Ha az állatok beszélni tudnának, melyik fajnak lenne a legdurvább a mondanivalója? (beszélgetés)
Az összesnek.
Az első mondatuk kb.
-Ember mit tettél?
(Ember megvonja vállát :"Én vagyok a bolygó ura ")
Rá fogunk pacsázni erre a nagy gőgre!
Valószínűleg mindegyik azt mondaná: Ez az én területem! Nem, ez az enyém! stb.
De sok állatnál így is lehet tudni, nagyjából mire gondol. A testbeszédéből, energiaszintjéből. Pl a dorombolás a tigrisnél is ugyanazt jelenti, mint a házimacskánál.
Hát ez szomorú fórum lett. Igazatok van, nem igen tudnának rólunk szépeket mondani.
Akkor másképp kérdezem inkább:
És ha nem az emberekről lenne szó? Melyik állat beszédét lenne a legnehezebb elviselni. Például amikor a verebek csivitelnek a bokrok között? Ha értenénk, miről lenne szó, nagyon nehéz lenne eltűrni, nem?
A haszonállatoknak, kizsigerelt tyúkok, tehenek, malacok.... Élve ledarált kiscsibék. Élve eltemetett állatok, akik lehet, hogy valami fertőzést hordoznak (amikor zsákokba szedték a kacsákat és élve elföldelték őket....).
Házikedvencek akiket halálra éheztetnek, kínoznak...
Az ember rettentő, kegyetlen élősködő faj....
Akiknek elvesszük az élőhelyét, és le is gyilkoljuk, ha jogosan ő is élni akar ott tovább.
Talán egyedül sok cica és kutya, nem mondana rosszat az emberről, de sajnos őket is bántja az ember.
További ajánlott fórumok:
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Mi volt a legdurvább beszólás, amit a külsődre kaptál?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Mi az a legcsúnyább, legdurvább dolog, amivel a párod megbántott?
- Mi volt a a legdurvább karácsonyi ajándék, amit valaha kaptál?
- Ha az állatok tudnának beszélni, mit mondanának az emberekről?