel vitatkozom.
Én 45 kg-t adtam le szépen lassan. Mégis nagyon meglátszott a bőrömön. A csodakulcs, sok folyadék és gyógymasszőr. Hihetetlen mennyit tud segíteni, megindítja a mikrokeringést. Folyamatosan hidratálni kell a bőrt, belülről és kívülről is. Nekem már nem ráncos a felkarom. Kicsit laza, de ennyi. Azt majd sporttal szálkásítom. Idő és kitartás kell hozzá, de a bőr állapotán lehet javítani. Türelem!
75-ből adtam le a 23 kg-ot.
A 68-ból a 17 kg-ot.
Nem hiszem, hogy érdekes, inkább azt gondolom, hogy ez még nem volt nagy súly, így a bőr sem nyúlik meg nagyon, főleg ha azt figyelembe vesszük, hogy nekem ez csak pár centit jelent.
nagyon szerencsésen hízok, így 75 kg-an is csak 4-5 centi a feleslegem.
Pl. jelenleg 70 kiló vagyok és 29-es farmert hordok, más ilyen súllyal 3-4 számmal nagyobbat hord.
És csak 165 cm magas vagyok.
Ismerek két lányt, akik sokkal nagyobb súlyból fogytak. Mindkettő 100 kg körül indult a fogyáskor. Az egyik 52 kg-ot fogyott fél év alatt, a másik 55 kg-ot 1 év alatt. Mindkettő bőre elég csúnya lett. Ráncos, lógós. És sajnos nem tudnak mit tenni.
Hát GRT neked!
Nem semmi!!!!
Én anno 3 hét alatt fogytam 10kg-ot,és nem lógott semmim,nem híztam vissza,nem haltam bele :) Genetika...
Sajnos rá 10 évvel már nem megy ilyen gyorsan :S
Jesszusss......
De mennyi volt a kiindulási súlyod????
mert ha ezt 120-ból adtad le akkor érthető...ha 70-ből akkor min. érdekes....
Én többször fogytam ilyen sokat rövid idő alatt.
Pl. 3 hét alatt 17 kg, 6 hét alatt 23 kg, 1 hét alatt 5 kg.
A bőröm jól tolerálta a fogyás, sosem lógott és nem volt bő sem.
Most az utolsó 2 hét alatt 6 kg.
Igaz, én nem diétával fogytam, hanem betegség miatt.
Tehát létezik olyan bőr típus, ami visszamegy és nem marad kinyúlt.
A tartós fogyás lényege: ne fogyni akarjál, hanem VÁLTS ÉLETMÓDOT!
Sokan, sokszor elcsépelték már ezt a mondatot, pedig tényleg így van! Térj át egy olyan egészséges életmódra, amit egész életedben tartani tudsz! Hetente 3-4-szer mozogjál min. fél órát amellett, hogy odafigyelsz az étkezésre.
És a másik fontos dolog: Ami évek alatt rádrakódott, az nem 2 nap alatt fog lemenni! Lehet, hogy nem is 2 hónap! Lehet, hogy 2 év múltán fogod azt mondani, hogy: "Jól érzem magam a bőrömben.", de megéri!
Ha van kitartásod, meg tudod csinálni! Hajrá!