Horkol a barátnőm (beszélgetés)
Ő azonnal
Elalszik, és nem emlészkik arra sem hogy horkolt és kipihent teljesen..Illetve orvoshoz se fog menni ahogy eszrevettem őt nem zavarja.Persze mivel ő jol alszik😀Nézegetek füllhalgatot biztos van ami jobb,bár amit vettem arra is azt irja hogy nem lehet hallani semmi zajt közben sajnos de:(
Ma már nem nagy kunszt hangvezérelni bármit,
mondjuk egy lábujjra kötött spárgát meghuzatni egy géppel
Aludtam már hangos metálzene mellett. Nekem általában az alvással, elalvassal nincs gondolom.
Ha a férjem náthás, akkor ő is horkol. A kisebbik macska meg jó hangosan dorombol. Igaz, az nem olyan, mint egy ordítva horkoló, de azért a csendes lakásban úgy hangzik.
Suerintem
Eleg durva lenni polifiamon aludni egy 5 csillagos szállodában..ha ennyit kifizet az ember akudjon mar normlaisan agyban.En inkabb praktikara lennek kivancsi ami neki segithet
Semmit nem er, eleg durvan horkol…szerintem
Ferfiakat is megdönti rekordban
Külön szoba, orrtapasz, orrcsipesz, füldugó, stb.
Én rúgok egyet az emberbe.
Egyébként tényleg a füldugó.
De nem enne baj, ha látná orvos.
Gumikalapäcs....
de a vicctöl eltekintve, egy csonakban evezünk.
Sziasztok!
Nyáron csajos nyaralasra keszulunk.Baratnom sajnos nagyon durván horkol, persze ő elalszik azonnal és meg semmit nem tudok aludni.Voltam már vele utazáson de akkor max 1-2nap volt.Egy hét elég sok lenne hogy semmit ne aludjak.
Valami szert , gyogyszert vagy bármit tudnátok ajánlani ami jó valoban?
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Sosem volt barátnőm! Leszel a barátnőm?
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?