Miért csalja meg valaki a barátnőjét egy olyannal, aki iránt nem is érdeklődik? (beszélgetés)
Sztem nem tekint rá baratnőként, pont múltkor ecsetelte a lányom hányféle kapcsolat van és mindn3k van neve is 😱 egyszerűbb egy vagy több szexkapcsolatot fenntartani, tudsz válogatni mikor mire vágysz. Minden csak kommunikáció kérdése. Van akivel vacsizni jobbra balra is eljárok van akivel tényleg csak szex. Mindenki szabad. Nincs megcsalás, feltekenykedés.
Az h egy pasi miért megy félre ha mégis minden ok? Mert nem szerelmes. Nem ő az igazi 🤷🏻♀️
Mondjuk én ezt nem hiszem el, akik innen ismernek szerintem azok sem.
De, ha ezt akarod elhitetni, legyen meg az akaratod.
Rád is pont illik. Betűről betűre.
Ez esetben zárjátok rövidre a történetet azzal, hogy megkérdezitek az a pasit. Más nevében nem fog nyilatkozni nyilván, de hogy ő miért ilyen arra választ adhat.
Miből gondoltad hogy itt bárki ismerheti annak a söpredéknek az észjárását?
Mert a valtozatossag gyonyorkodtet, es elnyomott erzeseik vannak.
De minek fekszel le olyannal, aki rideg es undok?
Akkor vedd úgy, hogy a legutóbbi rólad szóló kérdésedre válaszoltam ezt. Ha nem trollkodsz, akkor komolyan mondom, kérj segítséget. (Mondjuk ha trollkodsz, akkor ezen a ponton már az is mentális problémának minősül :D)
Gondolom, hogy fiatal vagy, a legszebb éveidet pazarlod arra hogy alárendeled magad ezeknek a pasiknak, akik nem néznek semmibe. Nem azzal van a baj, hogy vki gyakran cserélgeti a partnereit, vagy akár szerető szerepben van, hanem hogy ezekben a szituációkban is járna a tisztelet meg az odafigyelés a partneredtől...
Rendben. De attól meg nem tudtuk meg, hogy miért. És engem is érdekel.
De most komolyan. Sok hülye férfivel volt nekem is dolgom, de ezt én se értem.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Anyám barátnője a barátnőm