Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Horkol a barátnőm fórum

Horkol a barátnőm (beszélgetés)

tegnap 23:07
Ha nem hiszi el, hogy tényleg durván horkol, akkor vedd fel telóval és mutasd meg neki. Talán attól megérti, hogy ez így nem maradhat.
tegnap 22:30
Aj de h..e vagyok, füldugot akartam irni.😀
tegnap 22:28

[link]

Én nem hiszek benne, de talán....

tegnap 22:27
*fülhallgatót
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Xochipilly)
tegnap 22:26

Ő azonnal

Elalszik, és nem emlészkik arra sem hogy horkolt és kipihent teljesen..Illetve orvoshoz se fog menni ahogy eszrevettem őt nem zavarja.Persze mivel ő jol alszik😀Nézegetek füllhalgatot biztos van ami jobb,bár amit vettem arra is azt irja hogy nem lehet hallani semmi zajt közben sajnos de:(

24. Myra
tegnap 22:09
A háziorvos beutalhatja alvásvizsgálatra. Lehet kezelni.
23. xochipilly (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:46
Fül-orr-gégészeten egy kivizsgálás vagy alváslabor 1.körben. Biztos, hogy nem alszik jól, hiába hiszed azt, hogy az igazak álmát alussza és szuper kipihenten ébred míg neked leszakad a dobhártyád. Borzalmas ez annak is aki horkol.
tegnap 21:42

Ma már nem nagy kunszt hangvezérelni bármit,

mondjuk egy lábujjra kötött spárgát meghuzatni egy géppel

21. Biciklis_ (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:17
Akkor áldozd fel magad.
20. Panna.33 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:56

Aludtam már hangos metálzene mellett. Nekem általában az alvással, elalvassal nincs gondolom.

Ha a férjem náthás, akkor ő is horkol. A kisebbik macska meg jó hangosan dorombol. Igaz, az nem olyan, mint egy ordítva horkoló, de azért a csendes lakásban úgy hangzik.

tegnap 19:48
Ha őt nem zavarja, akkor teljesen mindegy. Szerintem is vagy valami nagyon fasza füldugó, de én tuti már jó előtte próbálkoznék, melyik nem enged át semmi hangot, vagy tényleg a külön szoba. Értem hogy drága meg 5csillagos, de ez az egész nyaralást elcseszi, ha nem tudsz pihenni.
tegnap 19:21
Zajszűrős fejhallgató?
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Jgfeú)
tegnap 19:17

Suerintem

Eleg durva lenni polifiamon aludni egy 5 csillagos szállodában..ha ennyit kifizet az ember akudjon mar normlaisan agyban.En inkabb praktikara lennek kivancsi ami neki segithet

tegnap 19:15
Fel kell ébreszteni és kérni, hogy forduljon valamelyik oldalára. Idővel maga is fel fog ébredni/riadni.
15. jgfeú
tegnap 19:12
Vigyél polifómot meg hálózsákot, és aludj tőle a legtávolabb ahogy csak lehet. Füldugóval. Amúgy olvastam,hogy a horkolás hangossága nincs összefüggésben az ok súlyosságával. Ordítva horkoló kaphat jobban levegőt, mint a csendesen szuszogó ember .
14. Hansika (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:10
Ha felkeltem, hogy horkol, akkor simän letagadja...-DD
13. Hansika (válaszként erre: 7. - Panna.33)
tegnap 19:09
Dugoval a fülemben nem hallom a hangoskönyvet
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Panna.33)
tegnap 19:02
Probálkal mar elaludni egy horkolo mellett , aki ahogy leteszi a fejet mar alszik es a fuldugo se tompitja el..
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Panna.33)
tegnap 19:01

Semmit nem er, eleg durvan horkol…szerintem

Ferfiakat is megdönti rekordban

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Biciklis_)
tegnap 19:00
Nincs plusz egy milliom hogy kulon szobaba aludjak..
tegnap 18:55
Kizárt,hogy aludnék a horkolóval egy szobában.
8. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:52

Külön szoba, orrtapasz, orrcsipesz, füldugó, stb.

Én rúgok egyet az emberbe.

tegnap 18:52

Egyébként tényleg a füldugó.

De nem enne baj, ha látná orvos.

tegnap 18:51
Aludj, ne hallgatózz.
tegnap 18:44
Füldugó. Nem rosszból, én is azzal alszom.:) A barátnőnek orrcsipesz, légzéskönnyítő tapasz gyógyszertárban, DM-ben kapható sokféle. De ha régóta csinálja, okot jó volna megtudni, eü baj is lehet.
tegnap 18:42

Gumikalapäcs....

de a vicctöl eltekintve, egy csonakban evezünk.

tegnap 18:38
Ha nem opció, nézz rá a tapaszra.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:36
🔨
tegnap 18:31

Sziasztok!

Nyáron csajos nyaralasra keszulunk.Baratnom sajnos nagyon durván horkol, persze ő elalszik azonnal és meg semmit nem tudok aludni.Voltam már vele utazáson de akkor max 1-2nap volt.Egy hét elég sok lenne hogy semmit ne aludjak.

Valami szert , gyogyszert vagy bármit tudnátok ajánlani ami jó valoban?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook