Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője? (beszélgetés)
"Annyira szeretnék igazi plázacica lenni, ezért mindent meg is teszek, de a 148 cm-es magasságomon nem tudok változtatni."
van még remény a:)
Se sztyuvi,se alsogatyamodell...
Errol nyilvan a kedves papa tehet, hat meg arrol, hogy se zsoke, se forma1-es pilota, se tankvezeto nem lehet a szeretett fiabol, mert ahhoz meg nem eleg torpe...hiaba no, az eletet is jol tudni kell csinalni...
Nincs mas megoldas, mint torolni a fajo emlekeket, es kataton allapotban elszenvedni a hatralevot, vagyis lobotomia. Utana az sem fogja zavarni, ha a gyerekosztalyrol kell oltozkodnie.
Rettenet kíváncsi vagyok, milyen pályát tudott apád tönkretenni.
Nem tippelnék, ha nem bánod, nyugodtan mondd meg! Ha már minden nyomorodat megosztod velünk, ez már nem oszt, nem szoroz.
Ne aggódj! Van itt a hoxán olyan ember is, aki nem csak a foglalkozását, hanem a munkahelyei nevét, sőt, a munkabeosztását is részletesen leírja, hetente többször is akár, egybefűzve az élete tönkremenetelével. (tagolás)
Így hát tényleg ne érezd magad rosszul, más is van, aki úgy érzi, neki annyi.
Hát ezaz.
Többnyire a kutyát nem érdekli, ki kivel van.
Mások meg imádnak csámcsogni.
Hát őket kéne letojni mindenkinek.
Nem árultam el titkot azzal, hogy a legtöbb nő szereti, ha nála magasabb a férfi.
Persze, hogy igazad van ebben. De elég pár centi is, nem azért, mert az annyira számít, hanem maga a tudat. 😊
Én tényleg elhiszem, hogy benned valami szörnyű gátlás alakult ki, és egy dráma az életed. Nem fogom bizonygatni, hogy de nem számít az a 7-8 centi, mert neked keményen számít, ezt el kell mindenkinek fogadni. És ezért szidni se foglak.
De ez a rohadtapámozás ... Ez olyan szörnyű buta tájékozatlanság (a gének több generációra visszafelé is üthetnek) és olyan visszataszító megnyilvánulása a személyiségednek, amire nincs mentség.
Talán egy jó pszichiáter tudna segíteni rajtad. Talán.
Ha meg véletlenül tanár lenne ... én nem engedném a pályára ilyen torz lélekkel.
Tudom, hogy bárki lehet tanár, némettanár is sok van, aki maga sem képes helyesen beszélni németül, de ez már sajnos a magyar közoktatás nagy problémája.
Mondom, hogy egy ütős eligazítás kijárna már neki. az se baj, ha a falak közt pattog egy darabig.
Az édesapját sajnálom.
"Most világosítom fel anyámat 57 évesen, hogy mi az élet"
Ezen sírva röhögök XDDD Te világosítasz fel bárkit is az életről??? Te, akinek semmiről fogalma sincs azonkívül, hogyan sajnálja magát a semmiért??? Ne röhögtess, mert fáj az oldalam XDDD
Persze mivel amúgy se akarnál gyereket, gondolom, jobb is, ha nem csajozol. Az a 160 cm magas nő még a végin naivan szülne tőled egy gyereket.
Hihihi, és ha a lelked is örökölné, akkor lenne, aki téged is gyűlöl.
(Másnak a helyedben ez lenne a csajozós dumája: Szia, nem vagyok nagyon alacsony szerinted?)
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Mit szólnátok ahhoz, ha a fiatoknak más nemzetiségű párja lenne?
- Van barátnője, mégis az én páromra féltékeny. Szerelmes lenne belém?
- Mit szólnátok, ha lenne centi mérő funkció is? Csipő, derék, stb...