Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért csalja meg valaki a barátnőjét egy olyannal, aki iránt nem is érdeklődik? fórum

Miért csalja meg valaki a barátnőjét egy olyannal, aki iránt nem is érdeklődik? (beszélgetés)

22. Myra
febr. 16. 20:47
Ez jó kérdés
febr. 16. 17:23
Legalább kedves fickót kéne keríteni.
20. Amaunet (válaszként erre: 17. - Lady Lavender)
febr. 16. 13:00
Ezt biztosan nekem címezted? Vagy csak megint félrebeszélsz?
febr. 16. 12:52

Sztem nem tekint rá baratnőként, pont múltkor ecsetelte a lányom hányféle kapcsolat van és mindn3k van neve is 😱 egyszerűbb egy vagy több szexkapcsolatot fenntartani, tudsz válogatni mikor mire vágysz. Minden csak kommunikáció kérdése. Van akivel vacsizni jobbra balra is eljárok van akivel tényleg csak szex. Mindenki szabad. Nincs megcsalás, feltekenykedés.

Az h egy pasi miért megy félre ha mégis minden ok? Mert nem szerelmes. Nem ő az igazi 🤷🏻‍♀️

18. Lady Lavender (válaszként erre: 18. - Lady Lavender)
febr. 16. 12:51
Kevesebbert törõltek
17. Lady Lavender (válaszként erre: 15. - Amaunet)
febr. 16. 12:49
Trolling, mit keresgelsz?
16. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
febr. 16. 12:11
Csak a cím alapján tudtam hogy te vagy 🤪🤣
15. Amaunet (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
febr. 16. 12:06
A szerető szó nem azt jelenti, hogy szereti is a szeretőjét. Érzelmileg nem jelent neki semmit. Nyugodtan lehet vele rideg, undok, ha azt az ingyen qrva eltűri.
14. gyöngy:) (válaszként erre: 4. - Amanda0606)
febr. 16. 11:54

Mondjuk én ezt nem hiszem el, akik innen ismernek szerintem azok sem.

De, ha ezt akarod elhitetni, legyen meg az akaratod.

Rád is pont illik. Betűről betűre.

13. andi6020 (válaszként erre: 4. - Amanda0606)
febr. 16. 11:50
Kétlem, de az eddigi összes fórumod ha igaz, akkor fordulj orvoshoz.
12. 55Judit (válaszként erre: 6. - Amanda0606)
febr. 16. 11:42

Ez esetben zárjátok rövidre a történetet azzal, hogy megkérdezitek az a pasit. Más nevében nem fog nyilatkozni nyilván, de hogy ő miért ilyen arra választ adhat.

Miből gondoltad hogy itt bárki ismerheti annak a söpredéknek az észjárását?

11. globus
febr. 16. 11:40
Kedves Vasárnapi Amanda! Ez azért van, mert nem tiszteli, nem szereti a barátnőjét sem.
10. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
febr. 16. 11:35

Mert a valtozatossag gyonyorkodtet, es elnyomott erzeseik vannak.

De minek fekszel le olyannal, aki rideg es undok?

febr. 16. 11:31
Mert kell neki valaki, akit köpőcsészének használhat.
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Amanda0606)
febr. 16. 11:23
Megmondom miért, azért mert ingyen p.nci. Kérjen pénzt érte, garantáltan többet nem fogja keresni.
7. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Amanda0606)
febr. 16. 11:21

Akkor vedd úgy, hogy a legutóbbi rólad szóló kérdésedre válaszoltam ezt. Ha nem trollkodsz, akkor komolyan mondom, kérj segítséget. (Mondjuk ha trollkodsz, akkor ezen a ponton már az is mentális problémának minősül :D)

Gondolom, hogy fiatal vagy, a legszebb éveidet pazarlod arra hogy alárendeled magad ezeknek a pasiknak, akik nem néznek semmibe. Nem azzal van a baj, hogy vki gyakran cserélgeti a partnereit, vagy akár szerető szerepben van, hanem hogy ezekben a szituációkban is járna a tisztelet meg az odafigyelés a partneredtől...

6. Amanda0606 (válaszként erre: 5. - 55Judit)
febr. 16. 11:18

Rendben. De attól meg nem tudtuk meg, hogy miért. És engem is érdekel.

De most komolyan. Sok hülye férfivel volt nekem is dolgom, de ezt én se értem.

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Amanda0606)
febr. 16. 11:14
Akkor mondd meg az illető hölgynek hogy ezt üzeni Kacsahercegnő és én is.😀
4. Amanda0606 (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
febr. 16. 11:12
Nem mondtam, hogy most rólam van szó.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
febr. 16. 11:12
Nem kell az okát keresni, az nem a te ügyed. Ha neked így is jó, akkor jó.
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
febr. 16. 11:04
Ne dugj olyan pasikkal akik undokok veled, ráadásul van valakijük. :( Komolyan tökre sajnállak, hogy ez az életed, hogy minden férfi csak kihasznál, nem vesz emberszámba, te meg itt írogatod egyik fórumot a másik után, hogy miért. Az elején még vicces volt, mostmár csak szomorú. Menj pszichológushoz, mert ez nem normális, hogy ezeket a fajta kapcsolatokat igényled...
febr. 16. 10:59
Adott mondjuk egy férfi, akinek van barátnője, viszont ő néhanapján lefekszik egy másik nővel is. Normálisan azt gondolná az ember, hogy azért csalja meg valaki a barátnőjét, mert hiányzik neki valami. Viszont undok a szeretőjével az illető. Rideg vele, undok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook