Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok? (beszélgetés)
Dehogy!
Az ovuláció a ciklus felénél van!
Hogyne! Az ovuláció idején.
A hím állatok is megérzik ezt az időpontot, az emberállatban is van még ennyi ösztön! :)
detto...
De olyankor tényleg többször-többet vagyunk együtt :)
Na, ez azért kicsit túlzás...
A férjem azt sem veszi észre, ha egy nagy, piros dobozt beteszek a szobaközepére. Ha a monitor elé, akkor esetleg :))
"Egy kutatásban diáklányokat kértek meg, hogy szagolják meg sportolók átizzadt pólóját, majd rangsorolják, hogy viselőjük illatát mennyire érzik csábítónak, kellemesnek vagy intenzívnek. A nőknek fogalma sem volt arról, hogy melyik férfi melyik pólót viselte.
Rájöttek, hogy a nők előnyben részesítik azoknak a férfiaknak a szagát, akik szimmetrikusabb felépítésűek, különösen azok a nők, akik épp a ciklusuk termékeny fázisába értek.
A szimmetria ugyanis a minőség megbízható jele, mert csak igen-igen nehezen érhető el. Épp ezért az egyén külseje arról árulkodik, mennyire tökéletesen fejlődött ki szervezetében a kétoldali szimmetria.
A szimmetria olyan fontosnak tűnik, hogy a női test külön trükköket is bevet, hogy még szimmetrikusabbnak hasson. Egy egyszerű kísérlet során biológusok mérték meg a résztvevő nők kezét és fülét az ovuláció előtti, alatti és utáni időszakban. Azt találták, hogy 24 órával az ovuláció előtt úgy változott meg a nők kezének és fülének alakja, hogy sokkal szimmetrikusabbá váltak. A férfiak pedig mindezt úgy érzékelik, mintha hirtelen változás állna be a nők vonzerejében."
Ezt priviben akartam... Sorry
Remélem nem vágnak ki :(
www.ciklus.hu
ha ide bejegyzed a meglévő adataidat, kalkulál Neked a rendszer.
igen ilyesmire gondoltam:)
ez a mestruáció 1. napja? és meddig tart?
Szia!
Én nem vettem még észre melyek ezek a napok:) Szerinted melyek ezek a bizonyos "vonzerős" napok?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szereled le egy férfi nem kívánatos közeledését?
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Mostanában észrevettem, hogy tetszem a férfiaknak. Volt,...
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- A barna bőr kívánatosabbá teszi a nőt?