Kevés barátnöm van neked is gyere ide (beszélgetés)
Sziasztok, privit írni nem tudok.
22 éves vagyok Budapestről :)
Sziasztok!
22 éves budapesti lány vagyok akinek van kedve ìrjon privit:)
Szia!
Üdvözöllek köztünk!:)
Sziasztok!
Csatlakozhatok én is??
Sziasztok!
Itt vagyok ismét.
Tegnap még muszály voltam egy nap kényszerszabit kérni. A havim nagyon megkínzott, így nem tudtam jönni dolgozni. Már alig várom, hogy vége legyen.
Ti hogy vagytok?
Hogy telt a húsvét?
Az nagyon jó:)
Mi a tervetek, mentek valamerre ha jó idő lesz?
Megszenvedtél vele Te is nagyon.
Legalább már húsvétra letudtad:)
Használd egészséggel a táskád!:)
Jó Neked, hogy egy hétig nem fogsz dolgozni, bár én se panaszkodhatok, hisz keddre megvan az egy nap szabim.
Nem tudom mi van, de valahogy nem tetszik a dolog, hogy hétvégén motorral kell Pestre menni. Már most a mensi előtt gyűgös vagyok:(
Szia Vivi!
Ismét szép időnk van:)
Ma sétáltam itt a telepen belül egy nagyot. Nagyon jólesett ebben a szép tavaszi idően.
Te mi jót csináltál ma?
Egyetértek:)
Anyósom is biztos többmindennel fog készülni a hétvégén mire megyünk:) Mindig finomakat készít:) Az a baj, hogy mindig mondja, hogy együnk még, de én nem tudok és nem is akarok sokat enni. Hamar telítődöm:) és persze odafigyelek a mennyiségre, hogy formában tartsam magam:)
Talán többen vágynak ilyenkor végre pihenésre, vagy más környezetre....
Én nem szoktam és nem is várom el ilyenkor, hogy valaki főzicskézzen, persze Nagyim és Anyum is szokott:))) Mert ilyen kis aranyosak!:)
Szió!
Sztem már ennek a húsvétnak nincs olyan varázsa mint még régen. Mindenki menekül otthonról.
:)
Itt süt a nap, és csodás az idő! Ma itthon maradtam takarítani, pontosabban befogott a Nagyim:DDD
Húsvétkor én nem szoktam otthon lenni, mocorgok vagy fürdőzök vagy jövök-megyek...:)
És Ti merre lesztek?:)
Szia!
Nagyon aranyos vagy és rendes tőled, hogy Vivinek ajándékoztad a táskádat:)
Hogy vagy ma?
Húsvétkor otthon leszel?
Mi ismét (mint minden húsvétkor) útrakelünk, megyünk a párom szüleihez. Jövőhét keddre kértem egy nap szabít, így lesz időnk:)
Szia!
Reggelt útnak indult a táskád:)
Majd azért ha megkaptad, annyit írj, hogy tetszik e!
pussz!
Szió!
Hogy vagy ma?
Hogy telt a hétvégéd?
További ajánlott fórumok:
- Örökbefogadhatom-e a barátnőm gyerekét ilyen esetben?
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- A barátnőm azt érezteti velem,hogy kevesebbet érek nála...
- A barátnőm egyre kevésbé "kíván". Mi lehet az oka? Veszélyben a kapcsolat, mit tegyek?
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?
- Mitől függ, hogy a gyereken rengeteg pötty van, vagy csak egypár? A barátnőm gyereke tele van velük, enyémeken meg alig van.