Horkol a barátnőm (beszélgetés)
Az nem megoldás azért nem megy orvoshoz mert őt nem zavarja a horkolás. Ez előjele is lehet egy komoly betegségnek. A körülötte lévő emberekre nem gondol. Az is megoldás lett volna ha olcsóbb szállás és 2 szó a. Gondolom nem regnáló tudtad meg hogy így horkol. Meg mindig jobb 3 csillagos hotelben kipihenten felkellni. Mint luxus szállóban kikeszulni.
Igen és nem kevés pénzért..
Igen pontosan.És persze sajnos ő egyből alszik,én meg nem azonnal alszok el😅Repülőn is elalszik azonnal,em meg nem tudok alidi ott sem.Ott azért szoktam lőkdösni 😅
Igen most abban maradtunk hogy tesztelje a kislány majd hallgatja hogy mükődik e😅
Ah szerencsére én nem.Én biztosan elmennék orvoshoz🙂🙂
Horkolásgátló tapasz vagy csipesz?
Igazad van, azt elfeledtem...-))
Milyen asszonyt? Csajos nyaralásra mennek.
Azért fizet egy rakat pénzt, hogy polifomon aludjon a földön egy hétig..... Elmés ötlet....
Mintha ez olyan egyszerű lenne, amikor egy traktor durmol melletted!!!!
Ät kell küldeni az asszonyt, hogy aludjon a kedves mamäjänäl.
Megis csak Ö szülte....
Akkor van halmozottan szerencsed, ha ti Budapesten laktok, az anyos meg Pecsett...-DD
Ha nem hiszi el, hogy tényleg durván horkol, akkor vedd fel telóval és mutasd meg neki. Talán attól megérti, hogy ez így nem maradhat.
Aj de h..e vagyok, füldugot akartam irni.😀
[link]
Én nem hiszek benne, de talán....
Ő azonnal
Elalszik, és nem emlészkik arra sem hogy horkolt és kipihent teljesen..Illetve orvoshoz se fog menni ahogy eszrevettem őt nem zavarja.Persze mivel ő jol alszik😀Nézegetek füllhalgatot biztos van ami jobb,bár amit vettem arra is azt irja hogy nem lehet hallani semmi zajt közben sajnos de:(
A háziorvos beutalhatja alvásvizsgálatra. Lehet kezelni.
Fül-orr-gégészeten egy kivizsgálás vagy alváslabor 1.körben. Biztos, hogy nem alszik jól, hiába hiszed azt, hogy az igazak álmát alussza és szuper kipihenten ébred míg neked leszakad a dobhártyád. Borzalmas ez annak is aki horkol.
Ma már nem nagy kunszt hangvezérelni bármit,
mondjuk egy lábujjra kötött spárgát meghuzatni egy géppel
Aludtam már hangos metálzene mellett. Nekem általában az alvással, elalvassal nincs gondolom.
Ha a férjem náthás, akkor ő is horkol. A kisebbik macska meg jó hangosan dorombol. Igaz, az nem olyan, mint egy ordítva horkoló, de azért a csendes lakásban úgy hangzik.
Ha őt nem zavarja, akkor teljesen mindegy. Szerintem is vagy valami nagyon fasza füldugó, de én tuti már jó előtte próbálkoznék, melyik nem enged át semmi hangot, vagy tényleg a külön szoba. Értem hogy drága meg 5csillagos, de ez az egész nyaralást elcseszi, ha nem tudsz pihenni.
Suerintem
Eleg durva lenni polifiamon aludni egy 5 csillagos szállodában..ha ennyit kifizet az ember akudjon mar normlaisan agyban.En inkabb praktikara lennek kivancsi ami neki segithet
Fel kell ébreszteni és kérni, hogy forduljon valamelyik oldalára. Idővel maga is fel fog ébredni/riadni.
Vigyél polifómot meg hálózsákot, és aludj tőle a legtávolabb ahogy csak lehet. Füldugóval. Amúgy olvastam,hogy a horkolás hangossága nincs összefüggésben az ok súlyosságával. Ordítva horkoló kaphat jobban levegőt, mint a csendesen szuszogó ember .
Ha felkeltem, hogy horkol, akkor simän letagadja...-DD
Dugoval a fülemben nem hallom a hangoskönyvet
Probálkal mar elaludni egy horkolo mellett , aki ahogy leteszi a fejet mar alszik es a fuldugo se tompitja el..
További ajánlott fórumok: