Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát (beszélgetés)
A 8 éves fiamat laposra verném, ha így lenne képes szöveget értelmezni :P
:D
Megkérdeztem egy mobilszervizest. És Ő SAMSUNG telefont ajánlott:
SAMSUNG A3
SAMSUNG J5
SAMSUNG G530 vagy G531
Azt mondta, ezeket ajánlja. Már belefáradtam a mobilkeresésbe. És még nem vettem. Annyira jót akarok választani.
Ezért van vessző a két mondatrész között. A kedvedért még egyszer, hátha így érthetőbb. 8 éve használok ájfont. Most éppen.......
Segítek:
Még többet segítek: nem ezt használtam úgy kb. 8 éve, hanem egy ugyanilyet. De ez itt a fotón, nem az enyém :P
:)))
Múlt héten beszélgettem egy barátommal, a Sony valamelyik modelljét használja, egysezr csak megszakadt a vonal. Visszahívott és röhögve mesélte, beszélgetés közben az android frissíteni kezdett, valószínűleg ezért szakadt meg. Ez még neki is új volt :o))
Egy rövid ideig használtam androidot, nekem sem volt vele bajom, de sok barátom nyekereg miatta.
Érik a pofon barátocskám :P ;) Kb. 8 éve Iphone-t használok és soha nem váltanék másra, most éppen egy 5C-t. Azért nem S-t, és azért nem 6-ost, mert ár-érték arányban ez pont jó. Kényelmes, nem fagy le, mint az androidok általában. Tény, hogy max. két napig bírja az akksi, egyébként semmi baj vele.
Nincs rossz telefon, csak rosszul megválasztott.
Nekem a telefon eszköz azokkal ellentétben akik úgy kezelik, mint egy tamagochit így én sem babusgatom.
Fólia a kijelzőn,"láthatatlan" fólia tok, mehet a zsebbe oszt' jónapot. A strand homokjábanugyanolyan "gondosan" bánok vele, mint a kocsiban vagy otthon. Nem rootolom, nem babrálok vele mint sok androidos droid, mert az pont úgy jó ahogy szoniék összerakták és karbantartásként is max,lehámozom a fóliatokot, áttörlöm mikor retkes és ennyi :O)
az aki már tudja mit vesz annak lehet jó, de annak akinek még nemigen volt.. egy teljesen idegen mrka.. em a legjobb választás.
specifikációit tekintve jó, de én nem hiszek annak amit látok :D ebben dolgoztam, tudom mi büdös a konyhában :D
Az enyém többet kapott, mint Varsó a háborúban de bírta.
Jaja, annyi volt az ára de most értelmes pénzért lehet venni.
Szüzet csak egyszer kaptam "kézhez" félbe is maradt a románc, mert nem nagyon konyítok a szűzoltáshoz :O)
További ajánlott fórumok:
- Milyen okostelefont ajánlanátok?
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- Gyerekek okostelefonnal
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.