Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha az állatok beszélni tudnának, melyik fajnak lenne a legdurvább a mondanivalója? fórum

Ha az állatok beszélni tudnának, melyik fajnak lenne a legdurvább a mondanivalója? (beszélgetés)

10. tien
ma 17:11

Az összesnek.

Az első mondatuk kb.

-Ember mit tettél?

(Ember megvonja vállát :"Én vagyok a bolygó ura ")

Rá fogunk pacsázni erre a nagy gőgre!

9. Archer84 (válaszként erre: 8. - Fülemüledal)
ma 15:49

Valószínűleg mindegyik azt mondaná: Ez az én területem! Nem, ez az enyém! stb.

De sok állatnál így is lehet tudni, nagyjából mire gondol. A testbeszédéből, energiaszintjéből. Pl a dorombolás a tigrisnél is ugyanazt jelenti, mint a házimacskánál.

ma 15:23

Hát ez szomorú fórum lett. Igazatok van, nem igen tudnának rólunk szépeket mondani.

Akkor másképp kérdezem inkább:

És ha nem az emberekről lenne szó? Melyik állat beszédét lenne a legnehezebb elviselni. Például amikor a verebek csivitelnek a bokrok között? Ha értenénk, miről lenne szó, nagyon nehéz lenne eltűrni, nem?

ma 14:48
ma 14:32

A haszonállatoknak, kizsigerelt tyúkok, tehenek, malacok.... Élve ledarált kiscsibék. Élve eltemetett állatok, akik lehet, hogy valami fertőzést hordoznak (amikor zsákokba szedték a kacsákat és élve elföldelték őket....).

Házikedvencek akiket halálra éheztetnek, kínoznak...

Az ember rettentő, kegyetlen élősködő faj....

ma 14:05
Mindegyiknek, mert gyakorlatilag az ember élősködik ezen a bolygón.
ma 14:03

Akiknek elvesszük az élőhelyét, és le is gyilkoljuk, ha jogosan ő is élni akar ott tovább.

Talán egyedül sok cica és kutya, nem mondana rosszat az emberről, de sajnos őket is bántja az ember.

ma 13:52
Talán amelyiket vadásznak.
2. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 13:36
Mindegyiknek! De főleg azoknak akiket megeszünk :)
ma 13:35
Hozzánk, emberekhez szólnának. Szerinted?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook